Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Kecárna

#2581 13.10.2016 19:55:13

Re: Kecárna

xfany:

Proč do sz, jestli to není tajný,  Tak to můžu napsat sem , vysvětlí mi to

Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj

#2582 13.10.2016 19:57:51

jopr napsal(a):

xfany:

Proč do sz, jestli to není tajný,  Tak to můžu napsat sem , vysvětlí mi to

Tak to posli sem  ano 

#2583 13.10.2016 20:12:35

xfany:

TX9PR5100E3060340

#2584 13.10.2016 21:06:20

jopr napsal(a):

xfany:

TX9PR5100E3060340

Dikes  gp 

#2585 13.10.2016 22:08:09

S4ne
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 300, HBG FE 350
Věk: 28
0 0

Debata presunuta z temy zajimavy inzerat.

#2586 13.10.2016 22:20:56

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

S4ne:

Dobrá práce  a2  ano 

#2587 14.10.2016 19:13:52

xfany napsal(a):

Alexanderovic napsal(a):

Kdoby nutne chtel, tak si na netu dohleda nakej autorizovanej servis, co uz neexistuje, necha si podle toho vyrobit razitko za 300kc, vyplni prazdnou servisni knizku, vyplni si kazdej radek jinou propiskou, orazitkuje a oala, vydela na Joprovi aspon 10ku navic  tongue 

Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije  lol 

Spis by me zajimalo kdyz bych zadal WIN jopra motoAJP co mi treba v nemecku na zastoupeni AJP k tomu reknou, jestli to cidlo kuckani tam je zaznamenane na tu zaruku lol 

Tak Fáňo, že se nepochlubíš, jak si dopadl s vinkem, co SRABE. Ono není komu se smát viď,  lol, ale pomlouvat na to si machr.

#2588 14.10.2016 19:21:36

jopr napsal(a):

xfany napsal(a):

Alexanderovic napsal(a):

Kdoby nutne chtel, tak si na netu dohleda nakej autorizovanej servis, co uz neexistuje, necha si podle toho vyrobit razitko za 300kc, vyplni prazdnou servisni knizku, vyplni si kazdej radek jinou propiskou, orazitkuje a oala, vydela na Joprovi aspon 10ku navic  tongue 

Tak problem je ten ze zadas WIN v jakem koliv autozirovanem servisu a to i neznackovem a vis hned ktera bije  lol 

Spis by me zajimalo kdyz bych zadal WIN jopra motoAJP co mi treba v nemecku na zastoupeni AJP k tomu reknou, jestli to cidlo kuckani tam je zaznamenane na tu zaruku lol 

Tak Fáňo, že se nepochlubíš, jak si dopadl s vinkem, co SRABE. Ono není komu se smát viď,  lol, ale pomlouvat na to si machr.

Hale ty vometlo lol  Ta vase AJP je po celem svete fakt divna....cekal jsem ze jen u nas.....obvolano nekolik dealeru a poslano nekolik emailu a nic.....zaznamy nevedou....jen me odkazaj na meho dealera v cz ze ten to ma urcite napsane  lol 

Nemecko, Belgie, Francie, Španelsko.....tam byl teda nejvic komunikativni ale vyslo to na stejno jako kdyz hazis hrach na zed.
Tak ze ty srabku, bud rad ze to mas zapsane pekne v notysku  lol 

Dam ti domaci ukol.....opis si vin ze sevho passata a posli to na par mist obratem dostanes informace.....at vis jak to chodi.

E: www.ajpmotos.com/index.php/en/worldwide/dealers

Tady si muze nekdo jinej vybrat nejakeho dealera a psat si s nim hovna vo nicem.....lepsi fakt psat do notysku, pardon do servisni knihy  lol 

Editoval xfany (14.10.2016 19:34:29)

#2589 14.10.2016 20:01:13

xfany:

Jo bla bla to ti můžou baštil tvý kámoši, mluvil jsem s Ajp. Z Belgie volali , proč někdo cizí si zjišťuje info o mé  motorce u nich a né v Čechách a jestli jí mám a neukradli.  Hele Fáňo čau.

#2590 14.10.2016 20:13:50

jopr napsal(a):

xfany:

Jo bla bla to ti můžou baštil tvý kámoši, mluvil jsem s Ajp. Z Belgie volali , proč někdo cizí si zjišťuje info o mé  motorce u nich a né v Čechách a jestli jí mám a neukradli.  Hele Fáňo čau.

To je klidne mozny....protze vedou max kam se motorka prodala  lol   lol 
U normalnich lidi ti po otazce jestli se vede nejaka serivisni hystorie podle vin odpovi ano vede nebo nevede.....dalsi otazky by nasledovali....jako proc vas to zajima? No jsem potencionalni kupec a zajima me hystorie ....ok pane tytto informace zdelujem jen dealerum nebo autorizaku atd.....ale tam u vas nic.....jen notysky.
Tak se mej pane servisni knizko na vse  gp 

Zaklad veci je ten, ze si vedes notysky na vse a to musim rict ze jsi kabrnak  lol 

Editoval xfany (14.10.2016 20:55:14)

#2591 14.10.2016 20:24:53

Jopr, kdyz uz sem v tom, tak nehlede na to ze jsi jouda tak primarne slo o tve otazky proc to nemaj ostatni kdyz ty to mas na vsem co doma jezdi lol  A po par pismenech zjistime ze mas tak mozna svoje notyskove zaznamy....zvednes v pulce debaty telefon a volas jestli to mas...to me jako staci abych vedel co jsi zac  a jak se vcem orientujes ty blabole lol 
Precti si to radsi cele pozorne....odpovedi si dostal a udelal jsi s toho sam AJP tema  ne 

Jo a hod nam tu fotku pokousane ruky od psu za prachy, snad tam budou bestialni jizvy jeste videt.....sem to vypravel moji mamce a neverila mi  lol  

#2592 15.10.2016 06:56:24

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

jopr:

Neni nad to když ti na vin potvrděj  že ma serviska pravdu a prodavajici je feeeeerovej. Ty si spokojenej a štastnej jak blecha koupiš motorku za par šupu s najezdem 50 mh ktera ma ve skutečnosti 200 mh po kotárech.Takže si naběhneš a vubec s tim nic neuděláš  usch 

#2593 15.10.2016 09:39:59

xfany:

Číst si to nemusím a promazávat co jsem napsal taky ne ( volali ti max.  z Plzně,  to ti zas žerou tvý kámoši ) nějak tak to tu bylo, Fando jasně,  že mi volali z Plzně,  co sis myslel  lol 
K serviskám: je jasný, že po záruce nebudu dávat za draho do autor. Passat letos měněno zad. desky a kotouče, manžety na poloos. předek neautor. záznam v ser. se zárukou. Meriva 2012 vedená v aut. po záruce menen olej atd. v neaut. momentálně naj . 69tkm,  až půjde na rozvody zas do neaut. Wr 2009 naj. 44tkm letos nová retezovka,  pneu, pretesneni a olej v př. tlumičích neaut. , ale myslím že jsem jim zapoměl dát ser. Versys 1000 2012 co jsem letos prodal  servisovaná v autor. Kentoya 2009 loni nové lož.  ve variátoru servis. v autor. v Kentoya na Kladně,  máš s tím nějaký problém notýsku, ale i kdybych si to psal sám je to pro mě,  ne kvůli prodeji, protože u starých jebek to skoro nikoho nezajímá. Má otázka patřila 1- 3 roky starým strojům,  kde předpokládám, že ser. má.
K Ajp,  ano volal jsem v půlce,  protože je to nejnovější stroj co mám a obhajoval jsem tu dealera a chtěl jsem na tuty vědět,  jestli to zadávaj do systému,  toť  vše.
K ruce: už jsem to tu někomu psal do sz ( myslím Hoždy), já už to tu znovu popisovat nehodlám,  jestli ti to řekne on ok, jinak ti musí stačit konverzace s maminkou, pozdravuj ji ode mne. Piš si tu co chceš já uzavírám debatu , jo pořád slepýma.

#2594 15.10.2016 10:38:49

jopr napsal(a):

xfany:

Číst si to nemusím a promazávat co jsem napsal taky ne ( volali ti max.  z Plzně,  to ti zas žerou tvý kámoši ) nějak tak to tu bylo, Fando jasně,  že mi volali z Plzně,  co sis myslel  lol 
K serviskám: je jasný, že po záruce nebudu dávat za draho do autor. Passat letos měněno zad. desky a kotouče, manžety na poloos. předek neautor. záznam v ser. se zárukou. Meriva 2012 vedená v aut. po záruce menen olej atd. v neaut. momentálně naj . 69tkm,  až půjde na rozvody zas do neaut. Wr 2009 naj. 44tkm letos nová retezovka,  pneu, pretesneni a olej v př. tlumičích neaut. , ale myslím že jsem jim zapoměl dát ser. Versys 1000 2012 co jsem letos prodal  servisovaná v autor. Kentoya 2009 loni nové lož.  ve variátoru servis. v autor. v Kentoya na Kladně,  máš s tím nějaký problém notýsku, ale i kdybych si to psal sám je to pro mě,  ne kvůli prodeji, protože u starých jebek to skoro nikoho nezajímá. Má otázka patřila 1- 3 roky starým strojům,  kde předpokládám, že ser. má.
K Ajp,  ano volal jsem v půlce,  protože je to nejnovější stroj co mám a obhajoval jsem tu dealera a chtěl jsem na tuty vědět,  jestli to zadávaj do systému,  toť  vše.
K ruce: už jsem to tu někomu psal do sz ( myslím Hoždy), já už to tu znovu popisovat nehodlám,  jestli ti to řekne on ok, jinak ti musí stačit konverzace s maminkou, pozdravuj ji ode mne. Piš si tu co chceš já uzavírám debatu , jo pořád slepýma.

Ahoj, nsi lhar a po nekolikate chycen, a ja jsem rad toho soucasti. Beru si s toho ponauceni a mam dalsi zkusenost v komunikaci ve svete, diky  lol 

#2595 15.10.2016 11:04:58

xfany:

Ps: jsem zapoměl ti popřát, tak ať je to hlavně zdravý  ( když už jsem v tom)  ano 
Lhář : tak aspoň tu nejsem sám  ano2 

Editoval jopr (15.10.2016 11:10:17)

#2596 15.10.2016 15:52:00

jopr napsal(a):

xfany:

Ps: jsem zapoměl ti popřát, tak ať je to hlavně zdravý  ( když už jsem v tom)  ano 
Lhář : tak aspoň tu nejsem sám  ano2 

To nebudes nikdy sam, snad je vic vycnivat mezi nima  lol 

Jo diky za prani, i se serviskou a zarukou  ano 

#2597 17.10.2016 19:58:19

MotoDriver
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mechov
Motorka: 250f
Věk: 40 a víc
Tel: mám
13 0

Vím že to sem nepatří,ale kdyby náhodou někoho zajímalo,ta K.Abrahám v roce 2017 zpět v MotoGP

http://www.motoforum.cz/sport/karel-abr … ry-motogp/

Je to barva, kterou mám prostě rád
Modrá je dobrá, už je to tak.

#2598 27.10.2016 18:11:48

shark39
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husqvarna TE
Věk: 39
0 0