Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Kotouče Endurotuning

#1 20.03.2012 13:08:58

viteka32
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HSQ Te300
0 0

Kotouče Endurotuning

Našel jsem na netu borce co si navrhli své kotouče na GasGas, Husaberg a KTM : Tady je recenze:
http://www.endurotuning.cz/clanky.php?detail=6

Eshop:
http://www.endurotuning.cz/e-shop.php?kat=5

Máte někdo zkušenosti s výrobkem?

Kdo nepadá, jezdí pod svý možnosti.

#2 20.03.2012 20:48:31

LuVo
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KAWASAKI KLR 650
Věk: 43
0 0

Re: Kotouče Endurotuning

viteka32: obecně jsou Trojovi výrobky velmi dobře hodnoceny -  lidi si hodně chválí kryty středů kol a PDS kloubek na KTM.

Chyba je vždy mezi řidítky a stupačkami...

#3 20.03.2012 22:19:29

Lag3r
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Rožnov pod Radhoštěm
Motorka: Ktm 17,Honda XR 400 98,Gilera 500 Dakota
2 0

viteka32:

na m.cz je to uživatel Troj11 a jde vidět že tomu rozumí, takže bych se kvality vůbec nebál  cool 

#4 16.10.2014 22:12:35

kiwibibo
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM XC 300, Honda Dominator NX 650
Věk: 29
Web
15 10

Oživím staršie téma.. Objednával niekto v poslednej dobe z endurotuning.Cz? Ešte cez víkend som vytvoril objednávku a odvtedy sa nič nedeje. Došiel mi len automatický mail potvrdzujuci objednávku. Skúšal som tam volať, ale číslo je nedostupné... Funguje to ešte? smile

exc.300.blogspot.com

Men do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing.

#5 17.10.2014 07:41:15

Jo jo objednával, ale je fakt možný, že někde jezdí taky jsem zrovna vychytal tu dobu. Pak byla komunikace v pohodě a dodaný díl taky.

#6 17.10.2014 08:00:46

V létě jsem objednával pružinky přívěry KTM. Sice došlo potvrzení objednávky (pružinky měly být skladem), ale zásilka nedorazila. Tak jsem to po víc jak týdnu po objednání pourgoval mailem, a až po dalším týdnu teprve přišla odpověď:

Dobrý den, omlouvám se za komplikace, ale žádnou takovou objednávku jsem neobdržel. Může to být chyba systému- v ten týden je to již několikátá, prověřím u našeho IT kde co to je za "bordel" a dám vědět.

S pozdravem TT.

Takže jsem koupil samozřejmě jinde. Nechci nikoho hanit, ale tohle je prostě moje zkušenost s endurotuning.cz... Chápu, že člověk může být na dovči nebo bůhví kde a shop je na chvíli mimo provoz, ale bylo by dobrý to třeba zákazníkům nějak oznámit...

#7 17.10.2014 09:57:18

motohellrider
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: gasííík
3 0

Já kupoval přední kotouč.
Problém hned při montáži, kdy kotouč je širší než původní a musel jsme flexou " tunit " třemn.
Kotouč má po roce drobné vlásečnicové trhliny v množství větším než je zdrávo.

Za me příště půjdu jinde..

#8 30.03.2015 13:02:47

bral jsem zde 4 věci s osobním odběrem, což se pak ukázalo jako problém. Nakonec jedna z těch věcí byla na jiné moto=nepasovala, zdlouhavě jsem mistra naháněl, pak přislíbil že to vezme zpět, ale tím to, bohužel, skončilo, takže se mi ty 3 pasující díly kapku prodražily.
Pokud je někdo přímo z Plzně a má na to čas a náladu budiž, jinak je lepší vzít to jinde (pokud si tedy někdo nechce založit shop s nepotřebnými díly)

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů