INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
GAS GAS FSR 450
- tomik.trb
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třebíč
- Motorka: KTM LC4 640 Adventure R
0 0
GAS GAS FSR 450
Zdravim všechny Máte někdo zkušenost s tímhle endurkem? Konkrétně ročník 2007. Jak je to se servisníma int., životnost motorovejch dílů (píst, ložiska,...), dostupností ND, autorizovaného nebo jinýho servisu....sem z Třebíče, jízdní dojmy, spotřeba, skutečná velikost nádržě (všude to pišou jinak!?), ..... atd. Chci přejít z KTM640Adv na nějaký takovýhle lehký endurko. Mam možnost koupě, už sem ji i projel a celkem mě zaujala. Měl jsem z první jízdy dobrej pocit, oproti těžkopádnýmu Advikovi je to uplně jiná kategorie...mazec Jen nevim jak je to s tou spolehlivostí, ND,...ve forech to někdo max haní, jinej zase chválí??? Dost nadávají na přístup ofic. importérů?? Díky předem za všechny vaše příspěvky. tomik
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Re: GAS GAS FSR 450
OFFMOTO: Vidím, že se ti Beta 450 nějak zamlouvá. Osobně ji mám zatím necelého půl roku, takže na hodnocení je ještě brzy. Najel jsem kolem 700 km, měnil jsem jen olej, zadní gumu. Přes zimu udělám řetězovku a projdu přepákování. Jinak po TT 350 a XR 400 co jsem měl zatím nejlepší svezení. Mám už jakési roky a tak mi toto moto max. vyhovuje, hlavně možnost natočit to startérem někde v bahně. Nejezdí tratě, takže tam by někomu vyhovovalo něco ostřejšího, ale na enduro ježdění je to dobrý stroj s velmi dobrou spotřebou benzínu.
- tomik.trb
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Třebíč
- Motorka: KTM LC4 640 Adventure R
0 0
Cjhlapi díky za info Beta určitě není špatná, však má motorizaci z KTM a zbytek taky samá kvalitní technika. Taky jich ale zrovna moc u nás není? Prej by u modelů 2010 už měli osazovat svoje motory se vstřikováním?? Nevim co je na tom pravdy. Ale vraťme se prosim k tomu Gasu, to ho tady nikdo nikdy nejel?? Uvitám, když mi sem i pisnete zkušenosti s touhle kategorií moto všeobecně co se týče provozu, údržby, jízdních parametrů.... Jak sem psal přesedlám z KTM 640 Adventure což je proti tomu takovej malej mastodont, ale výkon má Gas větší, takže to bude ze začátku možná trochu hoňka Zajímalo by mě jakej je rozdíl jednotlivejch ročníků toho FSRka 2007, 2008, 2009. Jestli proběhli nějaký podstatný změny? Taky jestli se dá koupit větší nádrž, jo a kdy by byl blízko Třebíče na tuhle motorku schopnej servismen? Díky

- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
tomik.trb napsal(a):Zdravim všechny Máte někdo zkušenost s tímhle endurkem? Konkrétně ročník 2007. Jak je to se servisníma int., životnost motorovejch dílů (píst, ložiska,...), dostupností ND, autorizovaného nebo jinýho servisu....sem z Třebíče, jízdní dojmy, spotřeba, skutečná velikost nádržě (všude to pišou jinak!?), ..... atd. Chci přejít z KTM640Adv na nějaký takovýhle lehký endurko. Mam možnost koupě, už sem ji i projel a celkem mě zaujala. Měl jsem z první jízdy dobrej pocit, oproti těžkopádnýmu Advikovi je to uplně jiná kategorie...mazec Jen nevim jak je to s tou spolehlivostí, ND,...ve forech to někdo max haní, jinej zase chválí??? Dost nadávají na přístup ofic. importérů?? Díky předem za všechny vaše příspěvky. tomik
Zrovna na 450 jsem sice ještě nejel, ale bude to hodně srovnatelný zrovna třeba s tou Betou. Pro někoho kdo za to trochu tahá a věnuje se občas závodům na nižší úrovni stačí podle mě udělat píst jednou za 50-60 motohodin a větší údržbu tak 100-120, stejně jako na jinejch ostrejch strojích. Oproti tomu KTM co máš to je opravdu jinde, takže do terénu budeš spokojenej. Jen to neni na polykání kilometrů po silnici. Importér je ofiko jeden (Císař) a tomu občas funkce pokulhává, ale celkově to neni špatný. Navíc sem ty díly vozí i po různu víc lidí co vim, takže by se to dalo řešit i jinak.
Dej koním pít...
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Závady netuším... podvozek mi přijde mizerný... chodí na dorazy při běžné jízdě, přitom ho má naladěnej na váhu. Výkonově je myslím slabší, ale podle mě nad 30kW stejně výkonu už moc nevyužiješ.
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Císař je majitel tý firmy z Městečka. Je docela v pohodě, ale připadá mi že to nějak uplně nazvládá. Prostě jeho obchodní politika je nějaká podivná. Proto asi ty hodnocení. Já jsem měl kdysi Gase a taky jsem nebyl uplně spokojenej. No těch 50-60hod je odzkoušeno u lidí co jezděj hobby nebo občas nějaký ty závody, ale zase za to poměrně tahaj, takže to nejsou žádný šolíchači. Dá se říct že by ti to mohlo vydržet i několikanásobek, ale u těhle moderních motorů s malym zdvihem (což jsou všechny podobné) je píst extrémně nízkej a proto se nedoporučuje nechávat ho tam moc dlouho. On se totiž neojede moc na průměru u kroužků, ale spíš v dolní části a pak tam začne lehce vaklat. Tim se zbytečně opotřebovává nikasil na válci a jeho oprava je časově opruz a stojí cca 4 a víc tis. Běžně ti nikasil vydrží po dobu několika vyměněnejch pístů (klidně i 10) . Takhle by to bylo míň.
Dej koním pít...
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Teď jsem se o víkendu na jedný Betě lehce povozil. Byla to tušim 08. Nebylo to špatný, ale moc mi to nesedlo. Každopádně bych si určitě zvykl. Majitel s tim jezdí docela rychle a motorka má ještě rezervy, takže v motorce problém nebyl. Jen bych si musel zvykat.
Dej koním pít...
Docela mě zajímají zkušenosti s Gasem FSR 450. r.v.2007. Jak po strance motorky tak i ze strany dostupnosti dílů atp.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Kluci, se kteryma jezdim do Rumunska maji GasGas. Postupne k nim presli vsihni. Uz jen ja jim delam ostudu Jezdi 3kila a co se tyka dostupnosti dilu, tak to maj dost vyladeny. V jejich vesnici ma chalupu majitel zastoupeni v Praze a kdyz se tak bavime, ceny jsou hodne zajimavy. Nevim teda, jak velkej rozdil bude mezi tema jejich a trznima Ale dily zkratka jsou a rekl bych, ze to nikde nevazne... Vim ze do Rumunska jim ava pribal pro sichr, takovej ten haklivej spotrebak. Takze s dilama to bude OK. On sam ma 450, prej jsou to motory Namaha bo co...
Editoval slugger (14.05.2013 06:34:45)
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
slugger:
Novy Gasy sice maj motory Yamaha, ale stary FSR měly vlastní motory GasGas. První modely měly špatny startéry - ty ktery měly startér před válcem, ty co maj startér za válcem jsou v pohodě. Taky to byly první vstřikovací motory, tak měly zezačátku trochu problémy se startama.
Ahoj,
loni jsem koupil Pamperu od kluka co jezdil se Suchmanem. Dostupnost náhradních dílů není problém. Na stránkách GAS GAS si stáhni manuál ke své motorce a pak už jen zadáváš číselné kódy dílů do vyhledavače s náhraními díly. Vypadne ti cena a dostupnost dílu. Objednával jsem díl, který nebyl skladem a doma jsem ho měl asi za týden s osobním vyzvednutím v České u Brna.
Robinsson: zkušenosti ti žádný neřeknu, protože mám odrážedlo jiné značky , ale můžu ti napsat prvotní dojmy, když jsem to byl jen tak lehce proprdět. Motor se zdál naprosto v pohodě, síly to mělo dost už odspodu, pak možná trochu gumový a pak to zase chytlo saze. Poloha jezdce taková výletní, přátelská, na duro má nízké sedlo (pro menší lidi ideál), odpružení zadek - měkčí, ale dostačující a pohodlný na víkendové enduro dovádění - NE EXTREMNÍ, předek se ale potápí hodně. Ten fakt nestíhá. Navíc má na můj vkus i krátký zdvihy, ale pro člověka cca 80kg a víkendové enduro to určitě není špatná volba. Výhoda, že je osazena kickem. nevýhoda, malá nádrž. Ale neber to nijak vážně, to jsem popsal jen dojmy z 10 minut testování a pak tahání z bahna v rámci jedné vyjížďky. Ale pro začátečníka v terénu a radost z jízdy si myslím, že to není vůbec špatný stroj.
jo a má trochu tužší hydraulickou spojku.
SUPr.75 možná by ses mohl o dojmy podělit trochu víc, ne?
Editoval Ataman (14.05.2013 16:52:30)
Ataman: s tím co jsi napsal o Pampeře souhlasím, ale kolega Robinsson má nejspíš zájem o trochu jinou motorku.
Robinsson:
podle fotek těžko soudit, ale ta motorka vypadá, že má klasické opotřebení v místech, kde to má každý rám, kyvka, chladiče......
|