INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Náhrada vidlice na XR600R
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
Re: Náhrada vidlice na XR600R
wáca: posledni moznost co pises je rozumny reseni pro tebe... 2 kotouce je zase par kg na predku navic... ja bych klidne bral afru jednokotoucovou... je to enduro - nemuzes chtit aby brzdil jak supersport.... Osobne bych koupil progresy a nejaky vhodny olej = pohral si s viskozitou (s tim se da dost prubeh tlumeni ovlivnit hodne), repasnul brzdice a mas to v pohode...
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
Honzan napsal(a):wáca: posledni moznost co pises je rozumny reseni pro tebe... 2 kotouce je zase par kg na predku navic... ja bych klidne bral afru jednokotoucovou... je to enduro - nemuzes chtit aby brzdil jak supersport.... Osobne bych koupil progresy a nejaky vhodny olej = pohral si s viskozitou (s tim se da dost prubeh tlumeni ovlivnit hodne), repasnul brzdice a mas to v pohode...
uvidm za kolik by se případné vidle sehnaly, teď mam nabídku na vidle z CR250 za 5tis,- ....tak jsem mu napsal že když k tomu dá i brýle, přední ráfek a brzdu tak že to beru :-)
edit: ale když prohodim vidle tak nebudu moc zamykat řidítka pomocí spínačky ne ?
Editoval wáca (23.02.2012 15:17:05)
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
11 0
tak komplet předek z CR250 by nechal za 8tis,-
Editoval wáca (23.02.2012 23:22:24)
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
wáca:
Já vám nevím lidi. Podle mě jsou Dominátor i XR dobrý motorky, naprosto vyhovující tomu k čemu jsou určený. Pokud někdo sežene celej předek za 1000Kč jako Suchman, budiž, ale rvát do toho třeba 8 litrů, to mi příjde jako hloupost. Neříkám, že to jsou vyhozený peníze, v případě nějaké srdeční záležitosti se to dá pochopit, ale pokud mám motorku do lehkýho terénu a chci jezdit drsnější, myslím, že lepší je koupit hned lehčí s lepším podvozkem. 8.000,- už totiž není zrovna zanedbatelná částka v poměru k prodejní ceně Dominátora a kupní ceně napřáklad starýho EXC, bebo třeba DR 350.
A pokud budeš namítat, že na jinou motorku nemáš prachy, v tom případě bych teda radši jezdil na normálním dominátorovi a šetřil, než do něj cpát tolik peněz. TAky jsem ještě před půl rokem měl XL 600, taky mě napadaly různé vize, ale ta motorka prostě nebyla dělaná na to co jsem jezdil, a rvát peníze do tuningu mi přišlo jako vyhazování peněz. Já radši vyhazoval všechno přebytečný co už na motorce bylo, než abych něco přidával
Editoval Noend (24.02.2012 10:27:10)
- Honzan
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: xrv. xlv, jawa
- Věk: mladi v pr... do duchodu daleko
- Tel: mam
4 0
Noend napsal(a):wáca:
Já vám nevím lidi. Podle mě jsou Dominátor i XR dobrý motorky, naprosto vyhovující tomu k čemu jsou určený. Pokud někdo sežene celej předek za 1000Kč jako Suchman, budiž, ale rvát do toho třeba 8 litrů, to mi příjde jako hloupost. Neříkám, že to jsou vyhozený peníze, v případě nějaké srdeční záležitosti se to dá pochopit, ale pokud mám motorku do lehkýho terénu a chci jezdit drsnější, myslím, že lepší je koupit hned lehčí s lepším podvozkem. 8.000,- už totiž není zrovna zanedbatelná částka v poměru k prodejní ceně Dominátora a kupní ceně napřáklad starýho EXC, bebo třeba DR 350.
A pokud budeš namítat, že na jinou motorku nemáš prachy, v tom případě bych teda radši jezdil na normálním dominátorovi a šetřil, než do něj cpát tolik peněz. TAky jsem ještě před půl rokem měl XL 600, taky mě napadaly různé vize, ale ta motorka prostě nebyla dělaná na to co jsem jezdil, a rvát peníze do tuningu mi přišlo jako vyhazování peněz. Já radši vyhazoval všechno přebytečný co už na motorce bylo, než abych něco přidával
presne tak - pokud to neni opravdu srdcovka s plneni snu...
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
11 0
jj máte pravdu, chlapi, díky ....asi budu šetřit na tu srdešní záležitost :-)
Editoval wáca (24.02.2012 11:56:39)
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Tak ložisko 32906 není v Japonsku zařazeno do výroby, takže beru origo ložiska a stáhnu na soustruhu krk řízení.
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
|