INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
pouze ktm exc 300
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
Re: pouze ktm exc 300
Tak to nerad slyšim kolego Já právěl koupil těch olejů od MTRX ranec, tak buď prodat a nebo dojezdit, ale to je tak na rok, možná víc. Jinak jak píšeš o tom jak to karbonuje, tak ono to karbonování záleží taky jak se jezdí, když se jezdí kudla - olej se stačí ,,dostatečně" vypalovata neusazuje se. Pokud se jezdí kadla kadla, usazuje se, tim ale v žádnym případě nechci psát jak jezdíš nebo nejezdíš. Taky sem přemejšlel o tom motulu, ale spíš jen do benálu, asi by mi stačila 710. Jinak podle mýho, když vylejváš viditelně znečištenej převoďák, je to lepší než když vylejváš čistej, je doře když se nežádoucí částečky navážou do oleje, který se sním pak vyplaví, než vylejvat čistej ole. Je i možný že se mýlim, ale přijde mi to logický. Jinak motorex /převoďák/ je známej svojí velkou mezí ve střihu, třeba zas tak špatnej nebude....ale... 
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
- babaexc
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Lej do benzinu 710 jestli jezdíš kadla tak klidně 510 sem tam plnej to vezme.Motul 800 je pro bezmozek jezdce co nepotřebujou šoupě v karburátoru
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
fiss:
Abych se přiznal, tak sem zrovna poslední výměnu na 2T malinko přetáhnul, měl sem na 15W50 něco přes 20mth a jax psals, vyteklo to fakt černý, až sem si řek, že to radši vypláchnu a vyleju, nechám sednout sediment a vršek použiju, zbytek mažu řetěz 
Ale v jednom stebou musim nesouhlasit, nemyslim si že je dobře když vypouštíš ,,čistej" olej, podle mě je lepší když vypouštíš viditelně tmavej olej, poňáč vím, že vypouštím i to, co se na ten olej navázalo během činnosti převodovky a spojky. Nedalo mi to a hledal sem, našel sem až na USA fóru 
http://www.kiwibiker.co.nz/forums/archi … 07036.html
Don't worry about the engine oil turning black. It will lose it's golden-brown colour within a few hundred miles of being put in to the engine. That doesn't mean it's not working. Quite the contrary - it means it is working well. It changes colour as it traps oxidised oil, clots and the flakes of metal that pop off heavily loaded engine parts. Just don't leave it too long between oil changes.
It's normal, just change the oil.
Neřikám že když to píšou Amíci, že je to svatá pravda, ale měl sem tu čest mluvit s týpkem co mi začal řikat o oleji, kterej se tlačí do středu spojkovýho koše a tim to líp maže, asi hošan prolomil zákon odstředivý síly, ale nechám mu to Pak mluvil o tom samym o čem tady polemizujeme my dva. A to už sem začal vyvolávat ježíše  Já si stojim za tim, že je lepší vypouštět černější /nemysli přepálenej/ olej, než ,,jako novej" poňáč to by znamenalo, že ten olej je v tom případě tak dobrej, že nedochází v převodovce ani spojce k žádnýmu tření tj. opotřebení ---> zanášení oleje. A tim si nejsem tolik jistej..
Hau  E: odkaz
Editoval Sojkin86 (23.02.2015 01:09:58)
- kiwibibo
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM XC 300, Honda Dominator NX 650
- Věk: 29
- Web
15 10
fiss: Nemenil si nahodou plechy v spojke? Oceľové plechy tak nešpinia olej ako hliníkové. S tými je olej čierny hneď...
exc.300.blogspot.comMen do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing.
- jojkoz
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300 2010
1 0
kiwibibo napsal(a):fiss: Nemenil si nahodou plechy v spojke? Oceľové plechy tak nešpinia olej ako hliníkové. S tými je olej čierny hneď...
Hlinikove plechy ma len 125 a 200 
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
- Lukky
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 300 exc
- Věk: 26
0 0
Chlapi jeste jsem tu nečetl nic na Denicol já to leju do benzinu pořád a absolutní spokojenost
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
fiss:
Jako že toho v něm bylo hodně ??
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
fiss:
Ale tak viskozita není ukazatel kvality ne ?
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
fiss:
aha, no já jak psal v nějakym příspěvku níže, tak právě motorex má velkou mez ve střihu, takže se mi to trhání toho filmu moc nezdá  Myslim že bysme tady byli dlouho a dloho polemizovali  E: Jinak teď kámoš dělal rozborku/sborku na exc 530 po 450mth, vše originál, původní. Jede jen na motorex ten 15W50 a lamely ve spojce vypadaj jak nový, převodovka-kolečka to samý.
Editoval Sojkin86 (23.02.2015 20:21:51)
- ZbyneKTM
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM EXC 525, Honda VTR 1000
- Věk: 33
- Tel: můj?:-)
1 0
Sojkin86:
To nemusi byt jen ve filmu, kamos ma autodopravu a rikal ze za cca 500kc me necha udelat rozbor oleje. Delaji to pravidelne na autobusech a prej se z toho da dost poznat. Netahal jsem z neho detaily, ale mozna se ho na to nekdy u piva preptam.
Enduro - I love this game:-) KTM - Klub Týraných Mužů 
Je tu někdo, kdo na 300EXC měnil klapky V-Force3 za V-Force4? Psalo se tu o tom, ale nikdo už pak nenapsal, zda jde poznat opravdu rozdíl i v chování moto. Vím, že jsou jinak řešeny planžety, neodlamují se, atd. Ale je krom toho poznat na moto, že třeba líp jede? Lepší reakce na plyn při plném otevření? Díky za případné postřehy
- jojkoz
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300 2010
1 0
2 mxbazar.cz
Ja som menil na byvalej. EXC 250 2009.
Povedal by som ze zmenu skor necitit. Mozno isla malicko lepsie zospodu - ale to daleko viac dokazes naladit, na karburatore, privere a nehovoriac o vyfuku. Kvoli vykonu by som ich isto nemenil - ale bohuzial kedze maju V-Force3 problem - tak som vymenil cele - a zase nebol az taky rozdiel - samotne planzety V-Force3 boli tusim za cca 85,- EUR a cele klapky V-Force4 za 115,- EUR.
|