INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Koupě šrotu
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Doma
- Motorka: Kawasaki KX 250
- Věk: 24
- Tel: 158
2 0
Re: Koupě šrotu
Mohl raději koupit toto.
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … m-250.html
To je ta RM o které jsem psal že jsem jí měl za 16. Udělal jsem na ní komplet GO. Ten nový majitel má soubor asi 30 fotek jak se motor dělal krok za krokem. Jediný problém byl v zápalku, ale to je položka 1500 kč, měl jsem možnost jej koupit ale už jsem to neřešil, šla z domu s tím že je třeba vyměnit cívky. Píše tam že nechytá na kick, je to v cívkách.
- Boss(cz)
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: XT600,DR-Z E
1 0
Tak nevím proč tady všichni řešíte kupní smlouvu, já nikde nepsal že ji nemá, kupní smlouvu samozřejmě má. Nechtěl jsem od každého slišet chytré řeči že to je sračka a že to neměl kupovat, já osobně jsem u té koupě nebyl, kdybych byl, tak mu nikdy nedovolím s tím odjed, taky jsem mu to vyčetl když s timhle přijel. Mě šlo jenom o to jestli někdo neznáte původ motorky,nebo toho majitele to je celé nic víc sem po vás nechtěl!!!!! takže si šetřete klávesnice a přestantě tady ze sebe dělat borce! ten kluk chtěl s náma začít jezdit, neměl 80k na pořádnej stroj, tak šel a nabral co našel, bohužel teda pěknou mrd.. a ted je s toho sám neštastnej protože oprava bude stát bůh ví kolik a mě je ho líto. původní majitel se k tomu podle mě nepostavil férově, sice všichni tvrdíte že se to tak dělá, ale mě to přijde svinárna. asi názor jednotlivce, nebo povaha člověka.
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Boss(cz) napsal(a):Tak nevím proč tady všichni řešíte kupní smlouvu, já nikde nepsal že ji nemá, kupní smlouvu samozřejmě má. Nechtěl jsem od každého slišet chytré řeči že to je sračka a že to neměl kupovat, já osobně jsem u té koupě nebyl, kdybych byl, tak mu nikdy nedovolím s tím odjed, taky jsem mu to vyčetl když s timhle přijel. Mě šlo jenom o to jestli někdo neznáte původ motorky,nebo toho majitele to je celé nic víc sem po vás nechtěl!!!!! takže si šetřete klávesnice a přestantě tady ze sebe dělat borce! ten kluk chtěl s náma začít jezdit, neměl 80k na pořádnej stroj, tak šel a nabral co našel, bohužel teda pěknou mrd.. a ted je s toho sám neštastnej protože oprava bude stát bůh ví kolik a mě je ho líto. původní majitel se k tomu podle mě nepostavil férově, sice všichni tvrdíte že se to tak dělá, ale mě to přijde svinárna. asi názor jednotlivce, nebo povaha člověka.
80k? Oprava bude stát podle toho co se posralo,počítej nejmín ojka, píst a nikasil. To je cca 8000,- jen za motor, nepočítám ložiska, gufera, těsnění. Motor bych viděl tak kolem 12. Převodovku nekomentuji. A co by ti prosímtě pomohlo kdyby ti tu někdo něco na majitele řekl? Podle mě je to jeho problém že koupil co koupil a majitel to určitě řešit nebude, v tu chvíli to jelo a papa. Taky se může vykrucovat že tam nalil blbý olej, že ho tam nedal vůbec atd. Kdyby jste raději povolili těch 6 matiček co drží hlavu ak oukli co tomu je....
Takže pokud budu prodávat motorku a do smlouvy napíšu:Kupující bere na vědomí a souhlasí s tím, že motocykl je prodáván jak stojí a leží.Nemůže po mě kupující zpětně žádat náhradu?Jde mi o to že jestli budu prodávat motorku nechci aby mi pak volal nějakej magor kterej dokurvil motorku a ještě mi vyhrožoval soudem. Jen z vlastní zkušenosti,kamarád udělal na motoru výbrus a píst,motorku zalej a prodal.Po měsíci mu volá kupující že jeho syn motorku zadřel a žádá 1/2 z částky opravy.A samozdřejmě také vyhrožoval soudem...
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Pavlas:
Tak to jí syn asi zadřel vlastní šikovností, výbrus měla, píst taky takže bych mu asi řekl hezký den jděte do ....
Fru: Však to se se taky stalo jen mi šlo o to,že když když někomu prodám motorku,tak určitě nechci platit věci které zničí kupující. Nebo je lepší prodat motorku bez smlouvy?
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Pavlas napsal(a):Fru: Však to se se taky stalo jen mi šlo o to,že když když někomu prodám motorku,tak určitě nechci platit věci které zničí kupující. Nebo je lepší prodat motorku bez smlouvy?
To v dnešní době asi ani nejde. Postavit smlouvu tak aby jsi měl čisté ruce. Nás teďka zastavili fízlove když jsme CR vezli a smlouvu chtěli vidět. Pak ještě ověřovali VIN.
Editoval Fru (19.06.2012 12:16:39)
- Fru
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
2 0
Endurko napsal(a):Pavlas : kupní smlouva taky slouží k ochraně jak prodavajícího který by tam měl napsat vše narovinu co bylo a NEBYLO na motoru děláno, a kupujícího, že ví jak na tom stroj je v době podepsání smlouvy. Jinak nový píst a nicasil- je to sice hezké že je dělané ale když se ti vysype ojniční ložisko jako mě, tak zadřeš i kdyby jsi jezdil na super olej a staral se o to.
Psal výbrus, proto jsem usoudil že šlo o nějaký držák a ojnici nemusel řešit.
Yamaha DT 125 A šlo o výbrus.Já třeba koupil motorku bez smlouvy a cestou jsem měl docela vítr že nás stopnou cajti.Ale i kdybych měl smlouvu,tak by mě nenapadlo po prodejci vymáhat prachy za opravu.Ale jinak díky za info hoši 
- Endurko
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Častolovice-Rychnov n. Kněžnou
- Motorka: kawa kx250f 016"
- Věk: 26
2 0
Fru napsal(a):Endurko napsal(a):Pavlas : kupní smlouva taky slouží k ochraně jak prodavajícího který by tam měl napsat vše narovinu co bylo a NEBYLO na motoru děláno, a kupujícího, že ví jak na tom stroj je v době podepsání smlouvy. Jinak nový píst a nicasil- je to sice hezké že je dělané ale když se ti vysype ojniční ložisko jako mě, tak zadřeš i kdyby jsi jezdil na super olej a staral se o to.
Psal výbrus, proto jsem usoudil že šlo o nějaký držák a ojnici nemusel řešit.
Ajoo, jsem to v rychlosti pak špatně aplikoval , ale asi i u držáku motoru nejsou ložiska věčná.. jinak jsem válec poslal do Strakonic do Ln-mota, kluci mi říkali že mi zabrousí i kanálky v ceně nikasilu.. tak jsem na to zvědavej ;-)
Boss(cz):
řešit to budete muset sami,protože s tím ti tady nikdo nepomuže .kdyžtak kontakt na díly nebo radu co s tím. když mu dáte po tlamě tak s toho budete mít jenom oplétačky. jediné řešení je ten motor rozdělat a pokusit se ho spravit .těchto stroju jsou na netu mraky.bohužel tyto stroje jsou už dávno za zenitem. je to těžké tomu neodolat taky jsem dělal blbosti a neunáhlené koupě a te´d to člověka mrzí. tak nezoufat a spravovat aspoň bude vědět ,že tem motor bude fakčit bez problému a nebude se bát ,že se tam něco vysype
sice je to mimo téma, ale když vozím motorku na trať tak po mě policie může chtít kupní smlouvu? přeci jí vezu na vozejku, tak mu potom může být prd, když to nejezdí po silnici...
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Williams:
terko rict,muzou si proklepnout win a kdyz to bude ok tak asi resit nebudou
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
K tématu. Borec co to koupil je z prominutím BLBEC,ale velký.Mít 80 klacků a koupí si tohle.U nás jsou taky takový pitomci,koupily už tři motorky za hříšné prachy a všechno šrot i když jim člověk říká,až pojedeš něco kupovat stav se pro nás podíváme se na to,ale měl svou hlavu a dopadli tak,že je to bude stát dalších dvacet litrů a situace je velmi podobná ohledně smlouvy.Brácha koupil YZ 250 a taky že po GO a za tři týdny se mu kousla ojka.Taky nic nenadělal.Při koupi ostré motorky jak 2T tak 4T musíte s tím počítat.Jestli chcete něco co vydrží kupte si enduro klasické.
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- skodavrs
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mělník
- Motorka: HQ TE 450-09, GSX 1400, CPI ARAGON 50
- Věk: 36
- Tel: 777769755
4 0
Pavlas napsal(a):Takže pokud budu prodávat motorku a do smlouvy napíšu:Kupující bere na vědomí a souhlasí s tím, že motocykl je prodáván jak stojí a leží.Nemůže po mě kupující zpětně žádat náhradu?Jde mi o to že jestli budu prodávat motorku nechci aby mi pak volal nějakej magor kterej dokurvil motorku a ještě mi vyhrožoval soudem. Jen z vlastní zkušenosti,kamarád udělal na motoru výbrus a píst,motorku zalej a prodal.Po měsíci mu volá kupující že jeho syn motorku zadřel a žádá 1/2 z částky opravy.A samozdřejmě také vyhrožoval soudem...
Ano pokud to budeš takto formulovat kupující nemá nárok na pozdější reklamci. Takto mi to radili právníci když jsme prodávali firemní auta. A opravdu nejsou levní
|