Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Podfouklá hlava?

#1 27.08.2009 08:04:10

mzetz150.2
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XT 2KF
Věk: 24
0 0

Podfouklá hlava?

Zdar, potřeboval bych poradit s mým XT typ 2kf.

O víkendu mi začala blbnout, jezdilo to jen na čtvrt plynu, po přidání na plný začalo haprovat a dusit se.
Prostě ztratila výkon, nevytočila se ani do otáček. Myslel jsem si že je to karburátorem, ale ten jsem čistil několikrát, takže tuto možnost vylučuji.
Napadlo mě že podfukuje pod hlavou, tak jsem pomalu točil motorem a něco tam syčí(jakoby ven), ale zase když se podívám mezi hlavu a válec,
tak tam není náznak že by to foukalo ven. Může to být třeba ventilama? Chci sundat víko i hlavu, ale nikdy jsem neviděl rozdělaný 4-takt.
Jde sundat hlava bez toho abych vytahoval motor? Jak sundat rozvoďák z váčky? Na co si dát pozor. Díky za rady smile  ano

#2 27.08.2009 08:39:47

mzetz150.2
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

Re: Podfouklá hlava?

Jo díky, našel jsem to. Ale chci vědět vaše názory co to může být, jak jsem psal výše tak nebyl viditelný náznak, že by to foukalo ven. Nemůžou to dělat třeba ventily? Nedočetl jsem se v návodu od Raudůze jestli jde sundat rozvodový řetěz z ozubeného kola na hlavě, aniž bych sundával levé víko.

#3 27.08.2009 08:42:48

Suchman
Administrator
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
Věk: už moc
Tel: 774 817 423

To co syčí, může být dekompresor... Svíčku jsi měnil? Nemáš prodřený kabely pod nádrží???

Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.

#4 27.08.2009 08:47:05

martan
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Hranicko
Motorka: už nic
Věk: 41
Tel: samsung
2 0

jeste nez to budes rozhazovat mrkni na ty ventily,mrkni na podtlakovy karbec(membrana,privod od sani) a taky  pririby mezi karbcem a hlavou,popr. jak je na tom vacka
Jinak nejsem si jisty jestli ti pujde shodit hlava na moto(nevim jak jsou dlouhe štefty),ale vacka jo.
Svicku jsi meni,kabel,fajka?Jinak toto jsou taky priznaky ind.civky(podle manualu ji promer)
Kdyz mi foukalo pod hlavou tak to bylo videt a rukou i citit
Hodne zdaru

#5 27.08.2009 08:52:43

mzetz150.2
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
0 0

že mě to nenapadlo dekompresor.....já jsem vůl, to bude asi ono. O víkendu půjdu laborovat, tak potom napíšu co to bylo. key

#6 27.08.2009 08:53:15

martan
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Hranicko
Motorka: už nic
Věk: 41
Tel: samsung
2 0

rozvodak sundat jde.Povolis ho,shodis viko ventilu,povolis 2sroubky a sundas ho aji s ozub.kolem.Hlavne nez to budes delat dej si pist do HÚ a vacku vodorovne s hranou hlavy(rysky).Na strane magneta shod dekl a na kartru je nalitek-zobacek a na magnetu znacka.Stejne to pak dej zpatky at si nerozhodis rozvod.

Editoval martan (27.08.2009 09:18:21)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů