|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?#1 14.07.2008 06:07:42
Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?Hojte TTrkari,vedeli ste nekdo o tom ze TT-cka se snad nevozily do USA?Je to vubec mozne?Ja jsem ted v Americe a chci si tady koupit Leo Vince ,ale kdyz zajdu tady do Yamahy tak na me cumi jak slepy na housle,to by me ani moc neprekvapilo,oni jsou stejne hlupy jak jetel ,ale prekvapilo me to az tehdy,kdy mi zacal v pocitaci ukazovat seznam motorek vyrabenych nebo dovazenych do USA...a byly tam jenom stare rocniky z 80 let offline #2 14.07.2008 10:33:16
Re: Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?Koncovka X3 je podle mně stejná jde tam jen o mezisvod,to asi bude u xt a ttr jiný??? nevím. já mám se švárou koncovku X3 z hondy fmx 650,jen ze starýho orig výfuku jsme uřízli mezisvod,rozřezali,povařili a OK ...to dáme... offline #3 14.07.2008 10:36:16
Re: Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?Vyfuk z XT ti tam pasovat bude jak na koleno, tak na uchyceni na koncovce (posuvná objimka), ale jak je na mezisvodu ten uchyt za kterej se to přišroubi k podsedlovce, tak ten je na XT jinak posunutej ![]() offline #4 14.07.2008 15:10:02
Re: Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?Dekuji za rady ,mam doma obe dve tyto motorky ale nikdy jsem to nezkousel prehodit a ted nejsem doma offline #5 14.07.2008 15:26:57
Re: Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?To co myslim je na obrázku v kroužku. Ale jako za ty prachyneni proč váhat. Přinejhoršim vezmeš kus plechu nebo pásovinky a spojiš to tak. Sem měl na TT-R taky vyfuk z XT a šlo to upravit ![]() offline #6 14.07.2008 16:10:28
Re: Koupit Leo Vince X3 na TTRko z modelu XT?Navrci diky moc,jses hodnej offline |