|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMATéma zavřeno Stránky: 1 2 vynehavanie motora pri zaradenej päťke na TTr#21 16.07.2009 20:59:00
Re: vynehavanie motora pri zaradenej päťke na TTrskusim a potom napišem(mam aj rozpojeny ten červenočierny drotik čo služi na akože odškrtenieTTčka)nebude to nejak vadiť??? offline #22 21.07.2009 16:36:22
Re: vynehavanie motora pri zaradenej päťke na TTrno nazďo.... dneska som to bol vyskušať po vyčisteni toho filtra a môžem povedať že je to lepšie o 80% ešte malinko to šklbe hlavne keď je zohriata a mam pridane na plny a nahle uberiem a zas pridam ale to mi už tak nevadi no môžem z istotou napisať že je to zo vzduchom ako pisal riderccm možno by to chcelo doštelovať ten podtlakovy karbec ale na ten som ja osobne kratky (ešte taka menšia otazočka možno pre niekoho banalna ale pre mňa užitočna da sa karbec zhodiť bez toho aby som rozoberal celu zadnu časť ????) offline #23 21.07.2009 16:58:56
Re: vynehavanie motora pri zaradenej päťke na TTrMě se to jednou povedlo, ale dost tím riskuješ rozškubání přírub od filtru a poškození přilehlých komponent. Pokud ho budeš chtít i stejným způsobem nasadit, po 18. pokusu to prostě vzdáš a rozebereš to. Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224 offline #24 21.07.2009 18:49:25
Re: vynehavanie motora pri zaradenej päťke na TTrtomu sa hovori povzbudenie offline #25 21.07.2009 20:22:26
Re: vynehavanie motora pri zaradenej päťke na TTrjá sem si minulej tyden čistil karbec a při složení sem zjisitl že sem hodil v primárnim karbecu šoupátko naopak o 180° (prosím nekamenujte mě, bylo to po poslední zkoušce ve škole). Ale už se mi nechtělo sundávat zas celou podsedlovku, tak sem povolol vyfuk a posunul aby slezl ze svodu, vyšroubil horni 2 šrouby na podsedláku a spodni povolil. Stačilo to sklopit jenom aby se vrch posunul asi o 3-4cm a nebylo potřeba nic dalšiho šroubit ![]() offline Téma zavřeno Stránky: 1 2
|