|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Seřízení volnoběhu xt 600#1 23.05.2012 12:50:21
Seřízení volnoběhu xt 600. Editoval Zzz (29.11.2019 23:44:16) offline #2 23.05.2012 12:52:44
Re: Seřízení volnoběhu xt 600mkrata: Editoval mrnkkk (23.05.2012 15:13:39) offline #3 23.05.2012 17:40:24
Re: Seřízení volnoběhu xt 600mkrata: Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #4 16.06.2012 16:23:58
Re: Seřízení volnoběhu xt 600Cau. At nezakladam zbytecne dalsi tema okolo karbecu, tak to hodim sem. Mam TT600S a mel jsem rozhozenej motor - byl oholenej tisicihran na tycce u radicky. Tak jsem to vymenil a slozil zpatky. No jeste jsem mel sriv hrozne bohatou smes, pac to chytalo i v peti stupnich bez sytice a drzelo to, tak jsem to chtel prenastavit. Zasrouboval jsem sroubek na bohatost smesi a ted ta otazka kolik mam dat? Masina ma na karterech 3UW - to by melo bejt nakopavackovy XT - na to jsem se docetl v manualu jen 1+1/4 otacky. Normalne tam bylo psany u XT 2+1/2 otacky. Nevim teda jestli jsou z XT jen kartery nebo celej motor. Jo a masina ma vejfuk bez tlumivky. Melo by to bejt schopny nastartovat pri nastaveni jakykoli smesi nebo to proste musim predtim nastavit spravne? Co uz je zbytecny zkouset, kdy uz je moc otacek a kdy malo? Diky. Jo filtr je vypranej, priruby dobry a svicka haze jiskru - sice se mi zda nejaka slabsi, ale mozna to je muj dojem. Zkousel jsem dve ( NGK a Denso ) a vyslo to na stejno. Vymenil jsem i palivovou hadicku ke kerbecu. Byl tam takovej ten papirovej palivovej filtr, tak jsem myslel, ze uz treba malo propousti. Stavajici hadicka je na vnitrnim prumeru tak o 1 mm slabsi, vadi to nebo bude i tak prutok dostatecnej? Větev ti neublíží, když ji před tebou nikdo nenatáhne. offline #5 16.06.2012 16:34:58
Re: Seřízení volnoběhu xt 600Jo jeste doplnim, ze to jelo pri asi 4 otackach na smesi. Behem jizdy mi to chciplo - kvuli hladine benzinu v nadrzi. Tak jsem prepnul na rezervu a po chvili to nakopnul. Problem je, ze zbylejch par km jsem jel uz jakoby s pridusenym motorem a ani to nechtelo drzet volnobeh. Od ty doby se tomu uz prave ani moc nechce chytat a prave proto jsem menil tu palivovou hadicku a vylejval nadrz a karbeci, protoze jsem myslel, ze jsem vzal spatnej benzin - motorka uz za jizdy pocukavala a nejvic to bylo cejtit tak pri ctvr az pul plynu. Muze bejt problem jinde - motor? Větev ti neublíží, když ji před tebou nikdo nenatáhne. offline |