INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Husaberg destrukce
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
Re: Husaberg destrukce
zakladateli vlákna se znelíbilo uživatelské zabezpečení webu, a tak trochu paranoidně nechal smazat vše související s jeho osobou
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
MartinXR:
pan Mikagen si to tak přál, protože na to má ze zákona právo . Téma "Pouze Husaberg.." založil on, pak do něj jiní kluci nasypali spoustu užitečnejch informací během X let.... a pak tu pan Mikagen popřál všem všechno nejlepší při odchodu:lol:
Mikagen napsal(a):Prosim o smazani vseho co souvisi s mojim pofilem a to vcetne fotek,zalozenych temat, odkazu... Vse je v mem majetku a jelikoz neni jako u fuckbooku (souhladim s pravidlama.....) tak na to mam ze zakona pravo. Jsem tu od sameho zacatku offmoto a ze zacatku jsem patril mezi nejaktivnejsi uzivatele, smutny to konec Doufam, ze navstevnost klesne na same dno a bude z toho ponaucni do budoucnosti =jedina chyba ktera je zbytecna je ta, ze ktere jsem se neponaucil. Diktatury, cenzury, poslochani hloupych lidi=toho mam dost z prace, ale za to mam alespon bankovky, tak se to snasi lepe. Nejvice mi zde ale vadi egoismus nekterych jedincu
posledni dobou vse pozoruji spise z povzdali a mohu rici, ze jsem se dost pobavil, =humorne videa, prispevky mene intligentnich uzivatelu a celkovou naturou nekterych z nas. : PS: preji vsem tolik kolik si zaslouzi a to dobre i spatne.
badyšot:
škoda toho vlákna, to byla studnice nápadů a návodů na Berga jak cyp
Joraell:
podle mě ho spláchnul dav, on tady už delší čas nechodil a pak po vzoru SILNĚJŠÍCH odešel taky..........
chápu někdy se prostě stane něco, co člověk nepřenese přes srdce:) hold každej není splachovací typ
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
7 0
Asi zkusím napsat Raduzovi, jestli nemá nějakou starší zálohu fora, jestli by z toho nedokázal vytáhnout to vlákno... já bych to pak klidně probral o kecy a příspěvky smazaných a udělal bych vlákno se všema těma tipama atd... kam by se mohlo psat... a nebo kvůli tomu oživit vlákno na m.cz
Editoval Vojtas (16.01.2015 14:18:33)
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- koll
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: 300 exc 2017
- Věk: 29
5 2
karol920:
K tim rolnam, daji se nekde sehnat samostatně i s čepem? Prodáš mi je nebo se jen tak chlubis ze mas zásoby?  Ještě mě tak napadlo že by eventuálně šlo použit rolny z auta, rozměrove to neni nijak atypický, co jsem tak vyzkoumal po internetu z obrázků tak šířka rolny se dost u různých majitelů liší,takze půjde hlavně o vnější průměr že? A namáhání je na motorce srovnatelný jako na motoru v autě tak by teoreticky neměl být problém. Co mi na to řekne někdo zkušenější? 
Editoval koll (23.01.2015 06:27:18)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Vojtas napsal(a):Asi zkusím napsat Raduzovi, jestli nemá nějakou starší zálohu fora, jestli by z toho nedokázal vytáhnout to vlákno... já bych to pak klidně probral o kecy a příspěvky smazaných a udělal bych vlákno se všema těma tipama atd... kam by se mohlo psat... a nebo kvůli tomu oživit vlákno na m.cz
To nemusíš - na tom už se pracuje. Ke smazání vlákna došlo chybou administrace, která zapříčinila jeho smazání. Stát se to nemělo. Záloha je, dělá se na tom. Snad se to povede.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
7 0
Raduz TT600r: Moc děkujeme!!!!
- koll
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Mam jeste takovej dotaz pánové co si myslíte o nápadu dat vedle rolny z obou stran podložku z toho důvodu aby jehličky z ložiska který maj volnou cestu do stran nemohli škrtat přímo o tělo vahadla čímž by se snížilo riziko předčasnyho zničeni? Samozřejmě mluvím o kaleny axiální podložce zbroušeny dejme tomu na 0,05 až 0,1 mm s tim ze bude mít ložisko stále vůli do stran pro průchod oleje? Díky
- twinkam
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chomutov
- Motorka: FE 350
- Věk: 36
4 3
koll napsal(a):Mam jeste takovej dotaz pánové co si myslíte o nápadu dat vedle rolny z obou stran podložku z toho důvodu aby jehličky z ložiska který maj volnou cestu do stran nemohli škrtat přímo o tělo vahadla čímž by se snížilo riziko předčasnyho zničeni? Samozřejmě mluvím o kaleny axiální podložce zbroušeny dejme tomu na 0,05 až 0,1 mm s tim ze bude mít ložisko stále vůli do stran pro průchod oleje? Díky
Myslím že řešís nesmysly,rolna má životnost cca 150-200Mth což je dost. Dělej udržbu jak se má a budeš s Bergem v poho
- koll
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
twinkam:
Právěže mam v plánu dělat údržbu jak se má, jenže motorku sem novou nekupoval nevim co s tim kdo kde celou dobu vyváděl tak sem myslel že bych mohl předejít nějakýmu předčasnýmu karambolu zase ale kdyz myslis ze to je nesmysl... Podle mne zas takovej ne
- karol920
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: kxf270
- Věk: 52
- Tel: +421905518769
- Web
1 0
mal som pod rukami aj staršie motory s príložkami pri rolne. takže nič nového , skôr zabudnuté. a plánovaná životnosť rolny je 70mh - údaj z manuálu Husqvarna, kde je rovnaká.
po desiatich motoroch sa cíti človek borec po sto motoroch sa cíti král a neomylný po tisícich si povie " už som si myslel , že som videl všetko a furt je niečo nové"
|