|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMAZastavit myslivci s flintou či ne...#61 14.12.2014 08:51:20
Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...Včera proběhla léčba šokem offline #62 14.12.2014 09:13:02
Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...PetrXX: offline #63 14.12.2014 09:37:45
Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...
taky to tak dělám,všude v okolí mám známí myslivce, tak když je někde vidím, zeptám se, kam jdou střílet nebo jen sednout. Přeci jen poslouchat v hospodě, jak jsem mu jezdil před posedem po zadním a on tam zrovna byl, je na prd Kdo padá, jezdí pomalu... offline #64 14.12.2014 09:41:00
Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...Hele me se nedavno stalo neco podobnyho-lesni cesta a plna myslivcu, pulka z nich reflexni vesty a neslo projet-tak jsem v rychlosti improvizoval-aniz bych nekoho znal, tak jsem prijel a v helme na jednoho rikam-"Nazdar Pepo ty vole, tak tady je ten hon, jak si rikal v hospode-u piva to proberem-ted musim" Myslivci udelali spalir a ja volne probublal.... offline #65 15.12.2014 09:31:37
Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...Ono kdybi vecina Blbecku na kroskach nelitala polese jak zplaseny stado debilu,nerozhrabavaly ve skolce nove zasety stromky,na zasetym polu nedelaly kolecka..kolem lidi neproletely jak prase i me se to stalo ze sem sel po lese a jake si kokutek kolem me proletel jak hovado a malem me zestrelil tak by spousta lidi nehazely vsechny do jednoho pytle Editoval dragoun (15.12.2014 09:34:21) Neverim slovu ze to nejde!!! offline #66 15.12.2014 10:18:13
Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...dragoun: to "kdyby" máš těžký, blbce najdeš všude, jak mezi zelenýma tak na endurech... Mě se hodně líbí, že kluci co sem dávají videa, tak jsou vesměs o uzavřených proláklinách, nebo párkrát výjezd a hotovo, o takové skupince pomalu v lese ani nevíš.. Přijet, zablbnout, odjet, zablbnout jinde, everybody happy. offline |