Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

piskovna uhy 25.10 2008

#221 08.12.2008 23:17:18

petan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Praha - západ
Motorka: *** KTM 690 ***
Věk: mládí v prd... do důchodu daleko
1 0

Re: piskovna uhy 25.10 2008

hmm   jo, tak jo jezdil si tam ale teď už né  lol

Vem za ní

#222 08.12.2008 23:20:35

presne tak ... jezdil bych dal, ale odvezl jsem asi pred 3 nedelema motku k nasim na zimu ... pac tady na nu ted neni cas ... zaroven tam hci udelat mensi servis ... pak ju asi n nakej cas sverit Missce .. a na jare se uvidi...

#223 08.12.2008 23:26:14

petan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Jdu spát čau snad se někde potkáme třeba na srazu KTM  smile

Vem za ní

#224 09.12.2008 09:31:09

Navrc.WR-F
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kósek od Olomóca
Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
Věk: 33
Tel: Redmi Note 8 PRO

mateSAS napsal(a):

petan> coz o to .. s tim ja problem nemam .... spis mam problem s razenim na zadnim - mi moc nejde sad .... a pak taky ze pres nu nevidim kdyz jsem moc vysoko, tak musim cumet jak tydyt bokem a stacim se ke strane big_smile

Na řazení nic neni. Když sem se to učil - na polu kdybych náhodou spadl - tak mi někdo doporučil že to mám zvednout na zadni, pak ubrat a bez spojky to tam kopnout. Tak sem se naučil řadit a přes rok sem tak jezdil. Ale teď o prázdninách sem to začal zkoušet se spojkou a to už je taky v pohodě. Jenom vytočiš kvalt, rychle zmáčkneš spojku a přeřadiš, pustiš spojku a přidáš a držiš balanc. Zvládnu to zvednout na 1 a odřadim si až na  5. Ale radši to zvedám na 2, lip se to udržuje a máš jistotu že nekopneš neutrál při přeřazování. Delši zatáčky se taky daj projet, ale při pomalé jizdě moc nezatočim. Nejrychlejc sem jel po zadnim 140km/h, ale to už je celkem prasárna

http://www.offmoto.com/uploads/6_killer_off.jpg

#225 09.12.2008 09:38:48

Klasika
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Popůvky
Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
Věk: 40
5 1

Já se jezdit po zadním učím teď od mého jedenáctiletého syna  usch Na kole... zvednu to na půl vteřiny asi dva centimetry nad zem  usch  usch Nějak se mi nedaři sesynchronizovat šlapání do pedálů a trhání za řídítka (a pak že ženský dokážou dělat víc věcí najednou  ou1  lol ).
Na motorce jsem to zkoušela párkrát na louce a po nějaké době (kdy ostatní usnuli nudou), se mi to občas i povedlo, na kousek  ano2
Při přejíždění padlých stromů, velkých šutrů nebo přejíždění rygolů by se mi to často hodilo... přes zimu musím natrénovat  ano2

....jsem líná jezdit rychle....

#226 09.12.2008 09:43:31

Jirka XT 600 Tenere
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Koleč, okr. Kladno
Motorka: XT 600Z Tenere a WR426
Věk: 27
0 0

MIssEnduro napsal(a):

Jirka XT 600 Tenere napsal(a):

Hlasim se tez na skoleni wink

tobě bych doporučovala nejdřív jiné školení, nemělo by všechno jít postupně? nebo jsi se ve škole učil číst věty aniž by jsi uměl písmenka?

Blbej priklad, ja uz ve skole cist umel tongue  Ale vim, jak to myslis wink

#227 09.12.2008 13:06:47

Jirka XT 600 Tenere
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Vsak na tom pracuju, jen jsem asi o vikendu trochu pretrenoval - v pondeli jsem skoro nemohl chodit bliz2

#228 09.12.2008 13:26:18

Suchman
Administrator
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
Věk: už moc
Tel: 774 817 423

Na kole vám ujedu po zadním/předním co chcete...okok ale na motorce jsem to radši nezkoušel. Uvidíme až teď, neměla by mi už klouzat spojka > jak říkal navrc je to lepší z větší rychlosti

BTW dobrej tréning je jednokolka, za dob otce (ročník 1957) se povinně motocrosaři na tomhle učili  okok

Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.

#229 09.12.2008 14:22:29

Jirka XT 600 Tenere
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Suchman napsal(a):

Na kole vám ujedu po zadním/předním co chcete...okok ale na motorce jsem to radši nezkoušel. Uvidíme až teď, neměla by mi už klouzat spojka > jak říkal navrc je to lepší z větší rychlosti

BTW dobrej tréning je jednokolka, za dob otce (ročník 1957) se povinně motocrosaři na tomhle učili  okok

Jednokolkou myslis to na cem jezdi vecernicek?

#230 09.12.2008 14:54:02

tomas.xt
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: YAMAHA XT125R
Věk: 18
0 0

Já se hlásíííím lol  lol  lol  lol

#231 09.12.2008 15:27:13

Jirka XT 600 Tenere
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

MIssEnduro napsal(a):

Vsak na tom pracuju, jen jsem asi o vikendu trochu pretrenoval - v pondeli jsem skoro nemohl chodit bliz2

počkej nemyslíš že těch pár metrů co jsi ujel v pískovně byl trening že ne? to i já jsem snad najezdila víc... ty víc stojíš a hjulíš než jezdíš... že to dělají kluci jako Petan a Jarda u nich se to dá předpokládat, vše s rozvahou ale my máme věk na to aby jsme řádily...máme mladou čerstvou krev takže trening pro nás by měl mít hranice jinde...

Taky jsem neco ujel mimo piskovnu, teda spis vetsinu. A hlavne myslim, ze Petan a Jarda te ted pretrhnou big_smile

#232 09.12.2008 17:45:07

Kralewitz
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Dr. BIG
Věk: 38
0 0

Slecno, hodne jste mne pobavila  ano  ano2  zipp1 Za to Vam patri velky dik, nebot to se povede jen nekdy a jen malokomu. Vam se toto dari pravidelne smile
Takze v mych letech uz mam hodit jezdeni za hlavu a netrenovat a jen postavat a kourit, protoze uz na to mam vek a rozvahu?  buee
Madam, bez urazky, mam v terenu nacouvano dvakrat vice, nez Vy najeto. Ale rozdavat takove rady, to bych si ja ani pri mych zkusenostech ani pri mem veku netroufl. Zvlast, kdyz bych mel "zkusenosti" jen z par jizd na pujcenych moto v bezpeci piskovny. Holt, mame dneska dravou mladez (a jazykove nevzdelanou - ty hrubky!!)  tull
Musim rici, ze sem koukam prevazne kvuli Vam, Vase smele prispevky mne opravdu bavi   wink.  Uz jenom ten nick: Miss Enduro... to zni! wink
Registroval jsem se dnes poprve u kamarada, nebot doma nemam internet, dnes uz mi to nedalo nenapsat  ano  usch
Doufam, ze se na nejakem srazu potkame osobne a bude mi ctit byt Vam partnerem pri vyjizdce  wink. Jen, jestli Vam to nebude vadit, piskovna to nebude  ee1

Panove, verim, ze se sem sletnete na obranu Vasi Miss Enduro, ale verte, ze to nemyslim nijak zle a navic, tahle slecna se urcite nejen ze neurazi, ale i mne svym ostrym jazyckem jiste vtipne usadi  usch

Nejhorší srážka je srážka s blbcem.

#233 09.12.2008 18:34:33

Suchman
Administrator
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
Věk: už moc
Tel: 774 817 423

Suchman napsal(a):

Jednokolkou myslis to na cem jezdi vecernicek?

jj přesně to... je to sranda, mám to doma a začínal jsem na tom, chce to tak den tréningu...
vezmu to s sebou na sraz na jaře... okok

Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.

#234 09.12.2008 19:42:03

Kralewitz> ....... ona te nekde pomluvila? konkretne tebe? NIKDE o tobe neni ani zminka, to ze se "opira" o lidi, ktery zna, je vec jejich kamaradskyho vztahu ...

nic proti, ale jestli nechapes mistni humor a vtip, tak sem lozit nemusis a nebudeme te tolyk srat nasyma chibama v pravopyse, pac mi tadi na to mrdame a je nam to u prdele... smile))

a vec posledni ... daleko vic by mohlo jeji urazeni a nechapani z tve strany poburovat nas ... mnou pocinaje (nekteri jiz vi proc - tomto zdravm Petana big_smile) ... to jen tak naokraj...

setkavam se spoustou lidi, se spoustou Panu zavodniku ... ano, s velkym P, kterym se dovolim troufat tvrdit, nesahas ty ani po kotniky ... no a co? kazdej jsem na nejaky urovni a kazdej se s tim nejak ucime srovnat...

taky jsi byl mladej, taky jsi byl blbej (ano chapu - ted me sejmes naprosto nehoraznym zpusobem ze jse si dovolil Te oznacit za blbce, ale podivej na dobu kdy bylo tobe 18, 20 ... to jsi chodil v lakyrkach, tesilkach, starym damama oteviral dvere a vsude zdravil hlasitym DOBRYYYYY DEEEEEEN)

a kdyz se zeptas Missky .... myslim ze ti aj potvrdi, ze je mlada a ze je blba big_smile ... co ... Peto? big_smile nemam pravdu ... jako dycky?! big_smile ze Ti potvrdi, ze je nerozhodna, ze nevi co chce, ze na motorce neumi ....... no a co? ale umi si to priznat! ... teda ... dalo to praci, ael uz si to prizna ... a snazi se UCIT SE ......

tomu se rika sebekritika .... tomu se rika smysl pro humor ... tomu se rika smysl pro ironii ...

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva, jsem se zas nasral ..... tak tu mate aspon cteni

#235 09.12.2008 19:48:01

petan napsal(a):

nu .... tak jsme se videli o neco driv big_smile ... tak snad jsem Te nevydesil ... jinak jsem celkem nehovornej a tichej klucina .... big_smile to jen aby o me zas nesli naky famy big_smile

#236 09.12.2008 20:09:02

Jaaaarda> vis prd co jsou to cigara big_smile

#237 09.12.2008 20:19:26

petan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Kralewitz napsal(a):

Slecno, hodne jste mne pobavila  ano  ano2  zipp1 Za to Vam patri velky dik, nebot to se povede jen nekdy a jen malokomu. Vam se toto dari pravidelne smile
Takze v mych letech uz mam hodit jezdeni za hlavu a netrenovat a jen postavat a kourit, protoze uz na to mam vek a rozvahu?  buee
Madam, bez urazky, mam v terenu nacouvano dvakrat vice, nez Vy najeto. Ale rozdavat takove rady, to bych si ja ani pri mych zkusenostech ani pri mem veku netroufl. Zvlast, kdyz bych mel "zkusenosti" jen z par jizd na pujcenych moto v bezpeci piskovny. Holt, mame dneska dravou mladez (a jazykove nevzdelanou - ty hrubky!!)  tull
Musim rici, ze sem koukam prevazne kvuli Vam, Vase smele prispevky mne opravdu bavi   wink.  Uz jenom ten nick: Miss Enduro... to zni! wink
Registroval jsem se dnes poprve u kamarada, nebot doma nemam internet, dnes uz mi to nedalo nenapsat  ano  usch
Doufam, ze se na nejakem srazu potkame osobne a bude mi ctit byt Vam partnerem pri vyjizdce  wink. Jen, jestli Vam to nebude vadit, piskovna to nebude  ee1

Panove, verim, ze se sem sletnete na obranu Vasi Miss Enduro, ale verte, ze to nemyslim nijak zle a navic, tahle slecna se urcite nejen ze neurazi, ale i mne svym ostrym jazyckem jiste vtipne usadi  usch

Prosimtě, ten Jirka je fak divnej. Byli jme s Mikagenem na srazu TTR a Jirka spal s námi v jedné chatce - takže jme ho za ty tři dny poznali.
Jeho chování je ve věku 13-ti letého puberťáka prostě přiblblý kecy a hlášky - to bys ho musel poznat a hlavně slyšet. Tady na fóru sekal patky jak jezdí a když došlo na první vyjížďku tak opravdu snad po 100 m po plňačce to vzdal. Osobně jsem ho doprovázel zpět na silnici !!!
Nechápu co ten člověk tam dělal!!!
Vím co je to za člověka a proto tímto Missku obhajuji. Já si myslím co mu Miska napsala, že je pravda a už bylo na čase aby mu to někdo vpálil.
Toto je takový pohodový fórum, jsem začátečník a nikdo nikdy mi tady nic nevyčet i když jsem se ptal na ptákoviny. Proto se rozhoduji jestli Ti to mám poslat SZ a nebo to hodit do diskuze.  Buď si to poseru u Jjirky nebo u Miss. Jirko poromiň, ale Miss je mi bližší.

Vem za ní

#238 09.12.2008 20:34:45

Kralewitz> ... a jen abych jeste dodal - je to vsechno jen a pouze relativni ... zalezi na tom koho (co) s kym (cim) srovnavas ... ona, nekuracka, se svymi 21ti lety srovnavala stari kuraky ... cili ANO ... jsou pro ni stari ... na tom nic nezmenis ... stejne tak jako kdyz 150kg zensky reknes ze je tlusta a ona se urazi ... proc? kdyz je to pravda! ... Misska me zna moc dobre, stejne tak jako znam ja ju, cili si troufam tvrdit ze vim jak to myslela ...

honosis se tady pravopisem ... kolik basnickych sbirek jsi naspal, ze se tim tady ohanis? hm? v kolika citankach na zakladni skole je o tobe zminka? hm? pac to bych se mohl ohanet ja, ze me tim seres a urazis meho predka K.H.Machu, kdyz se s nim snazis srovnavat ...

ANO ... oproti Missce trebas jezdis 100X lip ... ano ... i oproti me jezdis trebas 1000 x lip ... tak kdyz mi reknes ze jsem negazujici megamrdal .. tak reknu : ANO, jsem ... stejne tak jako jses ty negazujici megamrdal oproti dalsim stovkam, tisicum jinejch lidi, kteri jezdej daleko lip jak ty ...

huuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa - a ted jen do me big_smile

#239 09.12.2008 20:41:11

Jáárda napsal(a):

mateSAS napsal(a):

Jaaaarda> vis prd co jsou to cigara big_smile

no jasně že vím prd, jsem v tom taky začátečník , proto je to k zamyšlení  smile

.... heh ... pockej .... to jakoze kdyz myslim na sex, tak jsem taky zacatecnik? big_smile

#240 09.12.2008 20:41:19

petan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

mateSAS napsal(a):

petan napsal(a):

nu .... tak jsme se videli o neco driv big_smile ... tak snad jsem Te nevydesil ... jinak jsem celkem nehovornej a tichej klucina .... big_smile to jen aby o me zas nesli naky famy big_smile

Né nevyděsil  smile  ... Teď mi nasral ten člověk, že ani nevím co ti mám odepsat,
.... měl by soudit člověka až když ho pozná

Vem za ní

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů