Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Nechat si udělat repas podvozku není marné!

#281 18.12.2013 23:11:04

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

Re: Nechat si udělat repas podvozku není marné!

xfany:

KX250f 11ku

Hele zatím ti ani nevím jestli bych to na to chtěl . Docela si ted užívám to spojkování big_smile Funguje mi jak hydra na KTMce big_smile

Rekluse dobrá na tý 450 mi pomohla mockrat ale asi se bez ní zatím obejdu ale dík  ano 

Druhá věc je, že bych asi ani tu hubičku teď nezaplatil  heh2 

#282 18.12.2013 23:51:09

Carlitos13
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ústí nad Labem
Motorka: 1090 adv r
Věk: 40
Tel: 731309504
0 0

beachbitch napsal(a):

xfany:

KX250f 11ku

Hele zatím ti ani nevím jestli bych to na to chtěl . Docela si ted užívám to spojkování big_smile Funguje mi jak hydra na KTMce big_smile

Rekluse dobrá na tý 450 mi pomohla mockrat ale asi se bez ní zatím obejdu ale dík  ano 

Druhá věc je, že bych asi ani tu hubičku teď nezaplatil  heh2 

kdyby někdo náhodou scháněl kawu,tak se kamarád rozhoupal že prodá je to 250 r.v12 nechá ji za 70tis

#283 19.12.2013 06:58:57

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sever Čech
Motorka: Yzf450, rmz 250
Věk: 46
Tel: Přenosný
0 0

beachbitch napsal(a):

peTTR:

Tyjo za litr je to hódně levný to mi přijde, že jen za material na repas tlumiče to je tak ten litr ....

Jináč má někdo zkušenosti s vidlema co maj jednu nohu tlumeni druhou pružinu ? Mám to ná Kawě je to jednodušší / složitější na údržbu dražší / levnější ? Myslím reálné zkušeností né hospodské povídačky, že to je na pi*u atp. lol 

Měl jsem to na 250 a bylo to dobré. Fungovalo to jak mělo. neboj se toho, starej se o to tak jak je předepsané a bude to sloužit velice dobře.
Jinak za mě bych stejnak nepoznal když by bylo péro v obou nohouch. Ani většina těch, kteří hned napíšou že to stojí za h...

#284 19.12.2013 09:08:57

beachbitch
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM sxf 250
3 1

Vencam666:

taky jsem poznal velkou PI.. kdybych si o tom nepřečetl..... ale přijde mi, že vidle a i celkově tlumič jsou takové tužší .. neodskakuje to a drží to stopu krásně . S yamahou nesrovnatelně lepší .. ale jak říkám mohl jsem to mít špatně seštelované. Ale na Kawu jsem sedl a hned pocitově daleko příjemnější motorka .. už třeba tim jak je uzounká  key 

Bojuju trochu se startováním v těch mrazech .. ale to patří jinam  big_smile 

#285 21.12.2013 11:07:44

Řezňa
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Třinec
Motorka: EXC 200
Tel: 776693366
4 0

Tristan:

Viz příspěvek níže.

Editoval Řezňa (11.02.2014 18:03:16)

#286 11.02.2014 17:51:08

Řezňa
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Třinec
Motorka: EXC 200
Tel: 776693366
4 0

Podělím se o zkušenost:

Faryna jsem doporučil známému na poštelování podvozku na 4kolce. Známý má Grizzly 700 a dovezl si z USA Foxy Podium X myslím. Tvrdil, že by to mělo být přednastavené na nějakou enduro jízdu na dané čtyřkolce. Po namontování jen lamentoval. Tvrdil, že na Kodiaku 450 s origo podvozkem nebo Grizzly 660 projede takový menší úsek s hrby u nás v lese rychleji než na těch Foxech. Potom mu to tady někdo trošku klikal, výsledek nebyl o nic lepší, ne li horší... Na hrbolech to odskakovalo, mělo to tendenci ho nakopnout směrem na salto v před. Dlouhou dobu sháněl někoho, kdo Foxy umí pořádně nastavit. Jednu dobu sehnal na OffRoad Maratonu kontakt na nějakého chlápka. Po neustálých telefonech a jednoho roku odkládání schůzek se na to vykašlal. Mluvil jsem sním o tom a vzpoměl si na Faryna.
Volal jsem Farynovi, zda dělá i čtyřkolky a potom jsem předal kontakt. Faryn si pro čtyřkolku dojel k nám na Třinecko,  proběhla nějaká testovací jízda v lese na hrbec a popsání problémů potom jela čtyřkolka k Farynovi. Za krátký čas se opět ukázal Faryn s poštelovanými Foxy na médóvi. Proběhla testovací jízda majitelem a bezproblémové předání.
Ptal jsem se ho na jeho dojmy. Pěl chválu, úplně nová čtyřkolka, na "okruhu" je rychlejší, tolik ho to neunavuje a hrby nebo výmoly je nyní požitek. V lese kde to zkoušeli, má spíše problém brzdit do další zatáčky než brzdit před hrby. A musím dodat, že je to Pán, kterému se málo kdo zavděčí.
Takže za mě Faryn  ano  

#287 11.02.2014 18:31:42

MichalEXC
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: 2T
Věk: 37
3 2

peTTR napsal(a):

Mohu doporučit: http://www.antosovsky.cz/
Umí opravdu hodně, jak je vidět na stránce  ano2 Já dodal v úterý tlumič a dnes už jsem se na něm projel (středa) ano 
Cena potěšující, za to co se vše provádělo (tlumič byl bez tlaku, nefungovaly cykly nastavení, přepálenej olej, dodělání ventilku a spoustu dalšího  smile )
Navíc na to má i nějaký simulátor kde je možné naladit tlumiče přímo na vás (prý jediný v čr). Hlavně má spoustu věcí skladem třeba i pružiny atd. takže žádné čekání.
Za mě, příště zas  ano  smile 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1 … 131110.jpg

Hlavně mu nemusíš vézt celou motorku což je fajne smile

Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.

#288 11.02.2014 19:18:16

artaban
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc
Motorka: YAMAHA YZ 450F, JAWA 250 kyvačka
Věk: 36
Tel: Mám černej
Web
0 0

Jo jo za mě taky Faryn ano 

Je to sice dál, ale zato horší cesta

#289 11.02.2014 22:10:25

kraken192
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gas gas ec 300
0 0

ahoj musim taky faryna pochvalit.. pred rokem jsem dovezl gasika domu a hned vytek central tak jsem shanel okoli bydliste kdo by to umel opravit.. jelikoz se znam s jednim motokrosarem tak jsem tlumic predal jemu ze prej no problem nakonec tlumic objel asi 5 dilen a kdyz jsem tam mesic chodil kdy uz central bude hotov tak to porad odkladal az mi dosla trpelivost a central jsem chtel zpet a on nakonec ani nevedel kde presne je.... no mazec... nakonec jse se dopatral centralu kousek od prahy kam jsem si na svoje naklady dojel a central konecne vyzvednul uz opravenej... namotal jsem na nem 30mth a resil jsem repas znova prestal tlumit.. tak jsem se obratil na faryna po domluve odeslan postou po necelich 14 dnech prisel kuryrem zpet na dobirku jednani perfektni vse vysvetlil vsechyn otazky zodpovedel meli jsme celkem dlouhe telefony s vysvetlovanim co a jak na gasu smile a nejvic me prekvapil ze se sam zajimal jak tlumic funguje a jak jsem spokojen... tak at vam to jezdi  gp 

#290 13.02.2014 20:00:27

Klasika
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Popůvky
Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
Věk: 40
5 1

Faryne máš asi plnou schránku, nejde Ti odeslat SZ  vyk!  Posílala jsem Ti mejl.

....jsem líná jezdit rychle....

#291 13.02.2014 20:13:01

Faryn
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov:Pr
Motorka: Gas Gas 450FSR
Věk: 35
Tel: 608713226
Web
3 0

Klasika:

Promazano lol 

Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.

#292 13.02.2014 21:40:01

NoEnd
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: KTM lc8 ADV
Věk: 32
5 1

Ke chvále Faryna se musím taky přidat  a2 Potřeboval jsem přetěsnit přední vidle a tak jsme se rozhodl, že když už, tak testnu ten vychvalovanej farynův tuning.

Dnes jsem se konečně dostal k tomu, otestovat jeho práci přímo v akci a jedním slovem bomba! Ani jsem nemusel nic nastavovat a chování tlumičů bylo přesně takový, jaký jsem si po telefonu naporoučel  ano  ano  Stačilo mu sdělit výšku, váhu, styl jízdy a jaké mám priority . . . a na dobírku mi přišli zpět tlumiče přesně na míru  smile  Za tímhle výsledkem musí být jistě kupa praxe a zkušeností, pač takhle přesně podle požadavků upravit a nastavit tlumiče bez motorky a bez jezdce, to jsem do dnešního dne považoval jen za pohádky. Ale Faryn, ten mi teda vytřel zrak  ano  Dřív jsem byl v téhle otázce poměrně skeptický, ale opravdu opravdu opravdu to stojí za to!

Faryna mohu jen doporučit. Super domluva a kvalitní práce. Dokonce pár dní po doručení tlumičů sám zavolal a zajímal se, jak jsem spokojenej  ano  ano 

Editoval Noend (13.02.2014 21:41:51)

#293 13.02.2014 21:42:13

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

hosi za jak dlouho po repasi vam zacnou ty vidle chcat?nerypu jen si delam pruzkum,dik

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#294 13.02.2014 21:44:21

foxdive:
10 hodin vyk!  a nekdy hned  vyk! 

Editoval benny (13.02.2014 21:45:13)

#295 13.02.2014 21:49:31

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

foxdive:

Ted mi vychcaly funglace.po 15h.minule vydrzely 50h,pak 13h a dalsi asi 50h a drzi doted. Vsechno je z 99% o tom kdy je.strhnes treba nalepenym blatem....

#296 13.02.2014 21:54:41

NoEnd
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: KTM lc8 ADV
Věk: 32
5 1

foxdive:

To záleží tak nějak na štěstí. U KTM se mi taky jednou stalo, že začaly téct pár hodin po přetěsnění. Jindy zase vydrží třeba sezónu atd.. Nejrizikovější je když ti naschne bahno na kluzácích dřív něž se stihne setřít. Například když se někde zakopeš do bahna, po vyproštění motorky seš vyčerpanej a si dáš si oddychovou pauzičku.

#297 13.02.2014 22:05:13

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
8 6

Noend:

jasny blato je napytel,melo by se to po dojeti poradne setrit,ja jenom ze to docela posledni dobou hodne lidem tece po repasy a uz to radsi vozi odbornikom,jestli je to spatnyma gufera tezko rict co kupujem za smecka a8 

#298 13.02.2014 22:08:43

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

foxdive:

krátké neopreny prodlouží životnost  ano 

#299 13.02.2014 22:15:45

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
8 6

Strejda-GC:

muj ladic je vubec nedoporucuje,tys taky delal tlumice ne?kolik na nich najels?po celou dobu ok?

#300 13.02.2014 22:23:01

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

foxdive:

jo, Janek má bohužel pravdu  lol 
všichni ladiči, včetně Faryna, nedoporučují neopreny......po repasi  cca 10 mth a vidle začali chcát, koupil jsem origo gufera, Faryn přehodil já nahodil neopreny a 115 mth bez zásahu  smile  a to kolikrát bylo jíloviště u Rendy a nebo naše "jarní chemická směs"  a vše v cajku  ano  takže za sebe taky nedoporučuju   lol 

Editoval Strejda-GC (13.02.2014 22:23:49)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů