INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kecárna
Re: Kecárna
xfany:
Proč do sz, jestli to není tajný, Tak to můžu napsat sem , vysvětlí mi to
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
jopr napsal(a):xfany:
Proč do sz, jestli to není tajný, Tak to můžu napsat sem , vysvětlí mi to
Tak to posli sem
TX9PR5100E3060340
Dikes
S4ne:
Dobrá práce
xfany napsal(a):Alexanderovic napsal(a):Kdoby nutne chtel, tak si na netu dohleda nakej autorizovanej servis, co uz neexistuje, necha si podle toho vyrobit razitko za 300kc, vyplni prazdnou servisni knizku, vyplni si kazdej radek jinou propiskou, orazitkuje a oala, vydela na Joprovi aspon 10ku navic
Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije
Spis by me zajimalo kdyz bych zadal WIN jopra motoAJP co mi treba v nemecku na zastoupeni AJP k tomu reknou, jestli to cidlo kuckani tam je zaznamenane na tu zaruku
Tak Fáňo, že se nepochlubíš, jak si dopadl s vinkem, co SRABE. Ono není komu se smát viď, , ale pomlouvat na to si machr.
jopr napsal(a):xfany napsal(a):Alexanderovic napsal(a):Kdoby nutne chtel, tak si na netu dohleda nakej autorizovanej servis, co uz neexistuje, necha si podle toho vyrobit razitko za 300kc, vyplni prazdnou servisni knizku, vyplni si kazdej radek jinou propiskou, orazitkuje a oala, vydela na Joprovi aspon 10ku navic
Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije
Spis by me zajimalo kdyz bych zadal WIN jopra motoAJP co mi treba v nemecku na zastoupeni AJP k tomu reknou, jestli to cidlo kuckani tam je zaznamenane na tu zaruku
Tak Fáňo, že se nepochlubíš, jak si dopadl s vinkem, co SRABE. Ono není komu se smát viď, , ale pomlouvat na to si machr.
Hale ty vometlo Ta vase AJP je po celem svete fakt divna....cekal jsem ze jen u nas.....obvolano nekolik dealeru a poslano nekolik emailu a nic.....zaznamy nevedou....jen me odkazaj na meho dealera v cz ze ten to ma urcite napsane
Nemecko, Belgie, Francie, Španelsko.....tam byl teda nejvic komunikativni ale vyslo to na stejno jako kdyz hazis hrach na zed. Tak ze ty srabku, bud rad ze to mas zapsane pekne v notysku
Dam ti domaci ukol.....opis si vin ze sevho passata a posli to na par mist obratem dostanes informace.....at vis jak to chodi.
E: www.ajpmotos.com/index.php/en/worldwide/dealers
Tady si muze nekdo jinej vybrat nejakeho dealera a psat si s nim hovna vo nicem.....lepsi fakt psat do notysku, pardon do servisni knihy
Editoval xfany (14.10.2016 19:34:29)
xfany:
Jo bla bla to ti můžou baštil tvý kámoši, mluvil jsem s Ajp. Z Belgie volali , proč někdo cizí si zjišťuje info o mé motorce u nich a né v Čechách a jestli jí mám a neukradli. Hele Fáňo čau.
Jo bla bla to ti můžou baštil tvý kámoši, mluvil jsem s Ajp. Z Belgie volali , proč někdo cizí si zjišťuje info o mé motorce u nich a né v Čechách a jestli jí mám a neukradli. Hele Fáňo čau.
To je klidne mozny....protze vedou max kam se motorka prodala U normalnich lidi ti po otazce jestli se vede nejaka serivisni hystorie podle vin odpovi ano vede nebo nevede.....dalsi otazky by nasledovali....jako proc vas to zajima? No jsem potencionalni kupec a zajima me hystorie ....ok pane tytto informace zdelujem jen dealerum nebo autorizaku atd.....ale tam u vas nic.....jen notysky. Tak se mej pane servisni knizko na vse
Zaklad veci je ten, ze si vedes notysky na vse a to musim rict ze jsi kabrnak
Editoval xfany (14.10.2016 20:55:14)
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
jopr:
Neni nad to když ti na vin potvrděj že ma serviska pravdu a prodavajici je feeeeerovej. Ty si spokojenej a štastnej jak blecha koupiš motorku za par šupu s najezdem 50 mh ktera ma ve skutečnosti 200 mh po kotárech.Takže si naběhneš a vubec s tim nic neuděláš
xfany:
Číst si to nemusím a promazávat co jsem napsal taky ne ( volali ti max. z Plzně, to ti zas žerou tvý kámoši ) nějak tak to tu bylo, Fando jasně, že mi volali z Plzně, co sis myslel K serviskám: je jasný, že po záruce nebudu dávat za draho do autor. Passat letos měněno zad. desky a kotouče, manžety na poloos. předek neautor. záznam v ser. se zárukou. Meriva 2012 vedená v aut. po záruce menen olej atd. v neaut. momentálně naj . 69tkm, až půjde na rozvody zas do neaut. Wr 2009 naj. 44tkm letos nová retezovka, pneu, pretesneni a olej v př. tlumičích neaut. , ale myslím že jsem jim zapoměl dát ser. Versys 1000 2012 co jsem letos prodal servisovaná v autor. Kentoya 2009 loni nové lož. ve variátoru servis. v autor. v Kentoya na Kladně, máš s tím nějaký problém notýsku, ale i kdybych si to psal sám je to pro mě, ne kvůli prodeji, protože u starých jebek to skoro nikoho nezajímá. Má otázka patřila 1- 3 roky starým strojům, kde předpokládám, že ser. má. K Ajp, ano volal jsem v půlce, protože je to nejnovější stroj co mám a obhajoval jsem tu dealera a chtěl jsem na tuty vědět, jestli to zadávaj do systému, toť vše. K ruce: už jsem to tu někomu psal do sz ( myslím Hoždy), já už to tu znovu popisovat nehodlám, jestli ti to řekne on ok, jinak ti musí stačit konverzace s maminkou, pozdravuj ji ode mne. Piš si tu co chceš já uzavírám debatu , jo pořád slepýma.
Číst si to nemusím a promazávat co jsem napsal taky ne ( volali ti max. z Plzně, to ti zas žerou tvý kámoši ) nějak tak to tu bylo, Fando jasně, že mi volali z Plzně, co sis myslel K serviskám: je jasný, že po záruce nebudu dávat za draho do autor. Passat letos měněno zad. desky a kotouče, manžety na poloos. předek neautor. záznam v ser. se zárukou. Meriva 2012 vedená v aut. po záruce menen olej atd. v neaut. momentálně naj . 69tkm, až půjde na rozvody zas do neaut. Wr 2009 naj. 44tkm letos nová retezovka, pneu, pretesneni a olej v př. tlumičích neaut. , ale myslím že jsem jim zapoměl dát ser. Versys 1000 2012 co jsem letos prodal servisovaná v autor. Kentoya 2009 loni nové lož. ve variátoru servis. v autor. v Kentoya na Kladně, máš s tím nějaký problém notýsku, ale i kdybych si to psal sám je to pro mě, ne kvůli prodeji, protože u starých jebek to skoro nikoho nezajímá. Má otázka patřila 1- 3 roky starým strojům, kde předpokládám, že ser. má. K Ajp, ano volal jsem v půlce, protože je to nejnovější stroj co mám a obhajoval jsem tu dealera a chtěl jsem na tuty vědět, jestli to zadávaj do systému, toť vše. K ruce: už jsem to tu někomu psal do sz ( myslím Hoždy), já už to tu znovu popisovat nehodlám, jestli ti to řekne on ok, jinak ti musí stačit konverzace s maminkou, pozdravuj ji ode mne. Piš si tu co chceš já uzavírám debatu , jo pořád slepýma.
Ahoj, nsi lhar a po nekolikate chycen, a ja jsem rad toho soucasti. Beru si s toho ponauceni a mam dalsi zkusenost v komunikaci ve svete, diky
xfany:
Ps: jsem zapoměl ti popřát, tak ať je to hlavně zdravý ( když už jsem v tom) Lhář : tak aspoň tu nejsem sám
Editoval jopr (15.10.2016 11:10:17)
|