|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Rada s předním řízenim u xr650r#1 18.02.2012 19:28:26
Rada s předním řízenim u xr650rČau chlapi potřebuji poradit, minulý týden jsem přišel k mému xeru a nemohl jsem hnout s řidítkami, normálně jsem myslel že mi je někdo zamknul, pak jsem po zjištění že zamklé nemužou být, jsem to zkusil drobet silou a povolily nastříkal jsem tam wd-čko a bylo to v poho, dnes jem vyjel a moc to nekoumal a nedalo se s tim vůbec jezdit ono to stálo i tak za prd bylo to zmrzlé ale motorka jse vůbec nedala ovládat po asi deseti držkách Editoval Prochal11 (18.02.2012 19:30:41) Kdo se bojí,nesmí do lesa :-) offline #2 18.02.2012 19:41:58
Re: Rada s předním řízenim u xr650rJe tam jen ložisko,které je nejspíš pěkně rezavé,drží se tam vlhkost a tomhle počaší to zamrzá.Vsadím boty,že na spodním ložisku budou plošky.Určitě vyměnit! Nejpěknější zásah do přírody je drapákem. offline #3 18.02.2012 20:11:38
Re: Rada s předním řízenim u xr650rjojo, vyměnit.. jestli ti to dělá už takovýhle cavyky, tak budou v kopru... Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!! offline |