Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

problem s nastartovanim za studena ktm duke 640

#1 27.05.2013 20:33:44

problem s nastartovanim za studena ktm duke 640

Ahoj motorkari , som vlastnikom nadhernej ktm duke 640 r.v.2006 limited edition ale ma to mensi hacik za studena mi strasne zle startuje neviete nahodou poradit co tam moze byt mam menenu aj vacku takze snimac dekompresora je v poriadku , ale jak nahle motorka nastartuje tak neni problem zo startovanim na ranu chyti a vozba je as taka jedna basen a akrapovice co mam nahodene robia neskutocny zvuk. :-)....Za rady vopred pekne dakujem

#2 29.05.2013 21:54:41

Kopy
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Litomyšl
Motorka: Opěr DRak 350 SM :-) dřív XR 600 sm a DR 350 sm
Věk: 23
Tel: 732 900 022
1 0

Re: problem s nastartovanim za studena ktm duke 640

Chtělo by to trochu lépe popsat. Probém. Co znamená zle startuje? Špatně točí startér. Nebo jen točí a nechce naskočit, střílí to do výfuku, startuješ se sytičem, hned jak to naskočí tak už bez problému nebo se stane že to ještě třeba chcípne? Nekoukal jsi jakou barvu má svíčka? Dělalo se při té vačce ještě něco jiného?

#3 29.05.2013 22:21:41

Normalka starter toci tak jak ma iba ze nechyti pritom iskru dava , samozrejme ze za zstudena startujem na sitici ten som skusal vo viacerych polohach , ale on toci toci as pokym nevybyje baterku  a samozrejme ze ked mi ju prechlasta tak striela do vyfuku, zaujmave je ze naposledy mi chytila jak som stiahol sitic na nulu a pekne odpalilo len aj s hasol  ale potom sa to is do cela dalo na druhy treti krat kopnutia chytil , nie pri vymene vacky sa nic ine nerobylo teda myslim lebo mi to robyli v servise , tam mikontrolovali aj zmes vsetko ale ties si s tym nevedia rady  , ja tam skusim nahodit este origos vyfuky co to bude robyt s tym lebo mam taky pocit ze to budu robyt oni

#4 30.05.2013 08:51:41

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Vlado:
zkus první přehodit ty výfuky, Osobně si myslím, že s těmi akrapy na sytič se to ihned přehltí. Stejný problém jsem měl na KTM 525 po namontování komplet akrapa z SX. Ze začátku taky stálý boj se startováním za studena. Pomohlo vrknout plynem a startnout bez sytiče. Pak jsem tam dal iridiovou svíčku, nějak doladil bohatost směsi, dal rlumivku do koncovky výfuku, ale i tak někdy po delší odstávce to byl boj.

#5 30.05.2013 20:25:28

Kopy
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

viteka 32:

To je zajímavý, to slyšim snad prvně. Jestli to dobře chápu tak s otevřenym výfukem se Ti to rychle uchlastalo tzn. měl jsi bohatší směs? Většinou jsem právě slyšel že po montáži otevřenýho laufu je potřeba přidat na bohatosti. To je stejně laborace když něco nejde.

Vlado:

Pokud má Viteka pravdu a pomůže nahození origo výfuku tak je to jasný. Já bych si ale nebyl jistej že to pomůže protože jestli Ti v servisu už laborovaly se směsí tak jen čert ví jak to máš nastavený teť. Pokud to nepomůže zkusil bych karbec nastavit tak jak by měl být a potom jen zkoušet buď teda přidat neo ubrat na bohatosti...

#6 30.05.2013 20:38:43

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Kopy:
Já jsem jen laik, jestli byla bohatší, to nevím, spíš tem otevřený výfuk bez odporu nějak změní vyplachování motoru, je divné, že si s tím nevěděli rady odborníci v servise.

#7 31.05.2013 01:15:48

No bude to boj myslim si ze bude to iba tymi ladakmi uvidime , co som cital tak vraj pri ladakoch by sa mal aj pretriskovat karburator takze je moznost este aj to a to ze si s tym v servise nevedeli dat rady to bude tym ze to neni origo ktm ten servis sa hlavne zaobera cestnymi masinami a aj ked som sa ich pital na vpliv ladakov tak mi nevedeli na to nic povedat musim poskusat a uvidim .....
Dakujem vam moc za rady dam vediet co som zistil

#8 31.05.2013 22:29:59

Kopy
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Vlado:

Tak do takovýho servisu bych motorku už rozhodně nedával. Jestli je to cestovní mašina nebo kroska je celkem jedno, ty motory jsou pořád podobný. A alespoň nějakou teorii bych v servise kterej se tim zabývá určitě čekal. Jak můžou najít závadu když Ti ani nedokážou říct jakej vliv by mohl mít laďák. Myslim že přetryskovávat to nebude nutný, podle mě bude stačit jen poladit tu směs. Najdi si jak má být origo nastavenej karbec a zkus ji trochu obohatit. S airboxem náhodou nic dělanýho nebylo? Vzduchovej filtr máš dobrej?

#9 02.06.2013 15:16:59

Kopy lenze u nas je len jeden servis pre moto takze na vyber som nemal a pravdu povediac som nepocul volaco hrozne na nich len osobna skusenost je taka aka je , no vyfuki mam prehodene len aj tak to nevyzera moc dobre musim to skusit este doladit na karburatori popripade rozobrat a vycistit a airbox vyzera dobre nevipada byt na nom cosi upravovane jedine ze by to bol daky tuningovy diel ale to nezistim pokym si to nemam s cim porovnat bojim sa toho ze toto bola zla kupa

#10 20.06.2013 22:41:54

No viem ze pisem troska neskor ale us mam problem vyrieseny  len neviem co presne to bolo vymenil som tie akrapovice za povodne vyfuky vycistil a na novo nastavil karbec a upravil  nastavenie  dekompresora a  duke startuje jak sa patri. Asi tak pred tyzdnom som dal spet aj akrapovice a duke stale startuje takze vyfukmi to asi nebolo.Konecne mozem jazdit bez toho aby  som sa bal ci nastartujem smile 

#11 20.06.2013 23:02:15

Kopy
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

No vidiš. Tak sis to nakonec opravil sám a servis nebyl ani potřeba ano Nejspíš to byl asi ten karburátor. Tak gratulace ano 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů