INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM 525,530 exc vs 450 exc
Re: KTM 525,530 exc vs 450 exc
Zdárek, právě jsem prodal svůj motokros a poohlížím se po nějaké 525EXC, zatím se jen tak dívám, musím ještě něco přišetřit... chci se zeptat jestli nevíte o nějakém pěkném kousku, jestli známej neprodává nebo tak, zkrátka o které víte, že není moc olitana vrána r.v asi do 05 a cena max. do 60tis. díík
Petr. B:
Diky za tip, taky jsem ji tam viděl, už ji tam má poměrně dlouho ... ale nevim nevim
joooo ta vypadá hooodně hoodně zachovale, ale říkám si, dat tolik prachů za 04, byť v top stavu, tak to už se cenově moc neliším od nějaké novější 530...
Ahojte, prosím o radu kde stáhnout servisní manual na ktm525 exc r.v.2006. Všem velké díky za info,hezkém svátky
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
Zdravím, nevím kam to napsat, abych zbytečně nezakládal nový téma. Jaký je rozdíl mezi klasickou EXC a XC-F krom toho že EXC je na papírech a na světlech. Tlumiče jsou na XC-F z motokrosu a motor exc s endurovou převodovkou ? Díky 
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: KTM 350
- Věk: 1989
5 0
Martin993:
xc-f ma pomekceny perovani z sx a ty novejsi maj 4cs.motor je standartni exc, ma to prepacko.jeste se da sehnat xc-w-f.to je klasicky exc akorad bez tp a bez vypinace na svetla a blinkry=ma jen klasickej chcipak.
Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.
- cimo2T
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HSQ TE 300
- Věk: 28
2 0
Ta v inzerate je xcf cize prepakovanie 4cs ale pozor motor je sx a prevodovka nie je enduro je to sice 6qalt ale rychlosti su inak odstupnovane ako na exc a este xcf ma najvecsju nadrz z ktm.rozdieli medzi sxf su na pohlad jasne transparentna nadrz 18kolo vzadu ale hlavne xcf je 6q a sxf 5q.mam xcf 350 2014 na zavody cc super moto ale do lesa to chce vela prace zo spojkov a pozor xcf nema startpaku a ta vtom inzerate co si dal tak je uz predana
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
aha moc díky za info tak to je škoda ta cenovka je slušná. Na mx tratích se s tím podvozkem dá skákat v pohodě ? V lese to teda není moc dobrý :-/
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC-f 350 2018; Triumph Speed Triple 1050 2009
0 0
Čus chlapi, než vytvořím samostatné vlákno, zkusím to nejdříve tady.
Mám KTM EXC 450 2008 (ten novější motor s oddělenýma náplněma).
Při prodeji původní majitel avizoval, že je slabší baterka, nicméně studenou motorku při cca 0°C nastartoval na brnk a když jsme ji při projížďce chcípli, šla na startér. Po přivezení domů už jsem jí na startér prakticky nikdy nenakopnul. Výjimečně se stane, že když je teplá, tak chytne. Na nakopávačku studená na první dobrou. Teplá totéž, pokud není ulitá po odložení
Moto má nyní 380mth, ve 320mth komplet GO (děláno v autorizáku KTM, jsou od toho faktury za skoro 40tis a viděl jsem původní díly). Baterku jsem dal novou, svíčka nová. Vše typ dle manuálu. Vůle na ventilech vše v mezích dle manuálu. Startér jsem měl vyndanej, vyčistil jsem ho (uhlíky jsem nedokázal posoudit) a další dva dny teplá IHNED po chcípnutí chytala. Někdy točí točí točí a nic, jindy je slyšet takové bzučení a po 2-3vteřinách začne točit a většinou taky nic. Když točím dýl, tak moto pak asi uleju, protože muísm pár minut počkat, jinak ji nenašlápnu (nebo ten trik - vypnout béňo, naklonit nalevo, 2x prošlápnout a pak chytne). Kabeláž jsem prošel, konektory, kde byla taková zelená srajda jsem vyčistil a prostříknul, většina ale byla jak nová.
Na zahraničních forech se to řeší povolením "torque limiteru", do čehož se mi ještě úplně nechce, případně silnější startér (350W => 410W z novějších KTM).
Díky za každou radu.
- martan
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hranicko
- Motorka: už nic
- Věk: 41
- Tel: samsung
2 0
solidus:
to bzučení bude dělat startovací relé, takže pokud ti na kick chytne pěkně, znamená to, že se ti někde ztrácí proud...baterka, startér, ukostření musíš hledat, měřit.... od kompu ti nikdo nepomůže
- cimo2T
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HSQ TE 300
- Věk: 28
2 0
solidus napsal(a):Čus chlapi, než vytvořím samostatné vlákno, zkusím to nejdříve tady.
Při prodeji původní majitel avizoval, že je slabší baterka, nicméně studenou motorku při cca 0°C nastartoval na brnk a když jsme ji při projížďce chcípli, šla na startér. Po přivezení domů už jsem jí na startér prakticky nikdy nenakopnul. Výjimečně se stane, že když je teplá, tak chytne. Na nakopávačku studená na první dobrou. Teplá totéž, pokud není ulitá po odložení
Moto má nyní 380mth, ve 320mth komplet GO (děláno v autorizáku KTM, jsou od toho faktury za skoro 40tis a viděl jsem původní díly). Baterku jsem dal novou, svíčka nová. Vše typ dle manuálu. Vůle na ventilech vše v mezích dle manuálu. Startér jsem měl vyndanej, vyčistil jsem ho (uhlíky jsem nedokázal posoudit) a další dva dny teplá IHNED po chcípnutí chytala. Někdy točí točí točí a nic, jindy je slyšet takové bzučení a po 2-3vteřinách začne točit a většinou taky nic. Když točím dýl, tak moto pak asi uleju, protože muísm pár minut počkat, jinak ji nenašlápnu (nebo ten trik - vypnout béňo, naklonit nalevo, 2x prošlápnout a pak chytne). Kabeláž jsem prošel, konektory, kde byla taková zelená srajda jsem vyčistil a prostříknul, většina ale byla jak nová.
Na zahraničních forech se to řeší povolením "torque limiteru", do čehož se mi ještě úplně nechce, případně silnější startér (350W => 410W z novějších KTM).
Díky za každou radu.
podla mna uz bude volnobeyka starteru KO
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
To jsem nezmínil - ano, to je možná varianta. Nová stojí asi 6tis, takže bych si rád vše ověřil, než do ní půjdu. Chci to vyřešit, takže ty prachy jsou v pohodě, ale zbytečně ji kupovat zas nechci
Pro jistotu - mohl by mi ji někdo ukázat na rozkresu? Má dva favority a nevím, která je ta správná. Sorry, ale tohle jsem ještě neřešil.
http://www.nahradnidilyktm.cz/cz/eshop/ … motor/2374
díky
Editoval solidus (30.05.2016 15:05:25)
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: J.Č.
- Motorka: KTM 525 exc
- Věk: 32
- Tel: 150
8 0
solidus napsal(a):Čus chlapi, než vytvořím samostatné vlákno, zkusím to nejdříve tady.
Díky za každou radu.
Ahoj, ta nová baterka je ok ? A je dost silná ? Nebyl bys první ani poslední kdo koupil novou špatnou baterii
Co shoří neshnije
- solidus
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Fireman: proměřím. Typ a výrobce je přesně dle manuálu, ale pro jistotu proměřím před a při zátěži.
|