INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Akumulátor
Re: Akumulátor
allanktm: ... hele nemíchej hrušky s jabkama a nepřidávej mrkev .... pro "normálního" je to přínos ve všech směrech... ... ty už bys to nepotřeboval a spíš to může občas překážet, pro tebe max že ti to sleví ruce na spojce
allanktm:
ale my máme saltíčka rádi
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
MikiberG: Možná jo -ale pokud je hází někdo jiný u tebe si to snad ani neumím představit
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
MikiberG napsal(a):Janek: 12V 120A 2.5Ah(100%využitelná bez omezení jako u olova) - pro sport a spec. použití - téměř nulový samovybíjecí proud, není potřeba (je to lepší) se o ni nijak starat, velmi rychle se nabíjí provozem, přes zimu nebo odstávce jen odpojit mínus. Nenechat nabíjet inteligentníma ani obyčejnýma nabíječkama po kontrolovaném nabití (cca 15-20min), zbytek se nabije sám provozem (zase 15-20min a je full) - vyrobená a určená pro OFF a náročný aplikace - vhodná na moto do 600cm, pro větší, náročnější a cestovní stroje je vhodné spojit 2 paralelně, (po spojení 2 je kapacita 5Ah a start proud 240A !!! cca 2,8KW ) - 410g vč kabeláže (připojí se na kostru a relé - stará kabeláž se odstraní - úspora hmoty, redukce spojů) - umístění kdekoli, poloha jakákoli, teplota okolí do 150°C, u výfuku odstínit - vodotěsná, ochranné pouzdro odolné proti nárazu -115x80x33 - mont. packy lze odříznout - kabely 20cm , 6mm očko na konci, ochrana plusu proti proklepání - odhadovaná životnost je přes 4 roky(nejstarší sériové stále běží) při víc než 200mth/rok(léto zima) za předpokladu funkční instalace motorky (dobíjení) - registruju zatím cca 2 úmrtí vadou instalace nebo nabíječky, o 1-2 vím že jsou poškozený (uživatel, instalace) ale stále běží a plní funkci el. startu k nakopávačce (mají nízkou kapacitu a studeným motorem už neotočí) , zbytek nemám info nebo běží - od začátku provedeny 3 vývojové modifikace a vylepšení, plánuju další
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1851_dsc02063.jpg edit: odpovědi na otázky: Původní kabely není nutný odstraňovat ale když hledáš gramy tak je to lepší. Čím delší kabely a víc spojů tím je větší ztráta energie na vedení , pokud by se to po montáži jevilo jako problém dají se zkrátit kabely na baterce (na cca 3cm vývody) ...
Osobně vyzkoušeno na KTM 500 exc-F a můžu pouze doporučit Dobrá práce Mikiberg
Ď... jen nové foto mont. např. HSB a info o velikosti ... na jiný moto jsem nenašel foto montáží kam to jde nacpat ... dodatečně to nafotím a vylepím. http://www.rajce.net/a5964550
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Full Throttle:
Kam jsi ji umístil?
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
tank napsal(a):Full Throttle:
Kam jsi ji umístil?
Umístil jsem jí místo klasický . Až bude čas a nálada nějaký místo vymyslím ... a popřípadě udělám foto. jinak asi u karburátoru bude možností umístění víc než na EFI(protožet tak zaprasenou motorku kabeláží se jen tak nevidí ) . Na každý to bude jiné
nevím jestli jsem nepřehlídnul, ale radši se zeptám, jaká je cena?
novej napsal(a):nevím jestli jsem nepřehlídnul, ale radši se zeptám, jaká je cena?
Napiš Mikibergovi SZ Jinak v o kolí jsou ty baterie 4 a zatím naprostá spokojenost
- Vlk
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: kde jsou dobří lidé
- Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
- Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
- Tel: mám
Zdarec. Mám na bergovi už druhou Lipolku a je bohužel stejně jako první KO. Vydrží nejvýš rok. Nikdy nebyla na chytré nabíječce, berg dobíjí normálně. Neotočí startérem ani když je motor teplý. Startér jinak z jiného zdroje funguje normálně. Po pokecu s RC modelářem si myslím, že problém je v chladu. Moje hlavní enduro sezona je od září do dubna, jezdím většinou při teplotách +10 až -5, někdy i -10 vyjímečně. Kromě toho je berg v nevytápěné garáži, kde je po celou zimu teplota mezi +5 až +1, ale nikdy v garáži nemrzne. Převážím ho na vozíku. Berg jinak chytá velmi pěkně, takže startér potřebuju jen ve výjimečných případech (uváznutí v bahně, extrémní svah atd.). A teď řeším zda jít zase do lipolky nebo se vrátit k obyčejné gelovce........Má někdo podobnou zkušenost?
Editoval Vlk (10.11.2014 11:45:16)
život je pes a my jsme jeho patníky
badyšot:
kdyby Novej neměl zájem o baterku, písni mi SZ
SZ nefungují, takže musíme chvíli počkat
|