|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 problem s nastartovanim za studena ktm duke 640#1 27.05.2013 20:33:44
problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Ahoj motorkari , som vlastnikom nadhernej ktm duke 640 r.v.2006 limited edition ale ma to mensi hacik za studena mi strasne zle startuje neviete nahodou poradit co tam moze byt mam menenu aj vacku takze snimac dekompresora je v poriadku , ale jak nahle motorka nastartuje tak neni problem zo startovanim na ranu chyti a vozba je as taka jedna basen a akrapovice co mam nahodene robia neskutocny zvuk. :-)....Za rady vopred pekne dakujem offline #2 29.05.2013 21:54:41
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Chtělo by to trochu lépe popsat. Probém. Co znamená zle startuje? Špatně točí startér. Nebo jen točí a nechce naskočit, střílí to do výfuku, startuješ se sytičem, hned jak to naskočí tak už bez problému nebo se stane že to ještě třeba chcípne? Nekoukal jsi jakou barvu má svíčka? Dělalo se při té vačce ještě něco jiného? offline #3 29.05.2013 22:21:41
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Normalka starter toci tak jak ma iba ze nechyti pritom iskru dava , samozrejme ze za zstudena startujem na sitici ten som skusal vo viacerych polohach , ale on toci toci as pokym nevybyje baterku a samozrejme ze ked mi ju prechlasta tak striela do vyfuku, zaujmave je ze naposledy mi chytila jak som stiahol sitic na nulu a pekne odpalilo len aj s hasol ale potom sa to is do cela dalo na druhy treti krat kopnutia chytil , nie pri vymene vacky sa nic ine nerobylo teda myslim lebo mi to robyli v servise , tam mikontrolovali aj zmes vsetko ale ties si s tym nevedia rady , ja tam skusim nahodit este origos vyfuky co to bude robyt s tym lebo mam taky pocit ze to budu robyt oni offline #4 30.05.2013 08:51:41
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Vlado: offline #5 30.05.2013 20:25:28
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640viteka 32: offline #6 30.05.2013 20:38:43
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Kopy: offline #7 31.05.2013 01:15:48
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640No bude to boj myslim si ze bude to iba tymi ladakmi uvidime , co som cital tak vraj pri ladakoch by sa mal aj pretriskovat karburator takze je moznost este aj to a to ze si s tym v servise nevedeli dat rady to bude tym ze to neni origo ktm ten servis sa hlavne zaobera cestnymi masinami a aj ked som sa ich pital na vpliv ladakov tak mi nevedeli na to nic povedat musim poskusat a uvidim ..... offline #8 31.05.2013 22:29:59
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Vlado: offline #9 02.06.2013 15:16:59
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640Kopy lenze u nas je len jeden servis pre moto takze na vyber som nemal a pravdu povediac som nepocul volaco hrozne na nich len osobna skusenost je taka aka je , no vyfuki mam prehodene len aj tak to nevyzera moc dobre musim to skusit este doladit na karburatori popripade rozobrat a vycistit a airbox vyzera dobre nevipada byt na nom cosi upravovane jedine ze by to bol daky tuningovy diel ale to nezistim pokym si to nemam s cim porovnat bojim sa toho ze toto bola zla kupa offline #10 20.06.2013 22:41:54
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640No viem ze pisem troska neskor ale us mam problem vyrieseny len neviem co presne to bolo vymenil som tie akrapovice za povodne vyfuky vycistil a na novo nastavil karbec a upravil nastavenie dekompresora a duke startuje jak sa patri. Asi tak pred tyzdnom som dal spet aj akrapovice a duke stale startuje takze vyfukmi to asi nebolo.Konecne mozem jazdit bez toho aby som sa bal ci nastartujem offline #11 20.06.2013 23:02:15
Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640No vidiš. Tak sis to nakonec opravil sám a servis nebyl ani potřeba offline |