INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Opravdový marketing
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Opravdový marketing
A posleddní tečku k tomuto tématu:
Docela bych se pobavil, kdyby někdo nechal dovézt druhej kontejner, udělal tomu 40 předváděček všude po republice pro nás mrdaly a hobíky, poučil se, rozumně k tomu přistupoval, prorazil by a opravdu to rozjel (základ by byla samozřejmě alespoň rozumná kvalita a funkčnost stroje).
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Raduz TT600r: Upřímně se nedivím, že ti to chtěl prodat. Sám jsem to totiž v tom tématu navrhl. Dát ti stroj aby jsi mu dělal reklamu by mi připadalo ještě ujetější než to co dělá. Navrhl dost výraznou slevu "za nákupku" což mi připadá jako naprosto rozumné, to že to nikdo z Vás nakonec nevzal je věc jiná.
Ten předchozí příspěvek jsem myslel tak, že by měl objíždět tratě v době tréninků. Je to lepší příležitost pro prezentaci než závody. Každý kdo chce se sveze a udělá si vlastní názor. Protože prezentovat výrobek jen na internetu nejde. Chce to trošku navnadit ten trh a ze začátku to chce hodně velký úsilí.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Jasně. Jenže se jedná o výrobek, jehož provoz a údržba je jiná než třeba přímočaré pily. Tu předvedeš na prezentaci/u stolářů apod a je to. Tam se až na motor nemá moc co podělat. Jedná se navíc o pár kaček za výrobek. Ale tady je to téměř 100.000,- za něco, co tu nejezdí, nikdo tomu velice nevěří a on navíc táhne proti takovému soupeři, jako je lidský předsudek k čínským výrobkům podobného charakteru v posledních letech. Nejde na trs nulou, ale se sakra velkým mínusem. Je ve velké nevýhodě. Ani on sám nemůže s jistotou tvrdit, že stroj funguje, když nejsou reference z praktického použití. A pochybuju, že on ho jezdí v osobním volnu. Proto je představa o koupi za byť třeba 60.000,- pro mě naprosto zcestná. Já nic nepotřebuju, nic nežádám, svůj stroj mám. On by rád prodával. Já ne. On potřebuje prorazit, já ne. Ale můžu mu pomoct. Já neměl v úmyslu si stroj ani nechat nebo ho pak dále jezdit. Šlo o to ho tady nechat, otestovat a říct lidem, jak to je. Pak ať si ho veme a prodá za kolik chce - to mě je jedno. Ale i tohle odmítl.
Kdyby po např. sezóně testování najel stroj 80mth, jukli bychom do motoru a vše bylo tak, jak píše prodejce, co by ho to stálo? O kolik by tím vlastně přišel? Co všechno by tím ale získal?
Děláv v obchodě už dlouho (ne za pultem) a vím, jaké to je, když se doveze do republiky něco fakt novýho. Proto nechápu jeho přístup...Ale co už.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Zuzak76: to sem dneska videl:nemusis to ani mejt
Editoval foxdive (12.01.2013 19:02:10)
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Zuzak76:
tak to ja jo,umeju vyfoukam vzduchem a vylestim pouze kdyz jedu dalsi den nebo tak tak na to prdim
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Williams napsal(a):Raduz TT600r: Upřímně se nedivím, že ti to chtěl prodat. Sám jsem to totiž v tom tématu navrhl. Dát ti stroj aby jsi mu dělal reklamu by mi připadalo ještě ujetější než to co dělá. Navrhl dost výraznou slevu "za nákupku" což mi připadá jako naprosto rozumné, to že to nikdo z Vás nakonec nevzal je věc jiná.
Ten předchozí příspěvek jsem myslel tak, že by měl objíždět tratě v době tréninků. Je to lepší příležitost pro prezentaci než závody. Každý kdo chce se sveze a udělá si vlastní názor. Protože prezentovat výrobek jen na internetu nejde. Chce to trošku navnadit ten trh a ze začátku to chce hodně velký úsilí.
Hele vem si třeba Blatu a jeho 125ccm
Koupil si to roberto.cz začal na tom jezdit a dělat tomu dobrou reklamu - spooousta videí ma m.cz a youtube. Výrobce si toho všiml a začal mu na začátku dávat díly zdarma, pak i servis a nakonec mu dal i nový motor... dokonce si myslím, že motorku už má novou celou.... a myslím si, že když udělá nový model, tak jednu motorku, zdarma, dá přesně někomu takovýmu, aby mu dělal tu pozitivní reklamu
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
Suchman: roberto jí hodně tahal po závodech a ty lidi si toho všímali... VV taky má sponzorované jezdce, kteří jezdí závody... je to už jejich věc, že propagují jen výsledky závodů... kdyby dali do oběhu i nějaké servisní info co se měnilo s počtem MTH atd. tak by to bylo samozřejmě zajímavější....
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Williams:
To je přesně ono... propaguje jen ty výsledky...
Kdyby ten jezdec, chodil na fora a řešil tu motorku, nebo přijel občas na nějaký ten sraz... Tak aby to nevypadalo, že "já se na tom teda za ty prachy svezu..."
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- Brůča
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeň
- Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
- Věk: 51
- Tel: funkční
0 0
Tak jsem propátral německé informace k tomuto stroji - samozřejmě pod jiným názvem, tak alespoň pár zajímavostí. Přečetl jsem různé testy a závěrem - kritika brzd - nutný silný tlak (vyhovující na supercross a motárd, ale obtěžuje to při enduru). Zcela nevyhovující spojka - hrozně tvrdá (za 99€ jí umí v D předělat na hydrauliku) A velká rozmanitost šroubů - obtěžuje při servisu - a otevírání vzduchového filtru nářadím (model 13 už má rychloupínák)
Výhodou při výkonu 22kw a 32kw lze za cca 200€ mít tříletou záruku, enduro a motardová kola zapsána rovnou v papírech, homologováno pro dvě osoby.
K servisu - olej a kontrola ventilů při silničním provozování doporučeno při 3200km. Při sportovním karburátoru a výfuku - naladěno na 52ps - olej a kontrola ventilů po 15MTH a záruka pouze 6 měsíců.
( Jinak jsem se tam také dočetl, že DRZ 400 má výměnu oleje po 10 000km.............tak proč to má čína po 3200km.........tak poctivě mění olej po 10 000km - no, když to Němcovi napsali, bude to tak dodržovat)
Editoval Brůča (16.01.2013 22:21:07)
- Vencam666
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: sever Čech
- Motorka: Yzf450, rmz 250
- Věk: 46
- Tel: Přenosný
0 0
Brůča napsal(a):Tak jsem propátral německé informace k tomuto stroji - samozřejmě pod jiným názvem, tak alespoň pár zajímavostí. Přečetl jsem různé testy a závěrem - kritika brzd - nutný silný tlak (vyhovující na supercross a motárd, ale obtěžuje to při enduru). Zcela nevyhovující spojka - hrozně tvrdá (za 99€ jí umí v D předělat na hydrauliku) A velká rozmanitost šroubů - obtěžuje při servisu - a otevírání vzduchového filtru nářadím (model 13 už má rychloupínák)
Výhodou při výkonu 22kw a 27kw lze za cca 200€ mít tříletou záruku, enduro a motardová kola zapsána rovnou v papírech, homologováno pro dvě osoby.
K servisu - olej a kontrola ventilů při silničním provozování doporučeno při 3200km. Při sportovním karburátoru a výfuku - naladěno na 52ps - olej a kontrola ventilů po 15MTH a záruka pouze 6 měsíců.
( Jinak jsem se tam také dočetl, že DRZ 400 má výměnu oleje po 10 000km.............tak proč to má čína po 3200km.........tak poctivě mění olej po 10 000km - no, když to Němcovi napsali, bude to tak dodržovat)
Tak si to jdi koupit a už dej pokoj
- Honza
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
- Motorka: DRZ 400S (07')
- Věk: 35
14 0
Brůča:
DRZ 400 S má výměnu oleje po 6000 km, dle manuálu. Tak jen aby tady nevznikli dezinformace. Verze E samozřejmě jinak.
Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison
|