Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

ENDURO/MX Chemička

#3561 19.05.2013 09:52:57

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Re: ENDURO/MX Chemička

Takové supr akce co mi za marodky unikly mad 
Ještě že mám alespoň částečnou náhradu ve vetřelci, v rámci vycházek se to dá ano 

#3562 19.05.2013 10:46:54

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

Tak dojet ten kousek po ose není žádný výkon.. Je to na EXC zábava a v rychlostech do stovky to je zábavnější na bývalém gixeru.. Poježdění fakt parádní, to je prostě jiný svět, něco podobného jako u Kuby. Ale už od rána se mi nedařilo, prvně střevní potíže, ale sežral jsme endiaron i černé uhlí a jel do garáže, tam jsme opět chvátal an WC..  heh2  No nic, v osm jsem vyjel, předtím jsem tam byl vždy do hodiny i na jawce.. Ale první zásek v Opavě Komárově - cyklistické závody Silesia Cup nebo tak něco, plno aut, kolony, policajti.. Takže jsem se zdržel, vymotal ven, konečně to roztáhl na Hradec, rychlosti nad 150 na tom tedy nejsou moc pohodlné, ale s SM koly to musí být prdel.. Dojedu do Hradce a kolona, semafor, uzavřená cesta. Přede mnou 15 aut, tak si říkám fajn, vzhledem k tomu že téměř žádné auta nejezdily, tak tam museli už stát dlouho.. a ono houby, čekám 2-3 minuty a teprve pak začaly jezdit auta v protisměru, tak dlouhý interval jsem na semaforech jsme snad ještě nikdy neviděl.. Když se to snad po desíti minutách rozjelo, tak před náma jela nějaká brzda a o auto za mnou policajti.. Takže pomaličku a v koloně v podstatě až na Podhradí, kde už uzavírali cestu, protože se tam jely zřejmě závody veteránu do vrchu, objížďka 12km a stejně jsme ji nenašel, ještě nebyla vyznačená.. Takže jsem čekal 5 minut nahoře, až mě pustí dolů, vyjel jsem, dojel jsme do půlky a znova mě zastavili, protože o kousek níže stavěli stany pro organizátory, po celé trati chodili organizátoři a zametali z cesty štěrk, když mě po dalších pěti minutách pustili, tak jsme dojel dolů a tam jako vždy teprve chaos, desítky účastníku hledali místo kde zaparkovat, totální kolaps, kterému policajti jen přihlíželi, nijak to neregulovali a i když je jasné, že dolů k té hospodě se už nic nevleze, tak tam klidně nechali ze strany od vítkova jezdit závodníky i normální provoz, takže špunt dokonalý..  Jo a ještě jsem zapomněl že včera bylo asi otevírání Moravice, plno vodáků, auta s kajaky od hradce dál podél řeky..  Takže jak nad tím uvažuju, tak ta cesta tam už byla zážitek sama o sobě.. Více než hodina a půl, takže kluci na mě pěkně dlouho čekali. Cesta zpátky mi trvala necelých 45minut i načerpáním.. Apropo během vyjížďky padlo přes 7 litrů benzínu, ale dost určitě vyteklo při těch cca 50ti pádech.. Další zajímavý fakt je, podle budíku jsem včera za celý najel jen 3,1 MTH a to i v četně více než dvouhodinové cesty 120km po asfaltu. Takže budík u KTM fakt nepočítá běžné hodiny, jak se zde spekulovalo.

Ráno jsme přijeli a vyjeli v dešti, ale za chvíli vylezlo slunko a bylo jak ve skleníku, během chvilky bylo parádně.

Žádný zdravotní stav mě neomlouvá,  noha mě nijak neomezuje, ale prostě jsem to nezvládal  usch  I když jsem hned ze začátku vypustil výzvu, kde kluci blbli půl hodiny, tak jsem stejně hned po vyjetí neměl síly a Míra musel jet ze mnou, protože Radek s Kukynem a Kubou byli okamžitě v čudu a já horko těžko hledal stopu, párkrát jsem sjel a Míra mě musel dojet a navigovat. Apropo tam si fakt dokážu představit mít GPS na řídítkách.. A teď k mým "problémům", z počátku jen polní cesty, cesty přes louky, přes potok, než jsme se dostali k tomu hlavnímu. Ale už na rovné louce jsem si párkrát ustlal, stačilo najet na trochu bahna a motorka si klouzala kde chtěla. Pak malý potůček a výjezd z něj přes kopeček vysoký 1,5metrů a konečná, prostě přidám plyn a hrabu. Tam kde se Radek se stejnou motorkou a STEJNOU gumou rozjel i v kopečku, jsem já nedokázal udělat nic, jen se otočit, plácnout sebou do vody, zkusit to znova, opět naprosto stejný výsledek, prostě jsem se nedokázal rozjet, až na třetí pokus, kdy jsme se musel nesmyslně rozjet už na šutrech v potoku, protože tam guma brala, ale na mokré hlíně prostě klouzala na prázdno. A tohle se opakovalo ve všech i mírných stoupáních, kde bylo jen trochu vlhko. Kde bylo sucho tak v pohodě, kde byly šutry ve vodě tak v pohodě, ale trochu bahna a konec. Jako fakt komické situace, nechápu Míru, že měl nervy stát za mnou a čekat až na pátý pokus vyjedu i ty nejmírnější stoupáky.Prostě kde nebyl rozjezd, tak jsem se nehnul, stál na místě, mohl přenášet váhu kamkoliv a kolo se točilo na prázdno. A to fakt nemluvím o výjezdech, ale nevyjel jsem ani metr až dva dlouhé "stoupání", třeba takové jako u rybníku před galvanovnou. Dlouhé výjezdy v pohodě, ty byly v lese a bez bahna, byla tak dlouhé, že nahoře už mi umíraly ruce, ale i tak výjezd v pohodě i s pár stromy po cestě, to prostě problém nebyl, ale jakmile se bylo třeba rozjet na trochu vlhkém podkladu, tak jsem se 10 minut trápil, kolo hrabalo, motorka mi padala, už jsem neměl sílu ji ani zvedat.. Bylo to fakt divné, doufal jsem, že takhle levý nejsem, ale na gumu to svádět nemůžu, EF-07 si všichni chváílí. Mám teda jen poloviční vzorek, ale na chemičce byla úplně v poho, ne zázrak, ale bez problémů. A tam katastrofa. Pokud budu po včerejšku ještě někdy pozván, tak jedině s jinou gumou a pokud to ani tak nepude, tak motorku prodávám..  oko1 

Na druhou  stranu zase musím podotknout, že druhou výzvu (ne tu u baráku), jsem vyjel na druhý pokus, kdo z vás tohle může říct?   usch  Po cestě tam jsem ji zkusil jen jednou, protože po půl hodině ji kluci i tak vyjeli jen sporadicky, takže mi bohatě stačilo si ji jen jednou zkusit, abych věděl, jak vlastně vypadá (přes stromy toho zespodu nebylo moc vidět). Hliněné koryto zasypané šutry. Ale na zpáteční cestě ji chvilce vyjeli všichni a tak mi nezbylo, než ji vyjet taky a to se mi povedlo hned napoprvé, i když před vrcholem jsem potřeboval asistenci Radka abych se vyškrábal aspoň únikovou zónou, ale vyjel. A aspoň jediná věc co mi včera povedla  lol 

Klobouk dolů před Kukynem, na první pokusy vyjížděl i to co, co nevyjel ani pán domácí. Fakt krásná, jistá jízda. O výkonech Tristana není třeba ani mluvit, prostě jiný level, Míra s Radkem rodinu nezapřou, oba stejní, co nejde, to jde ještě větší silou, na plný plyn bez špetky sebezáchovy  ou2 Neexistuje, že by něco "nešlo".

Za chvíli nahraju aspoň těch pár fotek, ono fotit a už vůbec natáčet moc nešlo, protože vše je zarostlé a tak by byly vidět maximálně větve..

Bylo to fakt náročné..  usch 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1231_dsc04058.jpg

Editoval C.J. (19.05.2013 11:30:22)

#3563 19.05.2013 10:50:12

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

A tady zbytek fotek. http://vfr.galerie.cz/6083666-2013-1n-19-kveten

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1231_kuky.jpg

Editoval C.J. (19.05.2013 10:54:04)

#3564 19.05.2013 11:28:39

Kukyn
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HUSQVARNA FE 450,KAWASAKI VN 1500,ČZ 175
Věk: 35let ofiko motorkářem
Tel: 603919262
6 0

To víš, pořádná vyjížďka se musí dobře zapít.......   beer  ano 

A Jardo nehaš flintu do lesa - každý den není posvícení....  Já sebou taky někdy peru o zem, že si říkám - to není snad ani možné ???? A Radůz ten se jenon " směje "  usch    šak se ho zeptej....... sound 

Editoval Kukyn (19.05.2013 11:54:04)

Jsme "TU" , abychom se bavili big_smile

#3565 19.05.2013 12:30:48

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
13 1

#3566 19.05.2013 19:45:02

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM EXC 125 05'
Věk: 37
3 0

C.J.:

vydrž prďka, vydrž. Za chvilku jsem zpět a na chvostu budeme aspoň dva. Koukal jsem na fotky, nějaký problém se zadník kolem?

#3567 19.05.2013 19:49:43

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Kužel:

tvůj návrat by jsme měli pořádně zapít, klidně i nealkem  ano 

hele a kdy uděláme nějakou opékačku ? podmínky už jsou ideál, buď přímo pod mostem a nebo klasika na trati  ano2 

jinak, já nemám moto ještě hotovo, páč byly problémy, hlavně teda přepáčko a central  a31  ale snad v týdnu to doladíme

#3568 19.05.2013 20:05:49

Tristan
malý Velký BOJOVNÍK°°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: North Tristan Kingdom
Motorka: KTM EXC 250 06
Věk: 25.0
Tel: černý
17 0

Kužel:

Praskl řetěz. plus 2 spojkove pačky jedna na začatku se slovy dali panbuh nepoškozenou vratím. dojedem a Kuky říka jee ty už jsi to stihl předělat aby jsi mi ji vrátil? ne ja ji zlomil taky  big_smile 

Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...

#3569 19.05.2013 20:15:34

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Tristan:

a1 

#3570 19.05.2013 20:17:06

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Strejda-GC:

co někde u Odry jak podjíždíme most do Petřkovic nebo dál u rybníka na skládce? dá se tam dojet i autem.

#3571 19.05.2013 20:18:46

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

Kužel:

klíďo píďo  ano 

#3572 19.05.2013 20:36:29

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Kluci závist,parádně jste si to dali! Já jsem strávil víkend na maltě  a dneska jsem byli na chvilku na chemičce,ale pokud bude nějaké "příště " a vezmete mě tak se už hlásím.Přiznávám že jsem vyměknul před odjezdem na UA,bál jsem se o motku i o sebe,kdyby něco neklaplo,byla by dovča v čudu a31 

#3573 19.05.2013 20:50:12

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

C.J.:

Jardo, nic si z toho nedelej, je to proste trosku nekde jinde  nez na chemiicce. Das to jeste nekolikrat a ono te to vykopne zas nekde jinde ano  
Vim to z vlastni zkusenosti lol  lol 

Hlavne nehazet flintu do zita gp  gp  gp 

Jak jsme tam byli minule, tak to bylo po tech destich, a to zas byl jiny mazec lol  lol Nektere vyjezd nejetelne mad  mad

Jinak jsem pro nejakou opekacku, navrhnete termin a budu tam driv nez reknete boruvkovy kolac lol  lol  lol  lol  

Jaryne, zadny stres, o nic nejde ano  ano 

#3574 19.05.2013 20:53:25

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

motohellrider:

borůvkový koláč  big_smile 

#3575 19.05.2013 21:00:05

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Kužel:
zas tak rychle ne lol  lol  lol 

CJ:'Ja vim, kde se stala chyba, ty sis nedal tu vybornou Kukonovu slivku smile  smile  smile  smile Kukyn ji pekne pripravil ano 

#3576 19.05.2013 21:02:29

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Tristan:

Ny ty packy by jsme uz mohli dostat nejakou hromadnou slevu lol  lol 

#3577 20.05.2013 08:23:01

Klucí, pěkná akcička  ano 
Jardo, příště ,jestli mne vezmete, břímě brzdy vezmu na sebe  a1 

El hombre de mitos

#3578 20.05.2013 09:01:45

Kužel
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

radas:

ty a všemocná rekluse? nevěřím  big_smile 

jedeš na Ukr. s Jarynem?

#3579 20.05.2013 18:49:36

Kužel:

Jo jedem, jako každý rok  a4  Doufám, že se tam dostanu tuto sezonu víckrát.

El hombre de mitos

#3580 20.05.2013 19:55:28

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
3 0

Tak si to pekne na UA uzijte a ve zdravi se vratte ano 

Aspon otestujes Rekluse v horach ano 

REKLAMA