|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Problikává kontrolka mazání.#1 21.04.2014 12:47:19
Problikává kontrolka mazání.Před nedávnem jsem si pořídil Gas Gas FSR 515. A zaráží mě problikávání čidla mazání. Např. v náklonech se rozsvěcuje kontrolka. Nejvíce když moto nakloním na pravou stranu a nebo jedu po zadním. Měl jsem odkrytý dekl a koukal na vačky, ty se zdají být v pohodě. Zkoušel jsem povolovat čidlo mazání (je nahoře v na hlavě v mazacím kanálku a z něj ústí tlaková trubka k olejovému filtru) odtam po povolení vytéká olej ale moto byla v rovné poloze né v náklonu (nastartovaná na cca 5s). Mám prostě strach aby to chvilkově nemazalo a po několika MTH se mi nevydíral po kouskách vršek. Máte nějaké rady na co se zaměřit? Nebo je to normální? offline #2 21.04.2014 14:09:38
Re: Problikává kontrolka mazání.máš tam správné množství oleje a viskozitu ? mě takhle problikávala kontrolka na olej když mi nefungoval větrák, takže byl olej tak tekutý že čidlo problikávalo. Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-) offline #3 21.04.2014 20:40:54
Re: Problikává kontrolka mazání.Taky bych šel prvě cestou kontroly oleje, jak píše wáca. Jestli to dělá jenom při určitejch pozicích, tak to asi bude něco s hladinou oleje. A teď šroubovákem tady to udělátko takhle pošoupneš...no....takhle...no a je to v prdeli offline #4 21.04.2014 20:54:24
Re: Problikává kontrolka mazání.Je tam Castrol 10w50. V týdnu budu olej měnit tak přesně změřím kolik ho tam bylo. Myslíte že mám zkusit třeba hustší olej? Jinak na teplotu oleje to nemá vliv, dělá to jak studenej tak teplej motor. offline |