INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Pneu Mitas
- Bruce TTR
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lanškroun
- Motorka: XT 600 43f
- Věk: 29
0 0
Re: Pneu Mitas
Tak tak, ViTTek má recht jukni do galerie mám i stejnou barvu
Ale cena kol, cena gum a řetěz a kolečka, si to spočítám a za ty prachy můžu koupit tolik gum, že je ani nesjedu.
Párkrát jsem zkoušel silniční gumy, resp. enduro, ale mi to nic neříká. Já se na silnici bojím jezdit. A do terénu jsou na nic.
Měl jsem Metzelerky, Yokohamy, Pirellky.... nepamatuju si co to bylo zač, ale ještě bych je poznal. Na silnici dobrý no. Ale ty gumy jsou vesměs do 190km/h a jezděj na tom i třeba Afriky nebo GS, takže si udělej obrázek sám. Tu Yokohamu mám eště někde doma, ta nešla totiž sjet.
Já jsem kupoval TTR jako univerzální motorku a chtěl bych univerzální gumy, ale jedno jak druhý je dneska těžký no.
To co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje...
- riderccm
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Yamaha xt 600 (43f)
- Věk: 26
1 0
Bruce TTR napsal(a):Tak tak, ViTTek má recht jukni do galerie mám i stejnou barvu
Ale cena kol, cena gum a řetěz a kolečka, si to spočítám a za ty prachy můžu koupit tolik gum, že je ani nesjedu.
Párkrát jsem zkoušel silniční gumy, resp. enduro, ale mi to nic neříká. Já se na silnici bojím jezdit. A do terénu jsou na nic.
Měl jsem Metzelerky, Yokohamy, Pirellky.... nepamatuju si co to bylo zač, ale ještě bych je poznal. Na silnici dobrý no. Ale ty gumy jsou vesměs do 190km/h a jezděj na tom i třeba Afriky nebo GS, takže si udělej obrázek sám. Tu Yokohamu mám eště někde doma, ta nešla totiž sjet.
Já jsem kupoval TTR jako univerzální motorku a chtěl bych univerzální gumy, ale jedno jak druhý je dneska těžký no.
Brďokoky fakt - nachlup ta samá krom výfuku. máš to nějaký laďák s velkým L nebo nějaký kutil systém? Pokud origo:kdes koupil, za kolik atd. Tak nějak podobně sem chtěl univerzála i já - za to co sem do ní vrazil bych měl dnes krásného naháče + čistou krosku fakt jen do bahna, ale nevadí. S váhou xtéčka si potrénuju ruky a pak když vletím na něco pod 100 kilo tak jim dám všem naprdel
Už tady v tomto příspěvku si lze všimnout, jak skoro brečím kolik sem do toho narval peněz a jak je to těžké atd., ale uvidím u bruce laďák, a už mám choutky na ní zas něco kupovat - jestli už toto není láska tak nevím Ono kdyby se mi ozvali s motoline, že ho pro to xt sehnali, tak už ho stejně mám doma, akorát že na takové staré vrány už higashi asi nemyslí
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
po nejakych letech hledani univerzalu jezdime na xrv a transalp: vpredu tkc80 a vzadu E09 - najezd cca 10 tis, klopim na susplech nebo nohu , v terenu se to da, je to o zvyku...Pro pripad terenejsiho nasazeni kluci jezdi trelleborg army special, pripadne pak nejaky C gumy, ale prijde mi to skoro zbytecne na tak tezkych moto...
ttr - nejuniverzalnejsi guma trelleborg army special (ale uz je problem ji sehnat takze me ceka asi testova C mitasu), v terenu slusne bere, na silnici se slusne chova... Aktualne na ttr dojizdim jeste vzadu e09, ale ta chovani se mi na ttr moc nelibi - je moc necitelna na mokru pod plynem dost klouze...
S C gumama nemam zkusenosti, na par jsem jel ale nedokazu porovnat, proste to drzi, nekdy az zbytecne moc 
Jo a zapomel jsem dodat ze s xrv i ttr to umim zvednout jen na 1, takze by me zajimalo jak to zvedate na vyssi kvalty. Prijde mi ze at delam s tezistem co delam, proste to motorem nezvednu...
Editoval Honzan (17.08.2010 10:01:22)
- Glerin
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeň
- Motorka: Suzuki DR 750 BIG
- Věk: 23
0 0
Na bigu mám zkušenost s mitaskama 09 ( i ve předu a vážně to za moc nestojí). Teď mám obuto 07 a teda jak jsem se jich bál, po tom, co jsem všude slýchal tak pohoda. Najel jsem na nich na motodovolené asi 2000km, z toho určitě třetinu v dešti a chovali se dobře, za tu cenu a nájezd. V terénu, dokud je sucho, tak taky celkem fungujou, na kamenech drží. Brahno je průser. Na těžší motorku je ideál 09+tkc80
Céčkový gumy jsem jel na kamarádovo africe a nebylo to špatný, ale už v tom nevydím moc význam, dávat takový gumy na těžkou potvoru.
- Slow
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: East bohemia
- Motorka: Z minulého století :)
- Věk: 40+
- Tel: Zapomínám..jo už vím RugGear
3 0
Na XT sem měl E-09 jak ve předu tak vzadu. Nejdřív jsem měnil zadek za C-12, na to jak byla guma pomlouvaná, tak oproti E-09 záběr všude a po silnici i 140km/h vpoho, po cca 1500km (700 po solnici) tak guma má 8mm špunty, jasně hrana je dávno ta tam, ale ještě se na tom dá jezdit. Včera jsem přehodil předek na Innovu FIM Enduro a uvidim, ale předpokládám, že to nebudou takový sáně jako E-09.
"Nejedete nahodou do Pardubic? Franta Jetel viďte, zatýkám Vás"
„Zapamatujte si, chlapče, zásadu č. 8, která neplatí jenom u policie: Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.”
|