|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMATéma zavřeno Stránky: 1 2 Příruby karburátoru XT 600E 92#1 02.08.2009 19:13:09
Příruby karburátoru XT 600E 92Chlapi prosím kdo máte kontakt na někoho kdo prodává příruby mezi motorem a karbcem na XT??? Četl jsem to tady že je má za 800kč, ale nenašel jsem kontakt. Prosím telefon nebo mail, ICQ. Díky všem. offline #2 02.08.2009 19:39:27
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92motoline.cz offline #3 02.08.2009 19:43:08
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92já bral tyhle: #4 06.08.2009 21:21:02
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Zdar chalani, už jsem totálně nasranej. Povím vám příběh. Nedávno jsem tady sháněl příruby který byly totálně v hajzlu. Teď mám nový a moto nejede. Motorku krásně na brnk nastartuju, nádrž čistá, víčko nádrže OK, benzín novej 98 okt. Motorku nechám ohřát a pak se s ní rozjedu .Při malém přidání chvilku jede, ale jak dám plnej začne tarokovat až zdechne. Při neutrálu dám plnej plyn a začne pravidelně ale fakt pořád ve stejným intervalu jakoby vynechávat. Když na ni sednu a na jedničku přidám plnej tak vynechává až se pomalu udusí. Mám doma 3 CDI, 3 indukčky, 3 svíce a 3 karbeci. Dal jsem nový příruby, čistej filtr a pořád nic. Povyměňoval jsem všechny součástky a nic. Celej týden se s tím seru!!!! Já už si snad myslím, že to bude elektrika, ale té moc nerozumím. Ještě ke všemu mě začal zlobit spínač neutrálu.Když zařadím jakejkoliv kvalt moto zdechne. Mám taky asi čtyři spínače, ale dělá to na všech kur..... to je snad zlej sen. Prosím o každou radu či nápad jsem v koncích.Upozorňuju, že jsem docela šikovnej a jsem vyučenej automechanik, ale tato moto mě vzala aspoň 6 let života. offline #5 07.08.2009 06:31:05
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Zdravím OFFMOTO offline #6 07.08.2009 08:47:39
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Ještě ujištění. Čidlo neutrálu je vlastně můstek pro odpojení kostry. To znamená, že když je zařazen neutrál tak na kulise je výstupek, který se spojí s čidlem a ukostří okruh a tím rozsvítí kontrolku. Když zařadíš nějakou rychlost výstupek se odsune a přeruší kostru. Je to tak? No a teď nevím jakým způsobem je to na spínači na stojánku. Já ten spínač normálně odpojil na tom konektoru a při zařazení motka chcípá i tak. Tak nevím jestli ten spínač funguje, že se spojí taky okruh??? offline #7 07.08.2009 14:51:50
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Mel jsem to cidlo na stojanku rozdelany...myslim ze kdyz je stojan nahore tak to sepne kdyz ho vyklopis prerusis okruh. Neni na tom nic slozityho jezdi tam akorat takovej medenej plisek s pruzinkou...mel jsem ho zasranej a taky mi to pri zarazeni z neutralu chciplo...Rozdelal jsem to vycistil nastrikal a hotovo.. offline #8 17.08.2009 20:50:25
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Chlapi tak už jsem povyměňoval snad vše a pořád ve vyšších otáčkách vynechá a zase přidá. Zkoušel jsem dát i tu novou svíčku, ale tu co tam patří kupoval jsem ji přímo podle katalogu v Yamaze. Chvíli to vypadalo, že moto jede až do vrchu, ale po chvilce jakobych zavřel naplno plyn a zase hned prudce přidal na každej kvalt. Tak znova svíčka ven a byla dost do bíla. Tak jsem znova vyhodil karbec, zvednul hladinu dal větší hlavní trysku 140 vyčistil a dal zpátky. Naskočila v pohodě volnoběh OK a jak jsem tomu naložil (ohřátá) tak to cukalo hned od spoda a po zkouknutí svíce černá. Tak zas karbec vcen a snížit hladinu menší tryska a zkouška proběhla až teď okolo půl deváté a to sousedi nemají rádi. Teď to jede od spodu jak drak, ale vršek jsem kvůli sousedům nezkusil. Tak uvidím zítra po práci, ale myslím si, že to bude stejný jak na začátku. Vyzkoušeny 3 CDI, 3 indukčky, 3 karbeci, membrána OK posunul jsem ji o jeden zářez. Příruby nové, filtr drátěný(otevřený, výfuk origo. Tak babo raď. Všechny dráty jsem od palubky až po regulátor prohlídnul a proměřil, všechny spoje proletoval. Jinak to chcípání při zařazení už je pryč, byl to fakt spínač na stojánku!!!! Za to dík, ale ještě vyřešit ten druhej problém. Děkuji moc. offline #9 17.08.2009 21:24:23
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92
Vzpomněl si tady drátěný vzduchový filtr nějaký otevřený bo co. Kámoš měl kdysi problém se starou zetkou 380 že mu nejde do plnych a tarokuje ať jdu seštélovat předstih - vše bylo o.k. a pořád nic až potom sme přišli na to že moto chtěl vyšperkovat tak koupil takový pěkný červený filtr drátěný (jakoby takový tuning offline #10 17.08.2009 21:42:20
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Díky taky mě to napadlo, ale u toho filtru jsou průduchy právě větší než u klasického filtru. offline #11 17.08.2009 22:00:52
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92
Nevím jak vypadá ten tvůj, ale na té zetce tehdá se to taky tvářilo jakože je toho ještě víc. Nevím čím to, jestli hrubostí toho pletiva nebo tak něco, ale tehdá to fakt bylo tím u tebe nemusí. offline #12 18.08.2009 07:44:47
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Ještě k té svíčce. Jakou jste tam zkoušeli dát, když vám odcházeli origo co tam patří? Typ a označení. Díky offline #13 18.08.2009 08:31:27
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92no podle me jestli mas svicku do bila tak to je chuda smes a prisuzoval bych to prave tomu otevrenymu filtru.Zkus jen pro jistotu tam dat zpatky ten starej filtr a starou trysku(origo) offline #14 19.08.2009 06:31:50
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Chlapci tak jsem snad stokrát rozdělal karbec, různé nastavení, vyměnil 6 svíček, cívky a CDI a furt to vynechávalo. Jak psal RIDERCCM tak jsem ten filtr vyhodil a ono to jede mnohem líp. Ještě to ve vrch jakoby trochu zakopává, ale 150km/hod. to jede. Ale jak tam dám ten dráťák tak konec. Teď to mám bez filtru a svíčka je dost do bíla. Už jsem přidal na bohatosti 4 otáčky, ale není to ještě uplně do hněda(připomínám, že je to bez filtru). Je zajímavé, že jsem nahoře na airboxu přes tu oválnou přírubu dal aspoň dámskou punčochu, abych mohl jezdit a ono to nejede ani s ní. Tak jsem ji strhnul a zase jedu. Co myslíte, že to může dělat. Vždyť punčocha má dobrou propustnost tak fakt nevím. Mám kopit origo filtr nebo tam mám vrazit molitanovej z motokrosu???. Když jsem dal větší hlavní trysku tak to nejelo ani ve spodu a svíčka černá jak bota(to jsem zkoušel s tím filtrem, ale bez něj ne). Tak co na to říkáte. offline #15 19.08.2009 06:52:45
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Tam je vždycky počítany s nějakým odporem přes filtr, tudíš když ho vyndáš, jde tam víc vzduchu a je chudá směs a nemůžeš ju dohonit... tu punčochu si tam dal až po těch 4. otáčkách do plusu na karbecu že??? >>> udělal jsi jakýsi odpor vzduchu >>>bohatá směs >>> nejede Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #16 19.08.2009 07:27:33
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92když máš origo vyfuk tak bych koupil aji origo filtr a natryskoval to tak jak je origo. Pak nemáš co řešit ![]() offline #17 19.08.2009 08:14:43
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92+ nelaboroval s hladinou a nastavil dle manuálu.. Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #18 19.08.2009 12:54:54
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Jo ta punčocha tam byla dána až po 4 otáčkách. Výfuk tam je právě otevřenej, ale jak jsem dal větší trysku 140 a nasadil filtr tak to nejelo ani od spodku hned to začalo vynechávat. Bez filtru pořád hnus a svíčka černá jak prase. Tak s čím ještě laborovat??? offline #19 21.08.2009 11:00:16
Re: Příruby karburátoru XT 600E 92Zdravím trápí mě stejný problém offline |