Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Otázka pro ty, kteří jezdili, jezdí a znají GASGAS EC 300 nebo racing

#341 08.02.2014 18:46:06

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Re: Otázka pro ty, kteří jezdili, jezdí a znají GASGAS EC 300 nebo racing

1flip1:

Jakej že ročník jsi to vlastně koupil?

Jinak ten dvoutakt se dá hodně změkčit nebo přiostřit nastavenim karbece a přívěry.
Tak se s někym co to řešil poraď a nastav si jinej průběh. Třeba mě se s tim Romanovym Gasikem taky nejelo uplně otimálně. On to má naladěný s dost velkym výkonovym skokem a na mě to bylo v technickejch pasážích moc ostrý. Ale on to tak má rád.

Dej koním pít...

#342 08.02.2014 18:46:08

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

jimmy:
cus co s tim mas?

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#343 08.02.2014 19:16:16

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Fishmen napsal(a):

prst na spojce určitě pořád -  a2 

Jak jsi snižoval to sedlo?

dám vecer foto....demontáž potahu...nakresleni na penu jak by to mělo vypadat...orezat nozem na SDK, brousil jsem flexou s kotoucem se smirglem....a pak rucne brousil jen smirglem.... a opet dát potah....minule sem mel obyčejnou střílečku na spony a ted sem si pujcil elektrickou a slo to perfektne....

#344 08.02.2014 19:19:38

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Semis napsal(a):

1flip1:

Jakej že ročník jsi to vlastně koupil?

Jinak ten dvoutakt se dá hodně změkčit nebo přiostřit nastavenim karbece a přívěry.
Tak se s někym co to řešil poraď a nastav si jinej průběh. Třeba mě se s tim Romanovym Gasikem taky nejelo uplně otimálně. On to má naladěný s dost velkym výkonovym skokem a na mě to bylo v technickejch pasážích moc ostrý. Ale on to tak má rád.

mam 2013.... potreboval bych to opravdu změkčit a mit asi víc místa pod priverou a aby to proste bylo takovy hodnejsi...

nevím co a jak poladit ale chtěl bych obednat prídavnej strvák na kliku aby se mi to neroztacelo tak rychle....nebo jak to rict...a nejak seřídit priveru...uvidim jestli mi ten pridavnej setrvák dojde a jak to bude fungovat.....technicky pasaze sem dnes daval jen pod priverou na dvojku...na jednicku to neslo protože to bylo proste moc ostry

#345 08.02.2014 19:21:25

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

jimmy napsal(a):

1flip1:

zdarec je dobre ze to nevzdavas  uz sem ti chtel pucit husara abys ses porad nevymlouval sedi nesedi jede nejede chce to jezdit a to pude skoda ze mam motor rozdelanej sel bych zajezdit hned taky.

zítra jdeme ve dvou jezdit ja akamrad taky s trikilem kdyby někdo mel zajem.......

jo ale třeba 30cm vysokej kmen si dnes vůbec nedovolil prejet protože sem mel strach ze bych otocil plynem a motorka by me potahala.....

okolo 11 az 12 vyjezd zitra...a jak bude opraveny auto davam na vozejk a jedu k foxdivovi. a nebo s foxdivem k rendovi.... a1 ale spis k foxdivovi

Editoval 1flip1 (08.02.2014 19:22:44)

#346 08.02.2014 19:58:19

MichalEXC
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: 2T
Věk: 37
3 2

1flip1 napsal(a):

jo ale třeba 30cm vysokej kmen si dnes vůbec nedovolil prejet protože sem mel strach ze bych otocil plynem a motorka by me potahala.....

Nechci se nikoho nikterak dotknout, ale to mě přijde fakt smysluplný koupit 300 a pak ji škrtit, protože se bojíš vzít za plyn. Spíš si dej na plyn doraz abys za něj nevzal víc ne potřebuješ. Protože pochybuju, že něco jinýho Tě zachrání.  Tohle uvažování opravdu nechápu  a11  a11  Co jsi jako od tý motorky čekal a čekáš ? Dneska jsem svojí dvácu zahodil, a udělala ve vzduchu salto vzad, a po dopadu druhý. Neumim si představit, kdybych v tu chvíli měl v rámu motor, který tam máš Ty. To by ty salta byly nejmíň 4. Nebojim se vít za plyn, a to se mě vymstilo. A je to "blbá" 125. Potenciál té motorky nikdy nevyužiješ, a budeš se s ní jen trápit. Tenhle motor není na naše mrdání se po lesích. To, co na tom vidíš dělat ostatní, myslíš že jezdili na trialce, a pak skočili na tohle ? Třeba jo. Ale oni tu trialku jistě měli zmáklou. Což Tvůj případ není.  250 4T bych chápal. Ale ostrý tříkilo? Ty seš cvok. Pro někoho s Tvojí postavou a zkušenostma, je to naprosto nezvladatelná motorka. Neber to nijak zle. Je to můj názor a dojem z toho co píšeš a co jsem viděl na videu.  Třeba se pletu. Třeba to za rok na tý motorce všem ukážeš. Držím palce.

Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.

#347 08.02.2014 20:13:29

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

MichalEXC napsal(a):

1flip1 napsal(a):

Nechci se nikoho nikterak dotknout, ale to mě přijde fakt smysluplný koupit 300 a pak ji škrtit, protože se bojíš vzít za plyn. Spíš si dej na plyn doraz abys za něj nevzal víc ne potřebuješ. Protože pochybuju, že něco jinýho Tě zachrání.  Tohle uvažování opravdu nechápu  a11  a11  Co jsi jako od tý motorky čekal a čekáš ? Dneska jsem svojí dvácu zahodil, a udělala ve vzduchu salto vzad, a po dopadu druhý. Neumim si představit, kdybych v tu chvíli měl v rámu motor, který tam máš Ty. To by ty salta byly nejmíň 4. Nebojim se vít za plyn, a to se mě vymstilo. A je to "blbá" 125. Potenciál té motorky nikdy nevyužiješ, a budeš se s ní jen trápit. Tenhle motor není na naše mrdání se po lesích. To, co na tom vidíš dělat ostatní, myslíš že jezdili na trialce, a pak skočili na tohle ? Třeba jo. Ale oni tu trialku jistě měli zmáklou. Což Tvůj případ není.  250 4T bych chápal. Ale ostrý tříkilo? Ty seš cvok. Pro někoho s Tvojí postavou a zkušenostma, je to naprosto nezvladatelná motorka. Neber to nijak zle. Je to můj názor a dojem z toho co píšeš a co jsem viděl na videu.  Třeba se pletu. Třeba to za rok na tý motorce všem ukážeš. Držím palce.

más urcite pravdu ze jsem se precenil....ale dvacu jsem nechtel kvůli vydrži motoru atd...ale do dvoukila jsem asi mel jit, ale myslim že se na ni bude dát zvyknout...holt sem na ni byl vlastne poprvé poradne ale mam z ni strach to klidne priznam- proc delat hrdinu

#348 08.02.2014 20:13:34

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

tady je to sedlo....

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_08022014388.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_08022014389.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_08022014390.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_08022014391.jpg

#349 08.02.2014 20:51:42

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

1flip1:

pekna prace ano na ten pojezd bych spis dovalil k tobe,tady nic nemame ne nebo muzem zkusit na trening brodek jestli se tam jeste da.
dneska sem taky trochu jezdil a podklad parada smile 
to dvoukilo jak pises je postaveny na 125ce takze vydrz uplne stejna jak 125ka

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#350 08.02.2014 20:57:03

MichalEXC
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 2

1flip1:

Strach je Tvůj nejlepší přítel. Za ten se nikdo nemusí stydět. S výdrží motoru to chápu. Zvykneš s na ní určitě. Naučíš se kde máš na tý motorce hranice a dál nepůjdeš. A myslím, že to bude pro Tebe spíš problém než výhoda silnýho motoru,že ve spoustě případech Tě ta motorka bude omezovat, protože tam bude neustále strach, že ji v některé pasáži neovládneš. Jsem na Tebe fakt zvědavej, a na to, co budeš mít pod sebou za rok.

#351 08.02.2014 21:01:40

SethX
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Dubné
Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
6 0

A co třeba začít z druhý strany?? Místo ubírání síly motorce zamakat na svojí?

#352 08.02.2014 21:10:01

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

foxdive napsal(a):

1flip1:

pekna prace ano na ten pojezd bych spis dovalil k tobe,tady nic nemame ne nebo muzem zkusit na trening brodek jestli se tam jeste da.
dneska sem taky trochu jezdil a podklad parada smile 
to dvoukilo jak pises je postaveny na 125ce takze vydrz uplne stejna jak 125ka

prijed zítra klidne...

#353 09.02.2014 08:00:14

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

ty voe, vy z toho delate kovbojku.... zas tak dobre ty trikila nejedou...

a ne ze musis pracovat s plynem ale se spojkou... naladis to priverou, dej to nekomu kdo tomu rozumi a vysvetli co po tom chces...

#354 09.02.2014 09:16:08

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

foxdive:
hele není to tak úplně pravda s tou výdrží 125 a 200. Máme obě. Vloni kluci odjeli sézónu jako začátečníci (cca 60MTH) a ta 125 je opotřebovaná víc (píst). Ta 200 jede výrazně více, má to už i spodek, takže jí jednoduše nedrtíš tolik jako tu 125. Možná kdyby to jel nějakej profi jezdec závodně, tak tam třeba tak velkej rozdíl nebude, protože pojede stejně pořád full gas lol  U amatérského hoby lesního mrdala tam rozdíl je. Akorát mě teď jeden bejvalý závodník (Malát, byl s 200 svého času 3tí v republice-Enduro) upozornil na jedno slabé místo ve válci, kde to rádo praská, ale nám to zatím drží. Navíc jsme sehnali válec s přívěrou a novým nikasilem za 3500,- do zásoby, takže zatím žádný strach. smile 

#355 09.02.2014 09:58:04

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: HK
Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
Věk: x+55
5 2

xfany:
Něco 2T tam hoplo skoro samo... lol 

Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.

#356 09.02.2014 10:05:43

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Xfany: to byl ten nechtěny spolujezdec na KTM?

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#357 09.02.2014 10:06:06

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
5 2

xfany:
No, hdyž tak ještě vezmu, kolik ta 300 veze, tak kdyby tam nehopla, tak by asi musela být totálně zdechlá....blbost, ty ruce tam musí být taky. Výhoda našich figur je v tom, že co neprojedu, to si uválím a probourám.

#358 09.02.2014 10:08:28

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
5 2

allanktm napsal(a):

tank napsal(a):

xfany:
Něco 2T tam hoplo skoro samo... lol 

lol KTM 300 lol  lol  ano 

Protože oranžová a2 

#359 09.02.2014 10:23:07

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Ale mohl by byt docela mu to jde ale víš proč. protože ma vylítany píst takže pruběh vykonu jako kývačka

Borec  ano 

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#360 09.02.2014 10:49:34

MichalEXC
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 2

xfany:

ta moc lítat neumí...ale tahle letěla už pěkně

http://www.youtube.com/watch?v=e8z5MDozmOQ

Jo a 3kilo zas moc nejede jo ? Hmmm, ono to má jen něco přes padesát koní...copa to je že ?  roll 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů