|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní service#1 12.03.2012 19:14:56
XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní serviceZdar enduráci. Prosím o radu, ohledně Hondy XR 400. Představte si situaci, koupili jste XRo před půl rokem najezdili jste na něm 20 hodin cca. Nedělali jste vůli na ventilech doposud, olej měněn 1x samozřejmě s filtrem a pak když odešla spojka tak znovu se spojkou, pružinama a lamelala. Chci jí teď dát servis nějaký, jak ohledně rozvodů tak i podvozku. Takže počítám s řetízkem na rozvodech, seřízením vůle na ventilech, ložiskama kolech, svíčkou novou, olejem a filtrem. Vzducháč mám nový loni cca těch 20 hodin, tak ten jen údržbově vyperu a napustím ale třeba co by jste ještě k těm rozvodům, a nebo na vidlích udělali??? Vůbec jsem to nikdy nedělal, měl jsem samý 2t tak prosím rady. Budu mít dole i prachovky na předních vidlích protože je jedna trhlá tak jestli gufera vzít s tím nebo jen olej ve vidlích třeba, nebo i pružiny? Jako ty rozvody chci určitě,takže moje otázka zní co by jste všechno měnily na rozvodech a celkově motoru třeba po 15000km??? + jiné rady a zkušenosti k podvozku, všem předem děkuji. Honda forever Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát... offline #2 12.03.2012 21:42:41
Re: XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní servicepokud to šlape dobře a olej nežere tak bych se do ničeho velkýho nepouštěl, max. ten rozvoďák vyměnit a třeba jinou svíčku. Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-) offline #3 12.03.2012 21:51:22
Re: XR 400 rozvody atd. Po koupi popřípadě předjarní serviceJá jsem nechal udělat na svém xr, když jsem ho pořídil - ventily, výměna rozvoďáku, olej s filtrem, nakonec jsem ještě nechal přes zimu udělat přepakování. Full Gass offline |