INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
jaký kladivo koupit ?
Re: jaký kladivo koupit ?
Wenca,Wáca : tvl bitka o Zvoníka
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
:-D :-D :-D já snad vybulim od souseda starší xr600r ještě se zadní bubnovou bezdou. Jen v tom prý něco cvaká :-(
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
wáca : to vyléčíš...Je to totéž co XLR 125, jen větší 
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
11 0
jirka87:
už mám zkušenost z NX co mě taky potrápil, kurva jedna uvidíme jaká bude cena
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- Rajko
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XR 400R
- Věk: dostatečný
- Tel: mám
0 0
Tak nic, kamarád už kupce má. Šance jen kdyby si to kupec na poslední chvíli rozmyslel.
Editoval Rajko (23.06.2015 13:57:05)
Jinak 650 je oprvdu kladivo. Taky dnes zastaralejsi,ale ta cena ojetin je masakr.
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
11 0
Rajko:
a cenu nevíš jen tak pro zajímavost jak se to pohybuje?........ mě napadlo napasovat NX do rámu XR
Je jich malo. Nedavno 60-70 tis. Ted nevim hlavne nejsou,takze cena bude podobna. Bratr ji mel a dobry delo. Na dnesni dobu tezsi. Bude to podobne s 600. Ale ja zvyknu na 100kg. Takze tezka babicka.
Oproti 600 bude projevem trochu tupejsi. Taky tezsi. Musi byt. .kdyz o nic jineho,tak o starter urcite. V Nemecku se daji najit,ale je to jako s xr. Ti lidi si tyhle motorky ceni opravdu vysoko. Obecne je asi fakt,ze mame snad nejlevnejsi motorky v unii. Pokud uz moto takove kategorie,tak bych volil rovnou nx 650, sundal kapotu,hodil bastry a nasadil off blatnik. Vypada to pekne a ani od te xr 650 nikdo nebude chtit kdovi jaky off.
To zase oproti nx je to ostre enduro. Podvozek lepsi plasty snesou pady. Motor taky nesrovnatelny. A hlavne dominator ma skoro 2 metraky.
- Rajko
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XR 400R
- Věk: dostatečný
- Tel: mám
0 0
jirka87 napsal(a):Oproti 600 bude projevem trochu tupejsi. Taky tezsi. Musi byt. .kdyz o nic jineho,tak o starter urcite.
Těžší je, ne o moc a na jízdě v terénu to znát rozhodně není. Výkonově je rozdíl mezi XR600 a touhle XR650L minimální (nepoznal jsem ho). Spíš problém téhle konkrétní je ve zvolené řetězové sadě, která je laděná spíš na silnici a tak má všechny rychlosti dost dlouhé pro jízdu v terénu. Jinak cenu nevím, tuším, že se pohybovala kolem 50 tisíc, ale jaká bude nakonec to nevím.
650 nema starter a o 10 koni vic nez 600.
- Pepr
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Slovensko, Holíč
- Motorka: Suzuki DR650se
- Věk: 25
1 0
Mate nekdo realne srovnani Dr650se a TTR? Hlavne reakce a ostrost motoru
nechapu proc nekdo resi porad dokola u tehle kubatury ostrost, vykon atd... az bude zahrabana po rozetu v blate bude jedno jestli ma 40k nebo 60k. Naopak nebude ti jedno jestli ma 130kg nebo 160kg. Jestli chcete resit vykon bezte do silnicni 600 a reste jestli dvouval nebo ctyrval. Pokud resite enduro na cestovani reste jestli potrebujete velkou afriku, mensiho transalpa, biga ..... Jestlize resite kategorii 600 1V, se kterym 1x za rok taky nekam dal dojedete a zbytek roku se budete motat kolem komina, nebo jen kolem krmelce, zamerte se na zkusenosti s provozem a servisem, jestli jste schopni a ochotni startovat ulitou motorku nohou nebo starterem, vahu motorky a hlavne jestli budete vice jezdit po polnackach nebo se budete vetsinu casu hrabat v kalisti a zdolavat vyjezdy. Az si tenhle zaklad ujasnite vypadne vam vyber ze 2-3 modelu a na ty se tu offmotaku poptejte co s nima kdo zazil za radosti a trapeni. Jestli neni treba lepsi koupit lehkou ostrou na blbnuti a tezkou pohodlnou na cestovani. Zacit tim co chci delat casteji a tu druhou dokoupit casem za jednu ci dve sezony pozdeji. Nez to zaplacnout jednou universalni a mit ji na ze vseho trochu ale poradne nic. Jsou lidi co tyhle 600 1V pouzivaji jako druhou moto k lehke ostre, protoze na nich primarne podnikaji vylety do okoli - lesy, okresky, obcas dojet do prace, vsechno v radiusu +-100km a mozna jednou za sezonu nebo vubec vyjedou nekam dal (1000km). A jsou lidi co tenhle rezim delaji v mensim taky, ale hlavne je rvou do vyjezdu, zahrabavaji se do blata, tahaji se s nimy z rokli, nadavaji zpoceni a vysileni u ulitych motoru a casem je potom inzeruji zhuntovane nebo zrusena na ND.
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
ja s ni jezdim vse, jak dlouhe trate tak tezke enduro, vsichni pisou jak je 650 xr na prd k cestovani, idealni motorka neexistuje, jak se pise nahore resit to treba velkou a malou motkou, zda se mi ze spousta motorkaru zmeklo , manzelka jezdi Nx Domin nikdy jsem nepozoroval, ze by si stezovala , meli jsme Caponorda, super motka ale proc? protoze xrko staci na vse a kdyz to menim nekde po ceste v auto servisech tak jsem nenatrefil na nikoho kdo by rekl ne to nejde, vzdycky pohodovi lidi co mi jeste poradi kam zajet(myslim mistni), zatim jedina motka co se mi neomrzela, menim akorat rozety cesta 45 a teren 52, mozna jeste lepsi bude si prikoupit jeste jednu na motardech a je po problemu.
Bahnu zdar.
pred a po
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
kick-start napsal(a):Jestli neni treba lepsi koupit lehkou ostrou na blbnuti a tezkou pohodlnou na cestovani. Zacit tim co chci delat casteji a tu druhou dokoupit casem za jednu ci dve sezony pozdeji. Nez to zaplacnout jednou universalni a mit ji na ze vseho trochu ale poradne nic. Jsou lidi co tyhle 600 1V pouzivaji jako druhou moto k lehke ostre, protoze na nich primarne podnikaji vylety do okoli - lesy, okresky, obcas dojet do prace, vsechno v radiusu +-100km a mozna jednou za sezonu nebo vubec vyjedou nekam dal (1000km). A jsou lidi co tenhle rezim delaji v mensim taky, ale hlavne je rvou do vyjezdu, zahrabavaji se do blata, tahaji se s nimy z rokli, nadavaji zpoceni a vysileni u ulitych motoru a casem je potom inzeruji zhuntovane nebo zrusena na ND.
naprosto souhlasim !!! pred cca 10ti lety jsem řešil stejný problém, chtěl jsem jednu motorku na všechno a došel jsem k tomu, že je to maximální pitomost, všechno co je univerzální stojí za prd. Začal jsem s Aprilií Pegaso 650, líbilo se mi že by mohla jezdit po cestě i v terénu, po první tlamě když jsem si jen tak popojížděl po trávě kolem řeky jsem spočítal škody, rozbité bastry, napraskla kapotáž a podřený kufr !! už jsem s ní do terénu nejel, potom následovala Honda FMX 650, motor z Dominátora (měl js ho otevřený), krásné svezení, ale jen na silnici, měla motárdová kola, takže jen sem tam šotolinky, ale k ní už jsem měl v garáži i XR 400, už jenom naladění podvozku ne off motorce je úplně jiné, na silnici trpíš v terénu si výskáš.
No a od těch dob držím dvě motorky, dvoje rozdílné hadry, nemám ani Ň stejné, přilba, boty, bunda, rukavice, vše mám 2 x , zvlášť na Off a zvlášť na cestu
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
PETARDAK:
to musi byt´ tak je to spravne a o tom co je krasne rozhodujeme my, strana
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
jimird napsal(a):To zase oproti nx je to ostre enduro. Podvozek lepsi plasty snesou pady. Motor taky nesrovnatelny. A hlavne dominator ma skoro 2 metraky.
Nekteri lidi si tady ale porad silene pletou dva pojmy, ktere znamenaji zcela jine motorky a motory.
Honda XR 650L a Honda XR 650R jsou zcela rozdílné.
XR650L má motor z Dominátora !!!
XR 650R je vodník, ostrej jak prase, výkon jinde, reakce jinde...všechno jinak
Sorry za OT, ale přijde mi, že se to tady slučuje, jeden reaguje správně na XR650L a druhej mu píše, že to není pravda, že má proti XR600R výkon o 10k vyšší atd...
XR650L a XR600R mají výkon de facto naprosto stejný
offroaderTE napsal(a):kick-start napsal(a):Jestli neni treba lepsi koupit lehkou ostrou na blbnuti a tezkou pohodlnou na cestovani. Zacit tim co chci delat casteji a tu druhou dokoupit casem za jednu ci dve sezony pozdeji. Nez to zaplacnout jednou universalni a mit ji na ze vseho trochu ale poradne nic. Jsou lidi co tyhle 600 1V pouzivaji jako druhou moto k lehke ostre, protoze na nich primarne podnikaji vylety do okoli - lesy, okresky, obcas dojet do prace, vsechno v radiusu +-100km a mozna jednou za sezonu nebo vubec vyjedou nekam dal (1000km). A jsou lidi co tenhle rezim delaji v mensim taky, ale hlavne je rvou do vyjezdu, zahrabavaji se do blata, tahaji se s nimy z rokli, nadavaji zpoceni a vysileni u ulitych motoru a casem je potom inzeruji zhuntovane nebo zrusena na ND.
naprosto souhlasim !!! pred cca 10ti lety jsem řešil stejný problém, chtěl jsem jednu motorku na všechno a došel jsem k tomu, že je to maximální pitomost, všechno co je univerzální stojí za prd. Začal jsem s Aprilií Pegaso 650, líbilo se mi že by mohla jezdit po cestě i v terénu, po první tlamě když jsem si jen tak popojížděl po trávě kolem řeky jsem spočítal škody, rozbité bastry, napraskla kapotáž a podřený kufr !! už jsem s ní do terénu nejel, potom následovala Honda FMX 650, motor z Dominátora (měl js ho otevřený), krásné svezení, ale jen na silnici, měla motárdová kola, takže jen sem tam šotolinky, ale k ní už jsem měl v garáži i XR 400, už jenom naladění podvozku ne off motorce je úplně jiné, na silnici trpíš v terénu si výskáš.
No a od těch dob držím dvě motorky, dvoje rozdílné hadry, nemám ani Ň stejné, přilba, boty, bunda, rukavice, vše mám 2 x , zvlášť na Off a zvlášť na cestu
to je pravda, na druhou stranu, když pak člověk ostrou pořídí a nechce jezdit někde po lesích a nebo motokros, zjistí, že není moc míst kde by její terénní schopnosti skutečně využil. A pokud, často jsou už v dohledu bagry developera nebo výstavby silnic. Ale když je kde, stojí to určitě za to
|