Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní service

#1 12.03.2012 19:14:56

FoXR
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 29
Tel: N6303i bezdotykáč =)
1 0

XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní service

Zdar enduráci. Prosím o radu, ohledně Hondy XR 400. Představte si situaci, koupili jste XRo před půl rokem najezdili jste na něm 20 hodin cca. Nedělali jste vůli na ventilech doposud, olej měněn 1x samozřejmě s filtrem a pak když odešla spojka tak znovu se spojkou, pružinama a lamelala. Chci jí teď dát servis nějaký, jak ohledně rozvodů tak i podvozku. Takže počítám s řetízkem na rozvodech, seřízením vůle na ventilech, ložiskama  kolech, svíčkou novou, olejem a filtrem. Vzducháč mám nový loni cca těch 20 hodin, tak ten jen údržbově vyperu a napustím ale třeba co by jste ještě k těm rozvodům, a nebo na vidlích udělali??? Vůbec jsem to nikdy nedělal, měl jsem samý 2t tak prosím rady. Budu mít dole i prachovky na předních vidlích protože je jedna trhlá tak jestli gufera vzít s tím nebo jen olej ve vidlích třeba, nebo i pružiny? Jako ty rozvody chci určitě,takže moje otázka zní co by jste všechno měnily na rozvodech a celkově motoru třeba po 15000km??? + jiné rady a zkušenosti k podvozku, všem předem děkuji. Honda forever  heart 

Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát...

#2 12.03.2012 21:42:41

wáca
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberecký kraj
Motorka: XRV 750 Africa Twin
Věk: 22
Tel: 723-735-777
11 0

Re: XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní service

pokud to šlape dobře a olej nežere tak bych se do ničeho velkýho nepouštěl, max. ten rozvoďák vyměnit a třeba jinou svíčku.

ohledně tlumičů, dát novej olej, gufera a orachovky a podle manuálu změřit pružiny jestli nejsou unavený

Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)

#3 12.03.2012 21:51:22

Mar_o-46
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Honda XR400
Věk: 20
0 0

Re: XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní service

Já jsem nechal udělat na svém xr, když jsem ho pořídil - ventily, výměna rozvoďáku, olej  s filtrem, nakonec jsem ještě nechal přes zimu udělat přepakování.  ano  a ložiska kyvky..teď už snad chvíli budu moct jezdit heh2 

Full Gass

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů