INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Vyměnit WR450F ?
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Re: Vyměnit WR450F ?
Palo7:
To je těžký poradit, musíš sám vědět co chceš. Někdo se trápil na silné motorce a teď jezdí jak ďas, někomu zase změna za slabší prospěla a větší palbu jede na menším obsahu
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
Palo7:
kolik máš na ní odjeto a v jakém terénu ?
- Thomas
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kuřim
- Motorka: PW 50
- Věk: 9
4 1
Měřím jak ty, vážím asi o 10kg míň než ty a WR 450F si nemůžu vynachválit. Jen bych teda mohl víc dosáhnout na zem :-D Ale zas tak hrozný to není. Každýmu sedne něco, ale jsou lidi co jen vymýšlijou proč to nejde a přitom stačí jen jezdit a jezdit. Ale určitě není od věci vyzkoušet více strojů jak 2T tak 4T a pak poznáš, co je to pravé. Přestupoval jsem ze 125 4T, takže zkušenosti 0.
Editoval Thomas (19.12.2013 20:04:27)
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Palo7: Vyměň. Nemáš povinost vůči ničemu a nikomu, abys jezdil na něčem, co ti nesedí. Rok se budeš trápit na WR a nejspíš se někam přece jen posuneš. Zatímco s jinou (lehčí/slabší) by ses třeba mohl posunout mnohem dál, už jen kvůli hlavě (jinak se jezdí na motorce, na které si věříš, jinak na té, z které máš zbytečný respekt). Ježdění je koníček, dělej všechno proto, aby tě to v první řadě bavilo. A co konkrétně tě na ježdění baví a co od toho čekáš, víš jen Ty sám
Sveřepě zůstávat na tom, co není moje parketa, je zdejší oblíbenej folklór 
....jsem líná jezdit rychle....
Kámoš má WR450 09 a byl sem z toho odvařenej jakej to má super podvozek a krásny davkování. V lese sem nejel na ničem příjemnějším. Já mám RMX250 2t a na výjezdech se s tím trápím, je to teda hlavně podvozkem, ještě bádám jak ho udělat endurovým. Když sme si ale motorky přehodily, každej sme chtěli tu kámošovu. Mě chyběla ta měkost a jemu ta dravost... Je to fakt strašne individuální, vyjeď nekde s partou borců a zkus si jiny stroje, nic lepšího není...
- Palo7
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hustopeče
- Motorka: KTM 690 Enduro
- Věk: 41
4 1
rád bych vyjel s partou kde se dá něco zkoušet, ale to moje vyjetí je zatím jen po polňačkách a lehce po staré neudržované trati v Borkovanech (jestli někdo zná) Největší problém mně dělá pomalá rychlost, otočky kolem nohy apd. o překonávání překážek nemůže být ani řeč Jezdí se mnou občas jen 2x Huska TE450 a EXC250-F, ale ta je dost poladěná (Akrap se svodem, filtr, jiný kolečko apd.) takže těžko soudit. Když jsem projížděl poprvé, tak na 450 se mně to zdálo jednoduší (dal jsem za 2 nešla zadusit) jenže to jsem objel tak 30tkou dvakrát dráhu a to byla asi chyba. Asi bych se časem naučil opravdu na všem, ale jezdím hlavně s klukama co mají i užitkový 4kolky a chci i překážky, bláto apd. Měl jsem na moto odloženo dost, a koupil jsem levnější abych věděl jestli mně to bude po 4kolce bavit, tak jsem vzal to WR za necelých 80tis. na zkoušku (mám ho asi měsíc a najeto asi 300km) a motka mně baví, jen chci rovnou jezdit jako borec takže peníze na případnou výměnu mám, ale vyhazovat a prodělávat mega samozřejmě nechci
Palo7: a co takhle nejaka XT600, DR600 na tom jsi jezdil nekde v terenu? vyzkousej si to zvednout ve strani, nastartovat zahrabane v blate.... . odjet sezonu na tom co mas a potom se uvidi. zkusenosti ze ctyrkolky jsou ti na motorce k hov.... ctyrkolky jsou pro duchodce co uz neprehodi nohu pres sedlo, nebo neudrzi rovnovahu. vzdycky kdyz vidim ctyrkolkare vzpomenu si jak duchodci turuji pred vchdem do saaamosky ty jejich slapaci 3-4 kolky. uplne to samy, jen to maji vice ekologicke.
Editoval kick-start (20.12.2013 09:19:40)
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ústí nad Labem
- Motorka: 1090 adv r
- Tel: 731309504
0 0
kick-start napsal(a):Palo7: a co takhle nejaka XT600, DR600 na tom jsi jezdil nekde v terenu? vyzkousej si to zvednout ve strani, nastartovat zahrabane v blate.... . odjet sezonu na tom co mas a potom se uvidi. zkusenosti ze ctyrkolky jsou ti na motorce k hov.... ctyrkolky jsou pro duchodce co uz neprehodi nohu pres sedlo, nebo neudrzi rovnovahu. vzdycky kdyz vidim ctyrkolkare vzpomenu si jak duchodci turuji pred vchdem do saaamosky ty jejich slapaci 3-4 kolky. uplne to samy, jen to maji vice ekologicke.
A ty jsi někdy zkoušel 4kolku?as sii myslím že ne,to by jsi to asi nenapsal
kdyz uz pracanta prd prd tak Zetora. ctyroklare jsem nikdy nevidel jinde nez na mistech vyjetych tezebni technikou. nejvyssi level je pustit se do nejake svaznice. cerstve, nebo stare zarostle, sem tam nejaka ta kaluz ci rozjezdeny brod z priblizovani, ale porad jen tam kde uz bylo v minulosti jezdeno necim velkym. jinak klasika polni lesni cesty a loukocross. jsou jak ta zelena mys z reklamy na alza-shop. "polnacky na 4kolce, to je moje"
Palo7 takze to chce fakt vyrazit jen s motorkama. zadny ctyrkolky na krouzeni po lesnich cestach a obcasne vyplacni se v kaluzi.
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
allanktm napsal(a):Klasika napsal(a):Palo7: Vyměň. Nemáš povinost vůči ničemu a nikomu, abys jezdil na něčem, co ti nesedí.
každej není za vodou aby měnil motorku každej tejden,život je boj
Líp to říct nešlo Připomnělo mi to loňskou příhodu s mladým klukem, který k nám přijel na vyjížďku v supr novém oblečení na fungl nové Betě 450. Vyrazil jako otřílený borec, po 400 m v první zatáčce to hodil přes příkopu v saltech a s vyjížďkou skončil. Za týden ji měl na inzerátu s novými plasty , nejetou , nepadnutou. Prý mu nesedla Tatíkovi zřejmě bylo fuk, že smaže x desítek tisíc Pokud bude chtít Palo7 jezdit enduro, tak WR 450 nemůže být špatná volba, podvozkově a jak nějdo psal, výkon se dá v pohodě regulovat. Jezdit s nějakými užitkovými 4 kolkami je nesmysl. Jít si zajezdit ale třeba s takovým Palcem s ostrou 4 kolou je jiný level Škoda, že je to daleko, klidně bych napsal, přijeď Paolo, zdejší terén by se ti určitě líbil, bahna se dá najít vždy dost a dý se vybrat terén od strýcovské vyjížďky až po hard. Ale h..no, u nás se jezdí jen silnice, každý kopeček se objíždí, stále se stojí a kecá nebo fotí
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
5 1
viteka 32: Pokud se někdo zeptá, zda vyměnit či nevyměnit, tak neřeším, jestli na to má nebo nemá. Ale odpovím na daný dotaz Nehledě na to, že už v jiném vlákně svoji motorku na prodej nabízel A nehledě na to, že když se takhle ptá, tak výměnu jako možnost přijímá Tohle nebyl dotaz o penězích...
Pokud by tohle byla Palova třetí motorka a pořád "by to nebylo ono", tak by byl ortel jinačí Ale pokud si někdo koupí jako první motorku cokoli, co se mu zdá těžké a silné, pak ze mě chtě nechtě mluví vlastní zkušenost Ježdění je v první řadě o hlavě a pokud budu jezdit s pocitem, že na něčem jiném by se mi jelo líp, tak bych to něco jiného měl co nejrychleji zkusit (klidně si to jen půjčit, jak psali kluci).
Já jsem v opačné situaci, já sama sobě nadávám, že jsem si tuhle otázku před rokem nepoložila...
....jsem líná jezdit rychle....
- Fireman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: J.Č.
- Motorka: KTM 525 exc
- Věk: 32
- Tel: 150
8 0
Klasika napsal(a):viteka 32: Pokud se někdo zeptá, zda vyměnit či nevyměnit, tak neřeším, jestli na to má nebo nemá. Ale odpovím na daný dotaz Nehledě na to, že už v jiném vlákně svoji motorku na prodej nabízel A nehledě na to, že když se takhle ptá, tak výměnu jako možnost přijímá Tohle nebyl dotaz o penězích...
Pokud by tohle byla Palova třetí motorka a pořád "by to nebylo ono", tak by byl ortel jinačí Ale pokud si někdo koupí jako první motorku cokoli, co se mu zdá těžké a silné, pak ze mě chtě nechtě mluví vlastní zkušenost Ježdění je v první řadě o hlavě a pokud budu jezdit s pocitem, že na něčem jiném by se mi jelo líp, tak bych to něco jiného měl co nejrychleji zkusit (klidně si to jen půjčit, jak psali kluci).
Já jsem v opačné situaci, já sama sobě nadávám, že jsem si tuhle otázku před rokem nepoložila...
Snad ti něco nechybí, nebo snad přebývá ?
Co shoří neshnije
|