Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

První "Kocábovský barab"

#201 01.04.2012 20:23:11

Honza XT
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: EXC 250
4 1

Re: První "Kocábovský barab"

Za me se akce vydarila neskutecne. A bylo to tim, ze ji vlastne nic nechybelo. Slusne ubytovani se zazemim, wapka, skladovani motorek, kvalitni pocasi, extremni teren, sobotni zabava, vynikajici Rendova slivovica, dobra parta a samotna osoba organizatora k tomu prispely.

Mistama jsem mel na vyjizdce fakt dost, takze do priste musim potrenovat fyzicku.

#202 01.04.2012 20:27:39

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

jel tam nekdo na c-18 od mitasu?pokud jo jak takovy teren zvladala?dik za info

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#203 01.04.2012 20:34:00

Pitr
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valachia
Motorka: KTM 525 EXC
Věk: 36
Web
6 0

foxdive:
No myslím, že by to byl boj jet s C18 skoro všichni jsme měli C12 na bahno jedině gumu na bahno. C18 jedině na sucho s tím by ses trápil v takovém terénu.

Je třeba vyzkoušet všechno

#204 01.04.2012 20:36:46

_Vlk_
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
Věk: 28
Tel: 776588125
Web
8 3

Top akce,zbytek už byl řečen deb1 Berg dostal zas jednou do těla a já se jen tak ploužím po baráku...

Padám sám,zvedám se sám...

#205 01.04.2012 20:51:54

Honza XT
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: EXC 250
4 1

foxdive napsal(a):

jel tam nekdo na c-18 od mitasu?pokud jo jak takovy teren zvladala?dik za info

C18 nemel nikdo, s tou bys to projizdel velmi tezko. Patek asi jeste jo, ale sobotu uz ne.

#206 01.04.2012 20:53:03

endurista74
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Benešov
Motorka: KTM exc 525
Věk: 38
Tel: 603757742
0 0

RSWR:

super fotky
asi i svezeni  a1 
take bych nekdy s vama povrkal

#207 01.04.2012 21:03:06

foxdive
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: UH
Motorka: exc 300
Věk: 31
8 6

Honza XT:

jo dik za odpo,ptam se protoze planuju koupit jeste gumu na mokro tak jestli to ma smysl,zajimalo me jestli to ta 18ka pobere,v cem je takovy rozdil?ze se guma na tvrdy rychle zalepi?ja mam ted tu novou C18 a borec me rikal ze je na meky az stredne tvrdy,asi to chce zkusit.kazdopadne dik.nebudu to tady zasirat kecama o gume smile 

Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce
život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby smile

#208 01.04.2012 21:15:59

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

S novou gumou C 18 by to dobrý jezdec dal taky, používáme ji ale v létě, když je sucho a bahno jen někde. Je tvrdší a nesjíždí se tak, jak C 12. Má však špalky blíž sebe, hned se bahnem zalepí a nevyhazuje jej, jak C 12. Zkoušeli jsme snad veškeré výrobce a v nižší cenové relaci do sraček prostě C 12 je asi nejlepší volba.  Trochu dražší je pak Michelin S 12. Problémem C 12 je, že je z měkčí směsi a na tvrdém povrchu ji brzy sedřeš. Pokud si ale chceš opravdu ve sračkách zajezdit a ne se trápit, tak koupí C 12 neprohloupíš.

#209 01.04.2012 23:19:51

Kocábovský barab byl dost dobrý záhul na tělo.V pátek večer sem byl utahaný jak cyp že sem ani do sprch nedošel a v sobotu eště větší K.O.Taky utrpěla moje alkoholická reputace co se výdrže týče.Jakmile sem začal vidět Palca třikrát došlo mi že mě chce obklíčit a dát mi do držky tak sem radši utekl.Jinak dobrá parta- žádná bitka- všici přežili a dost si užili.Sobotní zábava supr muzika- dobré pití i když nakonec skončilo v příkopě u cesty a22 tak snad měli mejdan i slimáci v trávě.
Slabší stránky snad jen vlažná voda ve sprše, slabé zabezpečení motorek, větší telku na projekci videa a chce to příště víc guláše. buee 
Díky všem za účast a Palcovi za dobré vedení celé akce.
Jó a hlavně díky že ste mě nezapoměli někde v temném lese.
Těším se na nějaké to video.

Foxdive:
Já sem jel na Mitasu c-18 a nestěžoval sem si.Naprd se mi jelo jen když mi už chvilkama docházel dech a motorka si začala dělat co chtěla.Možná že c-12 by byla ještě lepší ale nevím.Myslím že sally ji měl a čuměl sem jak mu drží hranu.Mi se c-18 sjela daleko víc.Asi tolik nehrabal.Jel stylem traktoristy a všecko krásně vyjel.

#210 02.04.2012 08:26:45

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

Tak jsem se dostal k pc az ted. Barab byl pro me bez chyby. Jezdeni uplne super, narocne tak akorat, technicky take, jen se szivat s 2t mi potrva jeste chvili. Dojizdel jsem jen na fyzicku, ty kopce, potoky a rokle jsou tam fakt dlooooouhy...  Za patek diky Rostovi, bylo to fakt vyzivne, z pohledu na videa jsem mel respekt, nakonec to slo vyskakat. Jen to chce vydrzet a udrzet riditka, spojku a vubec vsecko nejak v pohybu. C12 me prekvapila jak drzi primy smer v blate, a jak umi klouznout na tvrdem, az z toho byl kotrmelec nakonec, na roztocenou 3...   
Vecerni posezeni s par a32 bylo prima, takove v pohode pokecani a seznamovani se... 
Sobota byla na ibuprofenu po patecnim kotrmelci narocnejsi, ale ve finale se mi jelo lip nez v patek. S gasikem jsme si zacali uz konecne trosicku rozumet a delat to, co ten druhy potrebuje. Palcuv potucek byl opravdu krasnej a bavil me dolu i nahoru. Na trase bylo opravdu vsecko - od kamenityho potucku, lesnich prejezdu, bahennich koupeli, slunicka, deste, ledu a snehu... Proste parada, ke konci uz jsem se jen vezl, bo nebyli sily...
Oplocenku jsem nevyskakal a vyzvu si necham na priste - na tyhle veci jeste nenachazim s 2t spolecnou rec...
No a vecerni zabava nemela chybu, fakt jsem se bavil od zacatku az do konce, kdy me nastesti noend odvedl...
Vcera jsem tak nejak vysilenim usinal ruzne pres den a jak jsem se vzdy zacal naklanet, tak jsem z polospanku skubal za riditka, pridaval plyn a  hledal rovnovahu. Pak jsem si uvedomil, ze su v obyvaku na gaucu... smile
No a dneska to vidim na vylet k felcarovi na rtg zeber.  bliz2 

Po lidske strance si myslim netreba komentare. Sedlo to jak prdel na hrnec. Su rad ze uz konecne rozumim reci palcova kmene, z cehoz jsem mel trosku strach, ale nakonec je to presne naopak, nez jsem se bal...
Na Barabu se tak nejak sesla parta dost vyraznych postavicek, ale zadny velky konflikt. 
Chlapi jsou vyborni, obdivuju je, za to co jezdi a s jakym srdcem se do vseho pousteji.
To se u nas jen tak nevidi, ale vzhledem k blizkosti nemecke cary, je to az neskutecne tongue  Bylo mi tam proste dobre, jak kdybych se vsema jezdil uz dlouho... 

Takze jeste jednou hlubokosklon organizatorum, diky ostatnim za trpelivost se zacatecnikem na ostre a 2t... Proste akce na kterou se nezapomina...  heh1

#211 02.04.2012 13:01:10

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
18 3

Honzan:.
 ano  ano 

#212 02.04.2012 15:03:14

Prďa1
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Hodonín
Motorka: TM300 EN (Daytona955i)
Věk: 30+
Tel: 777593176
Web
1 0

Já též musím poděkovat palcovi za organizaci bylo to super, musím jen zapracovat na fyzičce a vzít si příště víc hader do sněhu abych neumrzl. Akorat nechapu jak mužete tak chlastat tu kořalku taky ste podle toho vypadali večer,a Renda i ráno po tanečním solu. Pokud dostanu příště možnost přijedu si zajezdit a zachlastat zas. Jo a ze Sallym už nespím nebo jedině v pokoji bez zámku nebo radši bez dveří. a8  a1 

#213 02.04.2012 17:22:18

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov/blízko německé čáry/
Motorka: Honda CRF 450 JPS
Věk: 50
Tel: Otravná věc
2 1

Honza XT:ja met takový lauf tak bych ho oplechoval jeste vic pac stale se někde valim,bylo to sice nevzhledne ale na to se muzes vykaslat,podstane je ze to usetri tisice,kdyby ty laufy nebyly tak zranitelne tak bych si hned koupil tříkilo bez rozmýšlení,ale vidíš to u nas,kazdou vyjizdku na nas ciha spousta nastrah a jezdime tim nejvetsim hnusem a marasem.

#214 02.04.2012 17:33:16

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

POZOR,POZOR-bude velká změna.Druhý Kocábovský barab ponese krycí název  a11 Výlet a11 a bude to úlet.Takže to nebude nic pro jezdce  mad hard core a30 ,ale pro takovou tu střední třídu mamlasu a lejdys,kteří se chtějí svezd v prima bandě a večer samozřejmě zakalit.Dávám to samozřejmě teprve dohromady a podrobnosti vyhodím v novém vlákně po Pekelníkově srazu.Až třetí barab bude teprve to prave ořechové pro uplně vylízané hlavy,páč to bude hooodně velké a brutální a bude se mít co oslavovat,už samotný krycí název  tongue Výlet do pekel ano2 hovoří sám za sebe a zrovna na této akci bych potřeboval _Vlka_ páč to je ten nejlepší průzkumný jezdec jaký může být,prostě bez pudu sebezáchovy a jde do všeho naplno.Udělám vše pro to aby akce proběhly pokud možno na stoprocent ano  cool 

Editoval Palec (02.04.2012 17:48:40)

#215 02.04.2012 17:41:40

_Vlk_
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
Věk: 28
Tel: 776588125
Web
8 3

Honzan:

Yeees man deb1 

Vcera jsem tak nejak vysilenim usinal ruzne pres den a jak jsem se vzdy zacal naklanet, tak jsem z polospanku skubal za riditka, pridaval plyn a  hledal rovnovahu. Pak jsem si uvedomil, ze su v obyvaku na gaucu...

hustý deb1 

Padám sám,zvedám se sám...

#216 02.04.2012 23:12:17

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
18 3

Palec napsal(a):

POZOR,POZOR-bude velká změna.Druhý Kocábovský barab ponese krycí název  a11 Výlet a11 a bude to úlet.Takže to nebude nic pro jezdce  mad hard core a30 ,ale pro takovou tu střední třídu mamlasu a lejdys,kteří se chtějí svezd v prima bandě a večer samozřejmě zakalit.Dávám to samozřejmě teprve dohromady a podrobnosti vyhodím v novém vlákně po Pekelníkově srazu.

Tak to je supr nápad. Vidím, že myslíš na všechny a to je dobře. Někdy je dobré i jen se povozit v dobré partě a pak poklábosit.
Můžeš mne napsat do seznamu s Betou 525. ano 

#217 03.04.2012 09:13:40

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

Sally06:najdi si ve srazech kalendář akci v červnu a řijnu to budou brutality ty ostatni dva budou takove vyjížďky,ať to visi taky ostatni ,ale nikde neni receno,že když se bude projiždět kolem neceho zajimaveho ,ze si to nekdo nezkusi usch Jinak co se bude jezdit v pekelnikově opravdu nevim,je toRendova akce a co pro vas pripravuje fakt nevim ,ale mrzi mne ze se teto akce ja osobne nezucastnim.

Editoval Palec (03.04.2012 09:17:24)

#218 03.04.2012 09:15:00

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

viteka 32:jj uz na papirovem seznamu nejake lidi mam,ale je mi blbe to sem davat kdyz se jeste nejel pekelnikov.

#219 03.04.2012 11:41:14

Honzan
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: xrv. xlv, jawa
Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
Tel: mam
4 0

Pokud to jen trosku pujde dalsich srazu se zucastnim,  jen ted jeste nevim jak to bude s financema, jestli mi je roba povoli - musim polecit gase a xrv aby bylo letos na cem jezdit... Pri nejhorsim se treba misto nekde na zemi a na chvostu skupiny najde smile

#220 03.04.2012 19:25:26

Palec
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 1

Honzan:rád tě na akci uvidím,pojede i Klasika s přítelem,tak vas z te vaší strany bude víc usch 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů