Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Pneu Mitas

#21 12.11.2009 10:22:43

Bruce TTR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lanškroun
Motorka: XT 600 43f
Věk: 29
0 0

Re: Pneu Mitas

riderccm:
Jasný, záleží co jezdíš  a2   Ale po asfaltě jet na rovince to bude vždycky dost nepříjemný ať tam mám gumu jakou chci  a1 

Jinak na skoro sjetej C17 jsem dal Ukrajinu po ose a to bylo myslím víc než 100 km   wink 

To co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje...

#22 12.11.2009 21:19:53

riderccm
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Yamaha xt 600 (43f)
Věk: 26
1 0

Bruce TTR napsal(a):

riderccm:
Jasný, záleží co jezdíš  a2   Ale po asfaltě jet na rovince to bude vždycky dost nepříjemný ať tam mám gumu jakou chci  a1 

Jinak na skoro sjetej C17 jsem dal Ukrajinu po ose a to bylo myslím víc než 100 km   wink 

Bruci, já vím že to myslíš dobře  a4 , ale k tomu abych jezdil se špuntama po asfaltě a ještě byl spokojený mě asi nikdy nepřemluvíš. A na ukrajinu je to samozřejmost to víš proč a za jakým cílem tam jedeš, jasné že tam nepojedeš na sm kolách  ano 
Kdyby si mněl xt, tak si myslím že mě přemlouváš ať ti prodám tu druhou sadu kol - že je mi na prd  lol  tongue  wink 

Jinak tady nikdo nejezdí po asfaltě s něčím jiným než s gumou od mitasu sakryš ?!?   Krom bruce na špuntech  lol  geer  cool 

#23 13.11.2009 07:50:34

ViTTek
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: SeveroVýchod
Motorka: TT 600S
Věk: 37
Tel: 731 587 67nula
Web
0 0

riderccm napsal(a):

Bruce TTR napsal(a):

riderccm:

Bruci, já vím že to myslíš dobře  a4 , ale k tomu abych jezdil se špuntama po asfaltě a ještě byl spokojený mě asi nikdy nepřemluvíš. A na ukrajinu je to samozřejmost to víš proč a za jakým cílem tam jedeš, jasné že tam nepojedeš na sm kolách  ano 
Kdyby si mněl xt, tak si myslím že mě přemlouváš ať ti prodám tu druhou sadu kol - že je mi na prd  lol  tongue  wink 

Jinak tady nikdo nejezdí po asfaltě s něčím jiným než s gumou od mitasu sakryš ?!?   Krom bruce na špuntech  lol  geer  cool 

Ale Bruce má i XT!!! heh1 A dokonce taky tip 43F! beer 

Pojedeme zkratkou...http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/61_51622.gif

#24 13.11.2009 08:39:35

Bruce TTR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lanškroun
Motorka: XT 600 43f
Věk: 29
0 0

Tak tak, ViTTek má recht jukni do galerie mám i stejnou barvu   a1  a1 

Ale cena kol, cena gum a řetěz a kolečka, si to spočítám a za ty prachy můžu koupit tolik gum, že je ani nesjedu.  usch 

Párkrát jsem zkoušel silniční gumy, resp. enduro, ale mi to nic neříká.  a11 
Já se na silnici bojím jezdit. A do terénu jsou na nic.

Měl jsem Metzelerky, Yokohamy, Pirellky....   nepamatuju si co to bylo zač, ale ještě bych je poznal. Na silnici dobrý no. Ale ty gumy jsou vesměs do 190km/h a jezděj na tom i třeba Afriky nebo GS, takže si udělej obrázek sám.
Tu Yokohamu mám eště někde doma, ta nešla totiž sjet.   oko1 

Já jsem kupoval TTR jako univerzální motorku a chtěl bych univerzální gumy, ale jedno jak druhý je dneska těžký no.  a21 

To co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje...

#25 13.11.2009 21:56:42

riderccm
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Yamaha xt 600 (43f)
Věk: 26
1 0

Bruce TTR napsal(a):

Tak tak, ViTTek má recht jukni do galerie mám i stejnou barvu   a1  a1 

Ale cena kol, cena gum a řetěz a kolečka, si to spočítám a za ty prachy můžu koupit tolik gum, že je ani nesjedu.  usch 

Párkrát jsem zkoušel silniční gumy, resp. enduro, ale mi to nic neříká.  a11 
Já se na silnici bojím jezdit. A do terénu jsou na nic.

Měl jsem Metzelerky, Yokohamy, Pirellky....   nepamatuju si co to bylo zač, ale ještě bych je poznal. Na silnici dobrý no. Ale ty gumy jsou vesměs do 190km/h a jezděj na tom i třeba Afriky nebo GS, takže si udělej obrázek sám.
Tu Yokohamu mám eště někde doma, ta nešla totiž sjet.   oko1 

Já jsem kupoval TTR jako univerzální motorku a chtěl bych univerzální gumy, ale jedno jak druhý je dneska těžký no.  a21 

Brďokoky fakt - nachlup ta samá  ou2  krom výfuku.  a20  máš to nějaký laďák s velkým L  nebo nějaký kutil systém? Pokud origo:kdes koupil, za kolik atd.  smile 
Tak nějak podobně sem chtěl univerzála i já - za to co sem do ní vrazil bych měl dnes krásného naháče + čistou krosku fakt jen do bahna, ale nevadí. S váhou xtéčka si potrénuju ruky a pak když vletím na něco pod 100 kilo tak jim dám všem naprdel  okok  deb1  cool 

Už tady v tomto příspěvku si lze všimnout, jak skoro brečím kolik sem do toho narval peněz a jak je to těžké atd., ale uvidím u bruce laďák, a už mám choutky na ní zas něco kupovat - jestli už toto není láska tak nevím  heart  smile 
Ono kdyby se mi ozvali s motoline, že ho pro to xt sehnali, tak už ho stejně mám doma, akorát že na takové staré vrány už higashi asi nemyslí  a7 

#26 17.08.2010 01:17:01

Navrc.TT-R napsal(a):

Mikagen> Asi C-02, ne? Tam udávaj 80%terén, 20%asfalt

Pary TTR> To bych neviděl jako závadu že ti to hrabe na asfaltu. Já sem teď zkusil nasadit E-09, a na 1 mi to hrabe na asfaltu taky heh1  cool

Jezdím teď poměrně krátce E09 na XTčku. Je to ještě daleko těžší motorka jak TTr a hrabe to jen na mokru. Když je sucho, tak se to zvedá na zadek úplně nádherně  smile  ano 

#27 17.08.2010 10:00:03

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

po nejakych letech hledani univerzalu jezdime na
xrv a transalp: vpredu tkc80 a vzadu E09 - najezd cca 10 tis, klopim na susplech nebo nohu wink, v terenu se to da, je to o zvyku...Pro pripad terenejsiho nasazeni kluci jezdi trelleborg army special, pripadne pak nejaky C gumy, ale prijde mi to skoro zbytecne na tak tezkych moto...

ttr - nejuniverzalnejsi guma trelleborg army special (ale uz je problem ji sehnat takze me ceka asi testova C mitasu), v terenu slusne bere, na silnici se slusne chova... Aktualne na ttr dojizdim jeste vzadu e09, ale ta chovani se mi na ttr moc nelibi - je moc necitelna na mokru pod plynem dost klouze...

S C gumama nemam zkusenosti, na par jsem jel ale nedokazu porovnat, proste to drzi, nekdy az zbytecne moc big_smile

Jo a zapomel jsem dodat ze s xrv i ttr to umim zvednout jen na 1, takze by me zajimalo jak to zvedate na vyssi kvalty. Prijde mi ze at delam s tezistem co delam, proste to motorem nezvednu...

Editoval Honzan (17.08.2010 10:01:22)

#28 17.08.2010 10:36:02

Glerin
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: Suzuki DR 750 BIG
Věk: 23
0 0

Na bigu mám zkušenost s mitaskama 09 ( i ve předu a vážně to za moc nestojí).
Teď mám obuto 07 a teda jak jsem se jich bál, po tom, co jsem všude slýchal tak pohoda.
Najel jsem na nich na motodovolené asi 2000km, z toho určitě třetinu v dešti a chovali se dobře, za tu cenu a nájezd.
V terénu, dokud je sucho, tak taky celkem fungujou, na kamenech drží. Brahno je průser.
Na těžší motorku je ideál 09+tkc80

Céčkový gumy jsem jel na kamarádovo africe a nebylo to špatný, ale už v tom nevydím moc význam, dávat takový gumy na těžkou potvoru.

#29 17.08.2010 11:46:31

Slow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: East bohemia
Motorka: Z minulého století :)
Věk: 40+
Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0

Na XT sem měl E-09 jak ve předu tak vzadu.
Nejdřív jsem měnil zadek za C-12, na to jak byla guma pomlouvaná, tak oproti E-09 záběr všude a po silnici i 140km/h vpoho, po cca 1500km (700 po solnici) tak guma má 8mm špunty, jasně hrana je dávno ta tam, ale ještě se na tom dá jezdit.
Včera jsem přehodil předek na Innovu FIM Enduro a uvidim, ale předpokládám, že to nebudou takový sáně jako E-09.

"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"

„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů