INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Ložisko na straně rozvodů u XT
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Ložisko na straně rozvodů u XT
Když na XT stahnu rozetu, jak ji potom sfázuju s klikou. Chci vyměnit ložisko, v Yamaze mi řekli že mi stahnou rozetu, ale přípravek a na ložisko nemaji a násilám to dělat nebudou. Já si ho vyměním sám, ale nechci lítat jako kkt tam a zpět... Dělal to někdo?
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Re: Ložisko na straně rozvodů u XT
slugger:
teď mi to dělali v yamaze v Brně...
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
5 1
No tak tam to posilat nebudu
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
nevim jestli jsem to dobře pochopil, ale chceš stáhnout ozubený kolo z vačky ?
já ho stahoval z dominátora normální stahovákem co jsem měl doma, táta držel, vačku já stahoval a poklepával kladivem do stahováku aby kolo odskakovalo a povedlo se to v pohodě, při montáži jsem použil klasickej ořech z gola sady a v pohodě, všechno chodí
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
wáca:
Z kliky. Dneska jsem to zkoušel a nic moc. Ohřál jsem to horkovzduškou a bylo to horší než lepčí. Ale bylo to jen tak v rychlosti. V pondělí mi přijde zbytek věcí tak se do toho obuju.
- adelanas
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: u Brna
- Motorka: TTR, XT 600, WAVE
1 0
slugger:dělal jsem to obyč dvoupackovým stahovákem na kterým jou přitáhnout ramena na horní příčné rameno a celkem to šlo. Kdybys měl stahovák s volnejma rameneam tak si můžeš pomoct jejich stažením ocelovou sponou aby se nesmekli z kolečka a taky by to mělo jít. Ohřívání u stahování nemá smysl, stejné materiály se roztáhnou stejně a nepomůžeš si, až na montáž jo
Editoval adelanas (24.03.2012 07:14:22)
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
adelanas:
Mam 3 packový stahovák. Myslim že to tím půjde, ale neměl jsem náladu. Sundaval jsem ten vnější kroužek ložiska, abych se tam dostal stahovákem. Jsem ho naříznul flexou a klepl jsem do něj skáčem... pohoda, jenom z toho odlítla střepina a kousla mě zespoda do zápěstí. V tu ránu z toho začala hrnout krev jak kkt, během pár vteřin to oteklo, že jsem nemohl hýbat prostředníčkem, načež jsem reagoval docela vystrašeným výrazem v xichtě a bledou barvou, páč první co mě napadlo, že mi to přeťalo šlachu. Vzhledem k tomu, že mě ruce živí, tak bylo fakt po srandě. Takže bylo po náladě na další postup... pokračování v pondělí. Vyzvednu si zbytek dílů a musim skládat. Snad to dám příští týden do kupy...
nahřát autogenem jen to kolo a prudce zchladit.Pak to stáhneš skoro rukou.při montáži zase nahřeješ,šoupneš to na místo a nechat pomalu zchládnout.
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Při mojem štěstí mi to praskne...
Zkus nahřát,zchladit,ztáhnout pokud to půjde bez většího násilí.Pokud to nepůjdu,postup opakovat. Tímhle způsobem sem rozdělával i převodovku na Mazdě,při výměně kol na hřídeli.
Editoval Mišák ttr600 (24.03.2012 19:51:58)
Nejpěknější zásah do přírody je drapákem.
|