INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Kecárna
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
Re: Kecárna
duso:
TAky je dobrý zhruba po 5 neúspěšných startech vypnout benzín, aby se ti nepřechlastala...
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
duso: U těchto starších kusů stejně je většinou vačka už přidřená Nechápu, proč jste převáželi moto na boku, to se délalo možná se starým pionýrem nebo Jawou. Stačí dvě kurtny a není co řešit. Pokud motka předtím jezdila, tak není důvod, proč by se v karbcu mělo něco ucpat. Pokud je tam dost oleje, tak se nic nemůže stát. XR 600 se neodvzdušňuje. Problém možná bude v členu mezi řídítky a motorkou Chce to trochu grif na startování, pokud se to přechlastá, tak to nenakopneš dlouho. A při jízdě pokud to položíš, tak je většinou problém to nějak nakopnout. Ale na to přijdeš časem. Nejlepší by to bylo někde rozjet z kopce, až to chytne a zahřeje se motor, tak potom to určitě půjde.
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
duso:
Svíčka vytáhnout jde, ale je zapotřebí trubkovej klíč, kterej má na druhý straně vyvrtaný díry pro nějakou tyčku, abys s ním mohl otáčet.
Jinak souhlasím s Vitekem, pravděpodobně to jen neumíš nastartovat. Pokud už jsi tam předem šel s obavami, že ti urve nohu, nejspíš jsi se do toho pořádně neopřel. Chce to opravdu cvik a každý si tím ze začátku musí projít, aby se to naučil. Já svoji Hondu první den nastartoval pouze jednou a to asi na třicátej pokus a na druhý startování jsem už neměl ani náladu. Napodruhý už to bylo podstatně lepší. Není to ani tak o síle, ale spíš o svihu. Až na ten správnej grif příjdeš, už to nebude takovej problém. Až se naučíš postup pro start studenýho motoru, tak tě ještě čeká naučit se nastartovat rozpálenej motor, když to někde odložíš To je LEVEL 2
Editoval Noend (21.07.2012 19:24:37)
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
A úplně nejlepší LEVEL je to položit v roklině nebo potůčku, odkud není šance se bez motoru dostat. Své by ti mohl potvrdit Zlínský Vlk, kdy se to s Petrem pokoušeli v rokli půl hodiny našlápnout. Já na ně čekal nahoře a když jsem viděl Vlka, jak se hrabe do kopce jen v trenkách, totálně odrovnaného, tak jsem nevěděl, zda se mám řehtat, nebo mi ho má být ze solidarity líto. Jinak se poptej na rady Adise, ten s ní u nás válčil dlouho, ale někdy měl se startováním taky pěkný opruz.
- duso
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: XR600 97
- Věk: 29
2 0
nuž pravdepodobne bude prechlastaná, do zajtra by to mohlo vyprchat, zajtra to pofotím je to na číslach monier rok 97 ešte musím kúpiť nejaké pneu na cestu ísť po špz...založím kartu tam bude jej príbeh
neviem či je to švihom ale s dvojtaktami som nemal nikdy problém, poslede CZ cross 250/513 .
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
duso:
Osvědčený postup při uchlastání: Vypnout zapalovani a benzin, zmacknout dekompresor, dát plnej plyn a kopat a kopat, aby jsi ten válec vyčistil. Pak zapnout zapalovaní a startovat.
Ze zacatku je to boj, nez se to clovek nauci. S čízou se to moc srovnavat neda, ale ma to jednu vyhodu, jen tak nekdo ti motorku neukradne :-D
- Kopy
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Litomyšl
- Motorka: Opěr DRak 350 SM :-) dřív XR 600 sm a DR 350 sm
- Věk: 23
- Tel: 732 900 022
1 0
Noend:
Z jakýho důvodu prosim Tě držet plnej plyn? Popř. jestli to platí i pro XR 600 nebo jen mašiny s ac pumpou? Ptam se protože když to uchlastám tak nenastartuju jinak než na roztlačení nebo po delším stání. Takže každou radu ocenim
duso:
Jakou máš svíčku? Máš správnou? Čistil jsi ji při vyndání? Jak to teda startuješ? Já držim dek. pomalu jdu s pákou dolu dokud si tak jako nefoukne, dek. pustim páku vrátím nahoru a LEHCE kopunu. To opakuju třikrát a napočtvrtý kopnu pořádně a většinou na první kopanec i po delším stání. To je za studena za tepla kopu lehce jen jednou a pak hned silně.
Editoval Kopy (23.07.2012 21:58:14)
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
Kopy: u ACC pumpy otrevřeš plyn pomalu, pak by acc pumpa neměla stříknout ne?.... jinak ho otevřeš na plno a kopeš. motor nedělá tak velkej podtlak, aby si to cuclo i z hlavní trysky, ale do motoru to saje o mnoho víc vzduchu ... v podstatě děláš chudou směs, kterou se snažíš vyhnat tu bohatou, přechlastanou po pádu ven z prostor spalování...
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Kopy:
Jak piše Vojtas, jde o to ochudit směs a používá se to u karburátorů bez akcelerační pumpy.
chtěl bych se zeptat máte někdo zkušenosti s nářadím od značky YATO ? nic mi to neříká jedná se mi např. o očkoploché klíče obyč. a ráčnový. Zdali to něco vydrží 
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
beachbitch:
táta má od nich v práci 2 ty pojízdný boxy vybavený i nářadim od nich a pohoda, domu objednal malou gola sadu a zatim bez problému.
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
vybavujeme novou dílnu takže se budeme střídat pouze dvá tak díky
xfany:
jo hele já mam práve kamarada v Klatovech co tam děla v obchodě, že mi prý udělá cenu, ale určitě díky . ono to nebude hned najednou vše asi. Jelikož se do toho ještě dodělává samotná dílna tak se bude muset postupně..
Ale díky kdyžtak bych se ozval
|