|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 přehřátí přední kotouč. brzdy Jawa#1 20.06.2010 11:02:26
přehřátí přední kotouč. brzdy JawaProsím poradťe.. U tříkolky Streamer, která má přední brzdu kotoučovou z Jawy se tato přehřívá, po ujetí asi 100 m vaříme. Editoval milus (20.06.2010 11:04:09) offline #2 20.06.2010 11:11:15
Re: přehřátí přední kotouč. brzdy Jawaa když jedeš a nebrzdíš, není kotouč teplý vlivem samovolného přibržďování? offline #3 20.06.2010 12:22:46
Re: přehřátí přední kotouč. brzdy JawaKubeja:není teplý, je vařicí a s ním i část kola, po prvních 100 metrech jízdy se ojel i nový kotouč. horká od něj i část kola. nedá se s tím ject. Je možné že mírně přibrzdujem, ale bYla to jízda do kopce! před výměnou jsme najeli více než 3000 km.Brzdč nyní tak vařicí, že se na něj nedá sahnou a začnou být cítit brzdy.Bojíme se vyjet, že nás bou muset přitahnou ale kdo když odtahová slžba není na tříkolky zařízena. A nechat to někde, hned to ukradnou.A výrobci poslat za Brno -cena asi 10.000,-Kč jsme z Plzně. offline #4 20.06.2010 14:54:45
Re: přehřátí přední kotouč. brzdy Jawano tak je asi kotouč moc tlustý nebo se ti nevracejí prasátka a samo to přibržďuje, rozebral bych ten brzdič offline #5 20.06.2010 20:29:05
Re: přehřátí přední kotouč. brzdy Jawamilus: "Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás" „Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.” offline #6 13.10.2010 22:42:02
Re: přehřátí přední kotouč. brzdy JawaZdar. Už se mi to taky stalo. Mám Jawa 350/640 se sajdou. Jednou jsem jen přejel přes město,volně a brdu jsem použil párkrát.Pak najednou motorka začala sama brzdit. Kotouč úplně vařící a uvařila se kapalina tak,že se to celý zavzdušnilo. Tak jsem kapalinu,vypumpoval,dojel bez brzdy a doma to celý vyčistil nalil novou kapalinu a všechno v pohodě. Jediný vysvětlení co pro to mám je,že byl seklej pístek. Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja offline #7 13.10.2010 23:52:36
Re: přehřátí přední kotouč. brzdy JawaNevím přesně co je to za stavbu, ale už jsem se setkal s podobným jevem na jiné stavbě. Zjistilo se, že problém byl v použití pevného neplovoucího kotouče ve spojení s také pevným neplovoucím třmenem brzdiče. Dej koním pít... offline |