|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Přívěra#1 19.11.2012 21:55:24
PřívěraČau.Mam docela problém s přívěrou u KTM 125 sx r.v.2003.V neděli na tréningu se mi omilem podařilo z přetočený dvojky místo trojky zařadit jedničku.Motorka se šíleně rozeřvala že sem myslel že se rozletí a po chvíli sem zjistil že motorka nejde vůbec od spoda,musel sem mnohem víc spojkovat a v nízkých otáčkách má hlubší zvuk.Nemoh sem přijít na to čim by to mohlo bejt ale pak mi napadlo jestli nezůstala otevřená přívera.Rozhodil jsem to a fakt zůstala otevřená.Tak jsem sundal kryt od spojky na kterým je ten mechanismus a na první pohled všechno vypadá dobře,ale vůbec mi neni jasný jak to funguje.Tak bych se chtěl zeptat jestli už to měl někdo rozebraný a ví jak to má fungovat.Je tam jedno kolečko(na obrázku jsem o označil 1) který by se logicky nemělo točit s hřídelí(kterou jsem označil2),ale bejt na ní jenom nasunutý,ale je na tom hřídeli která se točí je jakoby nalisovaný a nejde s nim po tom hřídeli posouvat tak mě napadlo jestli se nemohlo nějak zadřít protože takle to nedává smysl.Tak kdyby někdo věděl jestli je to tak správně nebo ne tak bych byl moc vděčnej. Ready to race offline #2 19.11.2012 22:02:23
Re: Přívěra. Editoval crossKTM (19.11.2012 22:05:58) Ready to race offline #3 19.11.2012 22:15:00
Re: Přívěraten odstředivý mechanismus je většinou v pořádku. při sundaném válci ti jde pohybovat tím táhlem 66? mělo by to chodit doleva/doprava a má se to samo vracet pružinou. Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc. offline #4 19.11.2012 22:54:35
Re: PřívěraPrávě že s tím táhlem 66 hejbat nejde.Na válci jsem to celý rozebral a je to v pohodě.Ted jse mi podařilo rozebrat ten odstředivej mechanismus a vypadá to že je to fakt přidřený.Na hřídely jsou drážky přesně v místě kde bylo to kolečko.Takže nevim co ted s tim jestli by to stačilo zabrousit,ale mam strach že se to zase přidře.Kupovat nový se mi nechce, dá se to koupit jenom celý a stojí to skoro 4000. Ready to race offline |