INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
piskovna uhy 25.10 2008
Re: piskovna uhy 25.10 2008
presne tak ... jezdil bych dal, ale odvezl jsem asi pred 3 nedelema motku k nasim na zimu ... pac tady na nu ted neni cas ... zaroven tam hci udelat mensi servis ... pak ju asi n nakej cas sverit Missce .. a na jare se uvidi...
- petan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha - západ
- Motorka: *** KTM 690 ***
- Věk: mládí v prd... do důchodu daleko
1 0
Jdu spát čau snad se někde potkáme třeba na srazu KTM 
Vem za ní
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
mateSAS napsal(a):petan> coz o to .. s tim ja problem nemam .... spis mam problem s razenim na zadnim - mi moc nejde .... a pak taky ze pres nu nevidim kdyz jsem moc vysoko, tak musim cumet jak tydyt bokem a stacim se ke strane 
Na řazení nic neni. Když sem se to učil - na polu kdybych náhodou spadl - tak mi někdo doporučil že to mám zvednout na zadni, pak ubrat a bez spojky to tam kopnout. Tak sem se naučil řadit a přes rok sem tak jezdil. Ale teď o prázdninách sem to začal zkoušet se spojkou a to už je taky v pohodě. Jenom vytočiš kvalt, rychle zmáčkneš spojku a přeřadiš, pustiš spojku a přidáš a držiš balanc. Zvládnu to zvednout na 1 a odřadim si až na 5. Ale radši to zvedám na 2, lip se to udržuje a máš jistotu že nekopneš neutrál při přeřazování. Delši zatáčky se taky daj projet, ale při pomalé jizdě moc nezatočim. Nejrychlejc sem jel po zadnim 140km/h, ale to už je celkem prasárna
- Jirka XT 600 Tenere
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Koleč, okr. Kladno
- Motorka: XT 600Z Tenere a WR426
- Věk: 27
0 0
MIssEnduro napsal(a):Jirka XT 600 Tenere napsal(a):Hlasim se tez na skoleni 
tobě bych doporučovala nejdřív jiné školení, nemělo by všechno jít postupně? nebo jsi se ve škole učil číst věty aniž by jsi uměl písmenka?
Blbej priklad, ja uz ve skole cist umel Ale vim, jak to myslis 
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Na kole vám ujedu po zadním/předním co chcete... ale na motorce jsem to radši nezkoušel. Uvidíme až teď, neměla by mi už klouzat spojka > jak říkal navrc je to lepší z větší rychlosti
BTW dobrej tréning je jednokolka, za dob otce (ročník 1957) se povinně motocrosaři na tomhle učili 
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Jirka XT 600 Tenere
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Suchman napsal(a):Na kole vám ujedu po zadním/předním co chcete... ale na motorce jsem to radši nezkoušel. Uvidíme až teď, neměla by mi už klouzat spojka > jak říkal navrc je to lepší z větší rychlosti
BTW dobrej tréning je jednokolka, za dob otce (ročník 1957) se povinně motocrosaři na tomhle učili 
Jednokolkou myslis to na cem jezdi vecernicek?
- Jirka XT 600 Tenere
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
MIssEnduro napsal(a):Jirka XT 600 Tenere napsal(a):Vsak na tom pracuju, jen jsem asi o vikendu trochu pretrenoval - v pondeli jsem skoro nemohl chodit 
počkej nemyslíš že těch pár metrů co jsi ujel v pískovně byl trening že ne? to i já jsem snad najezdila víc... ty víc stojíš a hjulíš než jezdíš... že to dělají kluci jako Petan a Jarda u nich se to dá předpokládat, vše s rozvahou ale my máme věk na to aby jsme řádily...máme mladou čerstvou krev takže trening pro nás by měl mít hranice jinde...
Taky jsem neco ujel mimo piskovnu, teda spis vetsinu. A hlavne myslim, ze Petan a Jarda te ted pretrhnou 
Slecno, hodne jste mne pobavila Za to Vam patri velky dik, nebot to se povede jen nekdy a jen malokomu. Vam se toto dari pravidelne  Takze v mych letech uz mam hodit jezdeni za hlavu a netrenovat a jen postavat a kourit, protoze uz na to mam vek a rozvahu? Madam, bez urazky, mam v terenu nacouvano dvakrat vice, nez Vy najeto. Ale rozdavat takove rady, to bych si ja ani pri mych zkusenostech ani pri mem veku netroufl. Zvlast, kdyz bych mel "zkusenosti" jen z par jizd na pujcenych moto v bezpeci piskovny. Holt, mame dneska dravou mladez (a jazykove nevzdelanou - ty hrubky!!) Musim rici, ze sem koukam prevazne kvuli Vam, Vase smele prispevky mne opravdu bavi . Uz jenom ten nick: Miss Enduro... to zni!  Registroval jsem se dnes poprve u kamarada, nebot doma nemam internet, dnes uz mi to nedalo nenapsat Doufam, ze se na nejakem srazu potkame osobne a bude mi ctit byt Vam partnerem pri vyjizdce . Jen, jestli Vam to nebude vadit, piskovna to nebude
Panove, verim, ze se sem sletnete na obranu Vasi Miss Enduro, ale verte, ze to nemyslim nijak zle a navic, tahle slecna se urcite nejen ze neurazi, ale i mne svym ostrym jazyckem jiste vtipne usadi 
Nejhorší srážka je srážka s blbcem.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Jirka XT 600 Tenere napsal(a):Suchman napsal(a):Na kole vám ujedu po zadním/předním co chcete... ale na motorce jsem to radši nezkoušel. Uvidíme až teď, neměla by mi už klouzat spojka > jak říkal navrc je to lepší z větší rychlosti
Jednokolkou myslis to na cem jezdi vecernicek?
jj přesně to... je to sranda, mám to doma a začínal jsem na tom, chce to tak den tréningu... vezmu to s sebou na sraz na jaře... 
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
Kralewitz> ....... ona te nekde pomluvila? konkretne tebe? NIKDE o tobe neni ani zminka, to ze se "opira" o lidi, ktery zna, je vec jejich kamaradskyho vztahu ...
nic proti, ale jestli nechapes mistni humor a vtip, tak sem lozit nemusis a nebudeme te tolyk srat nasyma chibama v pravopyse, pac mi tadi na to mrdame a je nam to u prdele... ))
a vec posledni ... daleko vic by mohlo jeji urazeni a nechapani z tve strany poburovat nas ... mnou pocinaje (nekteri jiz vi proc - tomto zdravm Petana ) ... to jen tak naokraj...
setkavam se spoustou lidi, se spoustou Panu zavodniku ... ano, s velkym P, kterym se dovolim troufat tvrdit, nesahas ty ani po kotniky ... no a co? kazdej jsem na nejaky urovni a kazdej se s tim nejak ucime srovnat...
taky jsi byl mladej, taky jsi byl blbej (ano chapu - ted me sejmes naprosto nehoraznym zpusobem ze jse si dovolil Te oznacit za blbce, ale podivej na dobu kdy bylo tobe 18, 20 ... to jsi chodil v lakyrkach, tesilkach, starym damama oteviral dvere a vsude zdravil hlasitym DOBRYYYYY DEEEEEEN)
a kdyz se zeptas Missky .... myslim ze ti aj potvrdi, ze je mlada a ze je blba ... co ... Peto? nemam pravdu ... jako dycky?! ze Ti potvrdi, ze je nerozhodna, ze nevi co chce, ze na motorce neumi ....... no a co? ale umi si to priznat! ... teda ... dalo to praci, ael uz si to prizna ... a snazi se UCIT SE ......
tomu se rika sebekritika .... tomu se rika smysl pro humor ... tomu se rika smysl pro ironii ...
************************** kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva, jsem se zas nasral ..... tak tu mate aspon cteni
Jaaaarda> vis prd co jsou to cigara 
- petan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Kralewitz napsal(a):Slecno, hodne jste mne pobavila Za to Vam patri velky dik, nebot to se povede jen nekdy a jen malokomu. Vam se toto dari pravidelne  Takze v mych letech uz mam hodit jezdeni za hlavu a netrenovat a jen postavat a kourit, protoze uz na to mam vek a rozvahu? Madam, bez urazky, mam v terenu nacouvano dvakrat vice, nez Vy najeto. Ale rozdavat takove rady, to bych si ja ani pri mych zkusenostech ani pri mem veku netroufl. Zvlast, kdyz bych mel "zkusenosti" jen z par jizd na pujcenych moto v bezpeci piskovny. Holt, mame dneska dravou mladez (a jazykove nevzdelanou - ty hrubky!!) Musim rici, ze sem koukam prevazne kvuli Vam, Vase smele prispevky mne opravdu bavi . Uz jenom ten nick: Miss Enduro... to zni!  Registroval jsem se dnes poprve u kamarada, nebot doma nemam internet, dnes uz mi to nedalo nenapsat Doufam, ze se na nejakem srazu potkame osobne a bude mi ctit byt Vam partnerem pri vyjizdce . Jen, jestli Vam to nebude vadit, piskovna to nebude
Panove, verim, ze se sem sletnete na obranu Vasi Miss Enduro, ale verte, ze to nemyslim nijak zle a navic, tahle slecna se urcite nejen ze neurazi, ale i mne svym ostrym jazyckem jiste vtipne usadi 
Prosimtě, ten Jirka je fak divnej. Byli jme s Mikagenem na srazu TTR a Jirka spal s námi v jedné chatce - takže jme ho za ty tři dny poznali. Jeho chování je ve věku 13-ti letého puberťáka prostě přiblblý kecy a hlášky - to bys ho musel poznat a hlavně slyšet. Tady na fóru sekal patky jak jezdí a když došlo na první vyjížďku tak opravdu snad po 100 m po plňačce to vzdal. Osobně jsem ho doprovázel zpět na silnici !!! Nechápu co ten člověk tam dělal!!! Vím co je to za člověka a proto tímto Missku obhajuji. Já si myslím co mu Miska napsala, že je pravda a už bylo na čase aby mu to někdo vpálil. Toto je takový pohodový fórum, jsem začátečník a nikdo nikdy mi tady nic nevyčet i když jsem se ptal na ptákoviny. Proto se rozhoduji jestli Ti to mám poslat SZ a nebo to hodit do diskuze. Buď si to poseru u Jjirky nebo u Miss. Jirko poromiň, ale Miss je mi bližší.
Vem za ní
Kralewitz> ... a jen abych jeste dodal - je to vsechno jen a pouze relativni ... zalezi na tom koho (co) s kym (cim) srovnavas ... ona, nekuracka, se svymi 21ti lety srovnavala stari kuraky ... cili ANO ... jsou pro ni stari ... na tom nic nezmenis ... stejne tak jako kdyz 150kg zensky reknes ze je tlusta a ona se urazi ... proc? kdyz je to pravda! ... Misska me zna moc dobre, stejne tak jako znam ja ju, cili si troufam tvrdit ze vim jak to myslela ...
honosis se tady pravopisem ... kolik basnickych sbirek jsi naspal, ze se tim tady ohanis? hm? v kolika citankach na zakladni skole je o tobe zminka? hm? pac to bych se mohl ohanet ja, ze me tim seres a urazis meho predka K.H.Machu, kdyz se s nim snazis srovnavat ...
ANO ... oproti Missce trebas jezdis 100X lip ... ano ... i oproti me jezdis trebas 1000 x lip ... tak kdyz mi reknes ze jsem negazujici megamrdal .. tak reknu : ANO, jsem ... stejne tak jako jses ty negazujici megamrdal oproti dalsim stovkam, tisicum jinejch lidi, kteri jezdej daleko lip jak ty ...
huuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa - a ted jen do me 
Jáárda napsal(a):mateSAS napsal(a):Jaaaarda> vis prd co jsou to cigara 
no jasně že vím prd, jsem v tom taky začátečník , proto je to k zamyšlení 
.... heh ... pockej .... to jakoze kdyz myslim na sex, tak jsem taky zacatecnik? 
- petan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Né nevyděsil ... Teď mi nasral ten člověk, že ani nevím co ti mám odepsat, .... měl by soudit člověka až když ho pozná
Vem za ní
|