INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Otázka pro ty, kteří jezdili, jezdí a znají GASGAS EC 300 nebo racing
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Re: Otázka pro ty, kteří jezdili, jezdí a znají GASGAS EC 300 nebo racing
1flip1:
Jakej že ročník jsi to vlastně koupil?
Jinak ten dvoutakt se dá hodně změkčit nebo přiostřit nastavenim karbece a přívěry. Tak se s někym co to řešil poraď a nastav si jinej průběh. Třeba mě se s tim Romanovym Gasikem taky nejelo uplně otimálně. On to má naladěný s dost velkym výkonovym skokem a na mě to bylo v technickejch pasážích moc ostrý. Ale on to tak má rád.
Dej koním pít...
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
Fishmen napsal(a):prst na spojce určitě pořád -
Jak jsi snižoval to sedlo?
dám vecer foto....demontáž potahu...nakresleni na penu jak by to mělo vypadat...orezat nozem na SDK, brousil jsem flexou s kotoucem se smirglem....a pak rucne brousil jen smirglem.... a opet dát potah....minule sem mel obyčejnou střílečku na spony a ted sem si pujcil elektrickou a slo to perfektne....
Semis napsal(a):1flip1:
Jakej že ročník jsi to vlastně koupil?
Jinak ten dvoutakt se dá hodně změkčit nebo přiostřit nastavenim karbece a přívěry. Tak se s někym co to řešil poraď a nastav si jinej průběh. Třeba mě se s tim Romanovym Gasikem taky nejelo uplně otimálně. On to má naladěný s dost velkym výkonovym skokem a na mě to bylo v technickejch pasážích moc ostrý. Ale on to tak má rád.
mam 2013.... potreboval bych to opravdu změkčit a mit asi víc místa pod priverou a aby to proste bylo takovy hodnejsi...
nevím co a jak poladit ale chtěl bych obednat prídavnej strvák na kliku aby se mi to neroztacelo tak rychle....nebo jak to rict...a nejak seřídit priveru...uvidim jestli mi ten pridavnej setrvák dojde a jak to bude fungovat.....technicky pasaze sem dnes daval jen pod priverou na dvojku...na jednicku to neslo protože to bylo proste moc ostry
jimmy napsal(a):1flip1:
zdarec je dobre ze to nevzdavas uz sem ti chtel pucit husara abys ses porad nevymlouval sedi nesedi jede nejede chce to jezdit a to pude skoda ze mam motor rozdelanej sel bych zajezdit hned taky.
zítra jdeme ve dvou jezdit ja akamrad taky s trikilem kdyby někdo mel zajem.......
jo ale třeba 30cm vysokej kmen si dnes vůbec nedovolil prejet protože sem mel strach ze bych otocil plynem a motorka by me potahala.....
okolo 11 az 12 vyjezd zitra...a jak bude opraveny auto davam na vozejk a jedu k foxdivovi. a nebo s foxdivem k rendovi.... ale spis k foxdivovi
Editoval 1flip1 (08.02.2014 19:22:44)
1flip1 napsal(a):jo ale třeba 30cm vysokej kmen si dnes vůbec nedovolil prejet protože sem mel strach ze bych otocil plynem a motorka by me potahala.....
Nechci se nikoho nikterak dotknout, ale to mě přijde fakt smysluplný koupit 300 a pak ji škrtit, protože se bojíš vzít za plyn. Spíš si dej na plyn doraz abys za něj nevzal víc ne potřebuješ. Protože pochybuju, že něco jinýho Tě zachrání. Tohle uvažování opravdu nechápu Co jsi jako od tý motorky čekal a čekáš ? Dneska jsem svojí dvácu zahodil, a udělala ve vzduchu salto vzad, a po dopadu druhý. Neumim si představit, kdybych v tu chvíli měl v rámu motor, který tam máš Ty. To by ty salta byly nejmíň 4. Nebojim se vít za plyn, a to se mě vymstilo. A je to "blbá" 125. Potenciál té motorky nikdy nevyužiješ, a budeš se s ní jen trápit. Tenhle motor není na naše mrdání se po lesích. To, co na tom vidíš dělat ostatní, myslíš že jezdili na trialce, a pak skočili na tohle ? Třeba jo. Ale oni tu trialku jistě měli zmáklou. Což Tvůj případ není. 250 4T bych chápal. Ale ostrý tříkilo? Ty seš cvok. Pro někoho s Tvojí postavou a zkušenostma, je to naprosto nezvladatelná motorka. Neber to nijak zle. Je to můj názor a dojem z toho co píšeš a co jsem viděl na videu. Třeba se pletu. Třeba to za rok na tý motorce všem ukážeš. Držím palce.
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
MichalEXC napsal(a):1flip1 napsal(a):jo ale třeba 30cm vysokej kmen si dnes vůbec nedovolil prejet protože sem mel strach ze bych otocil plynem a motorka by me potahala.....
Nechci se nikoho nikterak dotknout, ale to mě přijde fakt smysluplný koupit 300 a pak ji škrtit, protože se bojíš vzít za plyn. Spíš si dej na plyn doraz abys za něj nevzal víc ne potřebuješ. Protože pochybuju, že něco jinýho Tě zachrání. Tohle uvažování opravdu nechápu Co jsi jako od tý motorky čekal a čekáš ? Dneska jsem svojí dvácu zahodil, a udělala ve vzduchu salto vzad, a po dopadu druhý. Neumim si představit, kdybych v tu chvíli měl v rámu motor, který tam máš Ty. To by ty salta byly nejmíň 4. Nebojim se vít za plyn, a to se mě vymstilo. A je to "blbá" 125. Potenciál té motorky nikdy nevyužiješ, a budeš se s ní jen trápit. Tenhle motor není na naše mrdání se po lesích. To, co na tom vidíš dělat ostatní, myslíš že jezdili na trialce, a pak skočili na tohle ? Třeba jo. Ale oni tu trialku jistě měli zmáklou. Což Tvůj případ není. 250 4T bych chápal. Ale ostrý tříkilo? Ty seš cvok. Pro někoho s Tvojí postavou a zkušenostma, je to naprosto nezvladatelná motorka. Neber to nijak zle. Je to můj názor a dojem z toho co píšeš a co jsem viděl na videu. Třeba se pletu. Třeba to za rok na tý motorce všem ukážeš. Držím palce.
más urcite pravdu ze jsem se precenil....ale dvacu jsem nechtel kvůli vydrži motoru atd...ale do dvoukila jsem asi mel jit, ale myslim že se na ni bude dát zvyknout...holt sem na ni byl vlastne poprvé poradne ale mam z ni strach to klidne priznam- proc delat hrdinu
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
1flip1:
Strach je Tvůj nejlepší přítel. Za ten se nikdo nemusí stydět. S výdrží motoru to chápu. Zvykneš s na ní určitě. Naučíš se kde máš na tý motorce hranice a dál nepůjdeš. A myslím, že to bude pro Tebe spíš problém než výhoda silnýho motoru,že ve spoustě případech Tě ta motorka bude omezovat, protože tam bude neustále strach, že ji v některé pasáži neovládneš. Jsem na Tebe fakt zvědavej, a na to, co budeš mít pod sebou za rok.
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
A co třeba začít z druhý strany?? Místo ubírání síly motorce zamakat na svojí?
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
ty voe, vy z toho delate kovbojku.... zas tak dobre ty trikila nejedou...
a ne ze musis pracovat s plynem ale se spojkou... naladis to priverou, dej to nekomu kdo tomu rozumi a vysvetli co po tom chces...
- badyšot
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberec
- Motorka: 200 neposedných Kubíků
- Věk: 45 už
7 6
foxdive: hele není to tak úplně pravda s tou výdrží 125 a 200. Máme obě. Vloni kluci odjeli sézónu jako začátečníci (cca 60MTH) a ta 125 je opotřebovaná víc (píst). Ta 200 jede výrazně více, má to už i spodek, takže jí jednoduše nedrtíš tolik jako tu 125. Možná kdyby to jel nějakej profi jezdec závodně, tak tam třeba tak velkej rozdíl nebude, protože pojede stejně pořád full gas U amatérského hoby lesního mrdala tam rozdíl je. Akorát mě teď jeden bejvalý závodník (Malát, byl s 200 svého času 3tí v republice-Enduro) upozornil na jedno slabé místo ve válci, kde to rádo praská, ale nám to zatím drží. Navíc jsme sehnali válec s přívěrou a novým nikasilem za 3500,- do zásoby, takže zatím žádný strach.
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
xfany: Něco 2T tam hoplo skoro samo...
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Xfany: to byl ten nechtěny spolujezdec na KTM?
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
xfany: No, hdyž tak ještě vezmu, kolik ta 300 veze, tak kdyby tam nehopla, tak by asi musela být totálně zdechlá....blbost, ty ruce tam musí být taky. Výhoda našich figur je v tom, že co neprojedu, to si uválím a probourám.
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Protože oranžová
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Ale mohl by byt docela mu to jde ale víš proč. protože ma vylítany píst takže pruběh vykonu jako kývačka
Borec
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
xfany:
ta moc lítat neumí...ale tahle letěla už pěkně
http://www.youtube.com/watch?v=e8z5MDozmOQ
Jo a 3kilo zas moc nejede jo ? Hmmm, ono to má jen něco přes padesát koní...copa to je že ?
|