INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Téma zavřeno
Stránky: 1 2
Neutrál u Yamaha TT600R
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Re: Neutrál u Yamaha TT600R
janik007 napsal(a):Navrc.TT-R napsal(a):mě to jde na 2 v pohodě, ten předek se zas nesniži tak moc aby to mělo takovejhle vliv
Ja mam v predu 15 zubov a v zadu 44, je to tušim ešte pôvodne... To že na motardoch ide na 2kw tažšie na zadne podľa mňa spôsobuje to, že obvod kolesa je o doš menši ako pri endo kolesach... Už čoskoro budem prehadzovať kolesa, možno že už aj dnes, tak dam vedieť ako ide na 2ke na zadne.
15-44 je origo a to mám na silničnich kolech taky. Jinak tim že má zadni SM kolo menši obvod by zpusobilo jenom to že by to mělo vic síly, takže by to mělo jit na prdel eště lip (ikdyž jenom o nula nula nic). Co by spiš mělo vliv, že předni kolo je maly a tim je předek niž. Ale to zas je o prd niž, to by moc taky neubralo
- janik007
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Slovakia
- Motorka: TT600R, GSX600R K7, CZ175
- Věk: 28
- Tel: +421907108129
0 0
tak v čom by mohol byť problem? Keď som ju kupil, sice nemal som take skusenosti, ale ked som jej prudšie pridal na 1tke plyn tak išla hore paradne, 2kuk som neskušal. Teraz ju dviham na 1ke cez spojku. Na 2jej musim poriadne prikotlovať ked ju chcem dať hore. Nemyslim že je to kolesami.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
tak to kolama nemuže byt určitě. Mě to na 1 plynem jde jak nic, na 2 se musijou zapojit zkušenosti. Jestli máš jinej vyfuk, mužeš mit rozhozenej karbec
Navrc.TT-R napsal(a):tak to kolama nemuže byt určitě. Mě to na 1 plynem jde jak nic, na 2 se musijou zapojit zkušenosti. Jestli máš jinej vyfuk, mužeš mit rozhozenej karbec
Mě de dvojka na zadní docela pěkně i za plynem.. 
FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě..
- janik007
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Navrc.TT-R napsal(a):tak to kolama nemuže byt určitě. Mě to na 1 plynem jde jak nic, na 2 se musijou zapojit zkušenosti. Jestli máš jinej vyfuk, mužeš mit rozhozenej karbec
karbec je karburator predpokladam. Je to možne, ale motorka mi ide pekne aj na voľnobeh, aj do otačok ide slušne, chyta aj za studena aj za tepla... jedno viem určite, že išla lebšie... myslel som si, že je to tym že som si na nu zvykol, ale ako pozeram a čitam tak to bude niečo ine. Ale čo???? 
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
jawacekk napsal(a):Navrc.TT-R napsal(a):tak to kolama nemuže byt určitě. Mě to na 1 plynem jde jak nic, na 2 se musijou zapojit zkušenosti. Jestli máš jinej vyfuk, mužeš mit rozhozenej karbec
Mě de dvojka na zadní docela pěkně i za plynem.. 
Ty máš převod do sily
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
janik007 napsal(a):Navrc.TT-R napsal(a):tak to kolama nemuže byt určitě. Mě to na 1 plynem jde jak nic, na 2 se musijou zapojit zkušenosti. Jestli máš jinej vyfuk, mužeš mit rozhozenej karbec
karbec je karburator predpokladam. Je to možne, ale motorka mi ide pekne aj na voľnobeh, aj do otačok ide slušne, chyta aj za studena aj za tepla... jedno viem určite, že išla lebšie... myslel som si, že je to tym že som si na nu zvykol, ale ako pozeram a čitam tak to bude niečo ine. Ale čo???? 
nemáš třeba zasranej filtr? Nebo vylitanou vatu z vyfuku?
- Honza
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
- Motorka: DRZ 400S (07')
- Věk: 35
14 0
jawacekk napsal(a):A jak to je stým malým čím míň tím co?? 
představ si přehazovačku na horským kole a hned ti bude jasný jakej má vliv počet zubů v předu a vzadu 
Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison
FULL GAZ..! Ride fast or be last.. Není důležité mít omezovač v motorce,ale v hlavě..
- janik007
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Navrc.TT-R napsal(a):janik007 napsal(a):Navrc.TT-R napsal(a):tak to kolama nemuže byt určitě. Mě to na 1 plynem jde jak nic, na 2 se musijou zapojit zkušenosti. Jestli máš jinej vyfuk, mužeš mit rozhozenej karbec
nemáš třeba zasranej filtr? Nebo vylitanou vatu z vyfuku?
filter mam čisty, ale vyfuk je prazdny... vyfuk mam yoshimuru, keď som ho roznitoval tak vo vnutry nebol ani naznak po vate, len karbonovy obal vo vnútri derava rúra a po vrchu sytko.... skusil som tam dať aj niečo take ako nobasil ale za týždeň som ho mal ubity asi v polovici vyfuku a zvuk sa mi veľmi nepačil, tak som ho znovu vyhodil, ale na vykone to nič nemenilo.
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
janik007> To chce origo vyfukovou vatu do toho a obalit to pořádně aby to bylo co nejvic nalisovany. Tobě se libi zvuk dutyho vyfuku?
Navrc.TT-R napsal(a):janik007> To chce origo vyfukovou vatu do toho a obalit to pořádně aby to bylo co nejvic nalisovany. Tobě se libi zvuk dutyho vyfuku?
Mě teda jo je to luxůs sem si zrobil vlastní.. 
- janik007
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Navrc.TT-R napsal(a):janik007> To chce origo vyfukovou vatu do toho a obalit to pořádně aby to bylo co nejvic nalisovany. Tobě se libi zvuk dutyho vyfuku?
robi to riadny ramus, ale ked som tam dal tu vatu tak zvuk bol dunivy v nižkych otačkach, ked som jej pridal tak sa mi nepačil... Podľa mňa vatou to nebude, že tak nereaguje na plyn ako by mala... Pred tym som jej trochu prudšie pridal na 1tke a hned išla hore, teraz jej na jednotke musim pridať o dosť viac.... nič som nemenil, nič som neupravoval... čo sa mohlo stať
- riderccm
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Yamaha xt 600 (43f)
- Věk: 26
1 0
janik007 napsal(a):Navrc.TT-R napsal(a):janik007> To chce origo vyfukovou vatu do toho a obalit to pořádně aby to bylo co nejvic nalisovany. Tobě se libi zvuk dutyho vyfuku?
robi to riadny ramus, ale ked som tam dal tu vatu tak zvuk bol dunivy v nižkych otačkach, ked som jej pridal tak sa mi nepačil... Podľa mňa vatou to nebude, že tak nereaguje na plyn ako by mala... Pred tym som jej trochu prudšie pridal na 1tke a hned išla hore, teraz jej na jednotke musim pridať o dosť viac.... nič som nemenil, nič som neupravoval... čo sa mohlo stať
Po vyčistění filtru si sprejoval? Taky sem kdysi zalepil filtr sprejem a hned to bylo poznat - toho spreje tam přide lehce, velmi lehce. 
Jinak výfuk mám taky dutý bez vaty s vlastní koncovkou zvuk super "nemoc ne málo" řevu a myslím že moto mi jede velice dobře při srovnání s jinýma. Duní kde kdo
Editoval riderccm (02.09.2009 21:50:05)
- janik007
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
filter je dosť masny, potrebujem na to kupiť origo odmasnovaci sprej, lebo skušal som ho vyprať v jarovej vode, ale neda sa to uplne odmasniť
Téma zavřeno
Stránky: 1 2
|