Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Zastavit myslivci s flintou či ne...

#61 14.12.2014 08:51:20

PetrXX
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Heřmanůf Mjestets
Motorka: KTM EXC 250
0 0

Re: Zastavit myslivci s flintou či ne...

Včera proběhla léčba šokem  lol 
Kousek od mého oblíbeného údolíčka (clemex ví) na cestě nějakých patnáct - dvacet myslivců, tak jsem si to zamířil přímo k nim, přijedu, vypnu, zelení mužíci na mě koukají s otazníky nad hlavou, tak jsem si vyhlídl jednoho co povystoupil před ně a říkám "Zdravím, kousek odsud tamtím směrem mám plácek kde jezdím, tak chci vědět jestli to není problém, abych vám nevlezl do rány?" Děda vykulil oči, v šoku říká "No, no jako, no my už jsme dostříleli tak to by mělo být v pohodě", říkám "Super, díky", start, odjezd  lol 
Ty jejich pohledy byly k nezaplacení  lol  lol 

#62 14.12.2014 09:13:02

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

PetrXX: lol  lol  ano 

#63 14.12.2014 09:37:45

Sicmen
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Suzuki rm-z 450
Věk: 20
Tel: 608154607
0 0

PetrXX napsal(a):

Včera proběhla léčba šokem  lol 
Kousek od mého oblíbeného údolíčka (clemex ví) na cestě nějakých patnáct - dvacet myslivců, tak jsem si to zamířil přímo k nim, přijedu, vypnu, zelení mužíci na mě koukají s otazníky nad hlavou, tak jsem si vyhlídl jednoho co povystoupil před ně a říkám "Zdravím, kousek odsud tamtím směrem mám plácek kde jezdím, tak chci vědět jestli to není problém, abych vám nevlezl do rány?" Děda vykulil oči, v šoku říká "No, no jako, no my už jsme dostříleli tak to by mělo být v pohodě", říkám "Super, díky", start, odjezd  lol 
Ty jejich pohledy byly k nezaplacení  lol  lol 

taky to tak dělám,všude v okolí mám známí myslivce, tak když je někde vidím, zeptám se, kam jdou střílet nebo jen sednout. Přeci jen poslouchat v hospodě, jak jsem mu jezdil před posedem po zadním a on tam zrovna byl, je na prd big_smile

Kdo padá, jezdí pomalu...

#64 14.12.2014 09:41:00

rominator
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Českobudějovicko
Motorka: EXC 450R
Věk: 48
Tel: Vodotěsný
1 0

Hele me se nedavno stalo neco podobnyho-lesni cesta a plna myslivcu, pulka z nich reflexni vesty a neslo projet-tak jsem v rychlosti improvizoval-aniz bych nekoho znal, tak jsem prijel a v helme na jednoho rikam-"Nazdar Pepo ty vole, tak tady je ten hon, jak si rikal v hospode-u piva to proberem-ted musim" Myslivci udelali spalir a ja volne probublal.... a1  a1  a1 

#65 15.12.2014 09:31:37

dragoun
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kosek od Litovle
Motorka: TA 600,Honda NX 650,YZ 250,XT 600,Pindor...
Věk: 27
0 0

Ono kdybi vecina Blbecku na kroskach nelitala polese jak zplaseny stado debilu,nerozhrabavaly ve skolce nove zasety stromky,na zasetym polu nedelaly kolecka..kolem lidi neproletely jak prase i me se to stalo ze sem sel po lese a jake si kokutek kolem me proletel jak hovado a malem me zestrelil tak by spousta lidi nehazely vsechny do jednoho pytle ne  ne  ne 
Taky sem jezdil off v lese ale snazil sem se jezdit jen po cestach sem tam nakej vyjezd ale v rozmezi.Pak postupem casu clovek zmoudrel a ted sem si poridil Transalpa a raci si vyrazime do rumunska....
Timto ja nehazu vsechny do pytle vim ze mezi vama je spousta ohleduplnych lidi ale taky par co delaji opravdu v lese jen bordel.
Ted onehda 3 pantati si kopily novy stroje a jen k nam do dediny jezdijou opravdu delat bordel 150x vyjezd na jednom miste a vse v okoli vsude bez ohledu rozryty a co sem si pak ja vyslechl vecer v hospode ani nebudu raci popisovat pritom sem v tom nemel ruky ale vedely ze mam enduro ne  ne  timto sem se rozhodl pro TA 600 a v lese sem uz zkoncil gp 

Editoval dragoun (15.12.2014 09:34:21)

Neverim slovu ze to nejde!!!

#66 15.12.2014 10:18:13

PetrXX
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Heřmanůf Mjestets
Motorka: KTM EXC 250
0 0

dragoun: to "kdyby" máš těžký, blbce najdeš všude, jak mezi zelenýma tak na endurech... Mě se hodně líbí, že kluci co sem dávají videa, tak jsou vesměs o uzavřených proláklinách, nebo párkrát výjezd a hotovo, o takové skupince pomalu v lese ani nevíš.. Přijet, zablbnout, odjet, zablbnout jinde, everybody happy.

To, že někteří si tu ránu větví do palice zaslouží, je bohužel smutný fakt - jediné pozitivum je to, že les moc pozérů neláká, protože je tam nedostatek roštěnek, které si při pohledu na fullgas budou rvát rodidla smile

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů