|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Čištění brzdy#1 06.03.2014 20:50:37
Čištění brzdyDobrý den, jestli se téma opakuje, tak se omlouvám. Měl bych dotaz ohledně hydraulické brzdy. Koupil jsem si bazarový brzdový třmen. Na internetu jsem četl, že prvně by se měl třmen namontovat, nalejt kapalinou, odvzdušnit, rozhýbat atd. A potom teprve odmontovat, vyndat pístky, všechno profouknout, vyčistit atd. Jaký na to máte názor vy? Co byste prvně udělali? Namontovali to, rozhýbali, odvzdušnili a potom sundali rozebrali, vyčistili..? A nebo byste to prvně rozebrali, vyčistili všechno, složili a potom teprve namontovali a odvzdušnili..? Děkuji všem za odpovědi offline #2 06.03.2014 21:02:42
Re: Čištění brzdyZáleží na stavu v jakým to koupíš. Jestli je v pořádku a čistej,tak to neřeš,namontuj,odvzdušni. offline #3 06.03.2014 21:10:52
Re: Čištění brzdyNo třmen bude určitě potřeba čistit, ale jde o to, jestli prvně namontovat, odvzdušnit - Prostě to rozchodit a potom teprve odmontovat a vyčistit a nebo opačně..Prvně rozmontovat, vyčistit, složit, namontovat a odvzdušnit..? Na internetu jsem četl, že se to taky dělá, že se to prvně namontuje a rozchodí a potom teprve čistí. Nechápu proč teda. offline #4 06.03.2014 21:22:47
Re: Čištění brzdyObčas stačí použiť ten selský rozum a nie internet exc.300.blogspot.com Men do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing. offline #5 06.03.2014 22:19:31
Re: Čištění brzdyNo právě že mi to také přišlo jako blbost, proto se ptám offline #6 07.03.2014 07:34:15
Re: Čištění brzdy
A kde jsi tu blbost slyšel/vyčetl? offline #7 07.03.2014 20:02:56
Re: Čištění brzdyNevím přesně kde, ale jelikož už to mám částečně za sebou, tak vím že je to blbost. offline #8 07.03.2014 20:26:14
Re: Čištění brzdy
Jen to rozeber, koukni na pístek a váleček jestli nejsou vyžraný. Skoukni gumičky (hrany nebo případně rýhy).Pokud bude vše ok, očisti a dej dohromady. Před montáží pístku lehce namaž gumičku brzdovkou at to tam necpeš nasucho. To je vše. Tím čističem si pak odmasti kotouč a desky. Co shoří neshnije offline #9 07.03.2014 22:43:42
Re: Čištění brzdyRaději zkusím vyndat gumičky a prostor ve kterém jsou umístěny, mám na mysli ty drážky, vyčistí, koukal jsem, že tam nějaký bordel je. Potom teda gumicky namazat i tu stranu která přijde do drážky? offline #10 07.03.2014 23:04:58
Re: Čištění brzdyTwl sorry, ale podle mě seš ve špatným tématu... http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=9583&p=1 Proč mám ničit gumu na asfaltě Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?! offline |