INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Nechat si udělat repas podvozku není marné!
Re: Nechat si udělat repas podvozku není marné!
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ústí nad Labem
- Motorka: 1090 adv r
- Věk: 40
- Tel: 731309504
0 0
kdyby někdo náhodou scháněl kawu,tak se kamarád rozhoupal že prodá je to 250 r.v12 nechá ji za 70tis
- Vencam666
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: sever Čech
- Motorka: Yzf450, rmz 250
- Věk: 46
- Tel: Přenosný
0 0
beachbitch napsal(a):peTTR:
Tyjo za litr je to hódně levný to mi přijde, že jen za material na repas tlumiče to je tak ten litr ....
Jináč má někdo zkušenosti s vidlema co maj jednu nohu tlumeni druhou pružinu ? Mám to ná Kawě je to jednodušší / složitější na údržbu dražší / levnější ? Myslím reálné zkušeností né hospodské povídačky, že to je na pi*u atp.
Měl jsem to na 250 a bylo to dobré. Fungovalo to jak mělo. neboj se toho, starej se o to tak jak je předepsané a bude to sloužit velice dobře. Jinak za mě bych stejnak nepoznal když by bylo péro v obou nohouch. Ani většina těch, kteří hned napíšou že to stojí za h...
Vencam666:
taky jsem poznal velkou PI.. kdybych si o tom nepřečetl..... ale přijde mi, že vidle a i celkově tlumič jsou takové tužší .. neodskakuje to a drží to stopu krásně . S yamahou nesrovnatelně lepší .. ale jak říkám mohl jsem to mít špatně seštelované. Ale na Kawu jsem sedl a hned pocitově daleko příjemnější motorka .. už třeba tim jak je uzounká
Bojuju trochu se startováním v těch mrazech .. ale to patří jinam
- Řezňa
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třinec
- Motorka: EXC 200
- Tel: 776693366
4 0
Tristan:
Viz příspěvek níže.
Editoval Řezňa (11.02.2014 18:03:16)
- Řezňa
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třinec
- Motorka: EXC 200
- Tel: 776693366
4 0
Podělím se o zkušenost:
Faryna jsem doporučil známému na poštelování podvozku na 4kolce. Známý má Grizzly 700 a dovezl si z USA Foxy Podium X myslím. Tvrdil, že by to mělo být přednastavené na nějakou enduro jízdu na dané čtyřkolce. Po namontování jen lamentoval. Tvrdil, že na Kodiaku 450 s origo podvozkem nebo Grizzly 660 projede takový menší úsek s hrby u nás v lese rychleji než na těch Foxech. Potom mu to tady někdo trošku klikal, výsledek nebyl o nic lepší, ne li horší... Na hrbolech to odskakovalo, mělo to tendenci ho nakopnout směrem na salto v před. Dlouhou dobu sháněl někoho, kdo Foxy umí pořádně nastavit. Jednu dobu sehnal na OffRoad Maratonu kontakt na nějakého chlápka. Po neustálých telefonech a jednoho roku odkládání schůzek se na to vykašlal. Mluvil jsem sním o tom a vzpoměl si na Faryna. Volal jsem Farynovi, zda dělá i čtyřkolky a potom jsem předal kontakt. Faryn si pro čtyřkolku dojel k nám na Třinecko, proběhla nějaká testovací jízda v lese na hrbec a popsání problémů potom jela čtyřkolka k Farynovi. Za krátký čas se opět ukázal Faryn s poštelovanými Foxy na médóvi. Proběhla testovací jízda majitelem a bezproblémové předání. Ptal jsem se ho na jeho dojmy. Pěl chválu, úplně nová čtyřkolka, na "okruhu" je rychlejší, tolik ho to neunavuje a hrby nebo výmoly je nyní požitek. V lese kde to zkoušeli, má spíše problém brzdit do další zatáčky než brzdit před hrby. A musím dodat, že je to Pán, kterému se málo kdo zavděčí. Takže za mě Faryn
Hlavně mu nemusíš vézt celou motorku což je fajne 
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- artaban
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc
- Motorka: YAMAHA YZ 450F, JAWA 250 kyvačka
- Věk: 36
- Tel: Mám černej
- Web
0 0
Jo jo za mě taky Faryn
Je to sice dál, ale zato horší cesta
ahoj musim taky faryna pochvalit.. pred rokem jsem dovezl gasika domu a hned vytek central tak jsem shanel okoli bydliste kdo by to umel opravit.. jelikoz se znam s jednim motokrosarem tak jsem tlumic predal jemu ze prej no problem nakonec tlumic objel asi 5 dilen a kdyz jsem tam mesic chodil kdy uz central bude hotov tak to porad odkladal az mi dosla trpelivost a central jsem chtel zpet a on nakonec ani nevedel kde presne je.... no mazec... nakonec jse se dopatral centralu kousek od prahy kam jsem si na svoje naklady dojel a central konecne vyzvednul uz opravenej... namotal jsem na nem 30mth a resil jsem repas znova prestal tlumit.. tak jsem se obratil na faryna po domluve odeslan postou po necelich 14 dnech prisel kuryrem zpet na dobirku jednani perfektni vse vysvetlil vsechyn otazky zodpovedel meli jsme celkem dlouhe telefony s vysvetlovanim co a jak na gasu a nejvic me prekvapil ze se sam zajimal jak tlumic funguje a jak jsem spokojen... tak at vam to jezdi
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Faryne máš asi plnou schránku, nejde Ti odeslat SZ Posílala jsem Ti mejl.
....jsem líná jezdit rychle....
- Faryn
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Rožnov:Pr
- Motorka: Gas Gas 450FSR
- Věk: 35
- Tel: 608713226
- Web
3 0
Klasika:
Promazano
Kdo nikdy nezávodil stál celý život v řadě.
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Ke chvále Faryna se musím taky přidat Potřeboval jsem přetěsnit přední vidle a tak jsme se rozhodl, že když už, tak testnu ten vychvalovanej farynův tuning.
Dnes jsem se konečně dostal k tomu, otestovat jeho práci přímo v akci a jedním slovem bomba! Ani jsem nemusel nic nastavovat a chování tlumičů bylo přesně takový, jaký jsem si po telefonu naporoučel Stačilo mu sdělit výšku, váhu, styl jízdy a jaké mám priority . . . a na dobírku mi přišli zpět tlumiče přesně na míru Za tímhle výsledkem musí být jistě kupa praxe a zkušeností, pač takhle přesně podle požadavků upravit a nastavit tlumiče bez motorky a bez jezdce, to jsem do dnešního dne považoval jen za pohádky. Ale Faryn, ten mi teda vytřel zrak Dřív jsem byl v téhle otázce poměrně skeptický, ale opravdu opravdu opravdu to stojí za to!
Faryna mohu jen doporučit. Super domluva a kvalitní práce. Dokonce pár dní po doručení tlumičů sám zavolal a zajímal se, jak jsem spokojenej
Editoval Noend (13.02.2014 21:41:51)
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
hosi za jak dlouho po repasi vam zacnou ty vidle chcat?nerypu jen si delam pruzkum,dik
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
foxdive: 10 hodin a nekdy hned
Editoval benny (13.02.2014 21:45:13)
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
foxdive:
Ted mi vychcaly funglace.po 15h.minule vydrzely 50h,pak 13h a dalsi asi 50h a drzi doted. Vsechno je z 99% o tom kdy je.strhnes treba nalepenym blatem....
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
foxdive:
To záleží tak nějak na štěstí. U KTM se mi taky jednou stalo, že začaly téct pár hodin po přetěsnění. Jindy zase vydrží třeba sezónu atd.. Nejrizikovější je když ti naschne bahno na kluzácích dřív něž se stihne setřít. Například když se někde zakopeš do bahna, po vyproštění motorky seš vyčerpanej a si dáš si oddychovou pauzičku.
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Noend:
jasny blato je napytel,melo by se to po dojeti poradne setrit,ja jenom ze to docela posledni dobou hodne lidem tece po repasy a uz to radsi vozi odbornikom,jestli je to spatnyma gufera tezko rict co kupujem za smecka
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
foxdive:
krátké neopreny prodlouží životnost
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 6
Strejda-GC:
muj ladic je vubec nedoporucuje,tys taky delal tlumice ne?kolik na nich najels?po celou dobu ok?
|