Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?

#1 14.07.2008 06:07:42

Pepek
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Krasne Loucky
Motorka: TT 600 R
Věk: 24
0 0

Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?

Hojte TTrkari,vedeli ste nekdo o tom ze TT-cka se snad nevozily do USA?Je to vubec mozne?Ja jsem ted v Americe a chci si tady koupit Leo Vince ,ale kdyz zajdu tady do Yamahy tak na me cumi jak slepy na housle,to by me ani moc neprekvapilo,oni jsou stejne hlupy jak jetel ,ale prekvapilo me to az tehdy,kdy mi zacal v pocitaci ukazovat seznam motorek vyrabenych nebo dovazenych do USA...a byly tam jenom stare rocniky z 80 let   ou2A tvrdil mi ze tt-rka co mame my  neexistuji :-)A kdyz jsem mu rek ze jsem z Evropy...tak do me furt hustil ze to co kdy Yamaha vyrobila ma on v tom pocitaci!Tak jsem mu rek ze mam asi unikatni Motorku a sel jsem pryc!a na Xtcka jsem se uz ani radsi neptal! Tak jsem z toho hlupy ja big_smile Ale kdyz jsem jukal na net tak jse taky prd nasel o ttckach v Americe,tak to sem asi nevozili ale nasral me ze se prej nevyrabely...tak jsem to udelal jinak,vyhledal jsem si fabriku na Leo vince ,je az kdesik v Californii a prodavaj tam Leo Vince jen na Xt 600 rocniky od 95-97...
No a tak vas prosim o radu jestli mi tam pasne,ja si myslim ze jde uplne  o stejnej vyfuk jak u TT ale nevim co do tvaru,nevim jestli mi pasne do kolena ,jestli to  nemaj jinak zahnuty ty xtcka?muze mi nekdo poradit?co myslite nebo vite?:-)za 350 zelenejch a pri dnesnim kurzu by to byla dobra koupe ne? wink
Predem diky za jakekoliv informace
http://www.leovinceusa.com/cart/search. … ine=X3%20-

#2 14.07.2008 10:33:16

PaveleR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kutná Hora
Motorka: 950 SE TT600R
Věk: 46
0 0

Re: Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?

Koncovka X3 je podle mně stejná jde tam jen o mezisvod,to asi bude u xt a ttr jiný??? nevím. já mám se švárou koncovku X3 z hondy fmx 650,jen ze starýho orig výfuku jsme uřízli mezisvod,rozřezali,povařili a OK  key  ano

...to dáme...

#3 14.07.2008 10:36:16

Navrc.WR-F
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kósek od Olomóca
Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
Věk: 33
Tel: Redmi Note 8 PRO

Vyfuk z XT ti tam pasovat bude jak na koleno, tak na uchyceni na koncovce (posuvná objimka), ale jak je na mezisvodu ten uchyt za kterej se to přišroubi k podsedlovce, tak ten je na XT jinak posunutej

http://www.offmoto.com/uploads/6_killer_off.jpg

#4 14.07.2008 15:10:02

Pepek
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Dekuji za rady ,mam doma obe dve tyto motorky ale nikdy jsem to nezkousel prehodit a ted nejsem doma zipp1
Navrci jak jsi napsal:ale jak je na mezisvodu ten uchyt za kterej se to přišroubi k podsedlovce, tak ten je na XT jinak posunutej....Vadi to nejak?nebo da se to predelat,ja ted presne nevim co mas na mysli,jde to videt z toho obrazku z odkazu?nebo to je z druhe strany?Ty myslis asi prisroubovani k podslovce na ramu vit?:-)dik!Tak to ted nevim jak to zrobim....jo a co rikate na to ze se to nevozilo do Ameriky ?vedeli jste to?ja teda nee,ale porad se mi tomu nechce verit..ze to ani rok nevozili jako novinku do te Ameriky nevozili,jsou to rozezranci ano

#5 14.07.2008 15:26:57

Navrc.WR-F
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kósek od Olomóca
Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
Věk: 33
Tel: Redmi Note 8 PRO

To co myslim je na obrázku v kroužku. Ale jako za ty prachyneni proč váhat. Přinejhoršim vezmeš kus plechu nebo pásovinky a spojiš to tak. Sem měl na TT-R taky vyfuk z XT a šlo to upravit

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/6_bez_nazvu.jpg

http://www.offmoto.com/uploads/6_killer_off.jpg

#6 14.07.2008 16:10:28

Pepek
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Navrci diky moc,jses hodnej ano Jestli je to tak jak rikas a mas to odzkouseny,tak ti budu verit a  vemu to,pri nejhorsim to prodam nekomu na xt big_smile a nebo si to dam na tu moji starou vranu wink

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů