INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Tak sa jezdí v Kocábově
Re: Tak sa jezdí v Kocábově
Hrnečku vař! .... a sakra, hrnečku DOST!!!!
- Palec
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov/blízko německé čáry/
- Motorka: Honda CRF 450 JPS
- Věk: 50
- Tel: Otravná věc
2 1
renda: Rendo byt tebou tak do teho jdu nez ztaje snih,k nové motorce nove doplňky,ja nekupovat novy vuz tak uz to mam davno doma
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Tady jsme to kdysi řešili: http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=1799
Opravdu mě to na tom bavilo, ale má to bohužel i určité neduhy. Například to nemá vůbec smysl pořizovat na něco slabšího než je 450. Nejvíc zábavy je s tím totiž v hlubokém sněhu a tam jsou ty brzdné odpory opravdu hodně velké. Motorka tím pádem dostává docela zabrat. Další věc jsou sněhové podmínky v ČR, které tady nejsou zrovna ideální a když už, tak ne zrovna moc dlouhou dobu. Když si to člověk sečte, tak je to vlastně ještě míň využitelná zábava, než třeba vodní skůtr.
Dej koním pít...
Renda: Já bych to viděl na příští rok jestli napadne ten bílý hnus.Předevčírem jsem byl tu u nás na hřebenu a celkem by mi bodla ta přední lyže.Takhle sem z toho měl jenom odrážedlo-nohy furt na zemi protože přední kolo zapadá a kličkuje jak zajíc. Ty máš ale trelleborgy s hroty, takže pásy už ti sou na nic.:-))) Nicméně si myslím že by sme to přes rok zmastili-problém je jenom v tom že se asi nedá sehnat ten zasraný pás.Jinak si myslím že by to za dvacet šlo udělat.Kdyby mi to ty kur.. vyfakturovaly aspoň třeba na hřebíky či monterky tak to neřeším dal bych to sežrat Kalouskovi, ať toho zmrda třeba jebne hned teď.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Smrček:
Vyrobit to samozřejmě půjde, ale víceméně bys to musel spíš okopírovat, protože to maj celekm dobře vymyšlený a hlavně už nějakou tou praxí ozkoušený. Dokonce i u toho explorera se dá při nějakém špatném počinu zout pás a to už tomuto tématu určitě nějaký vývoj obětovali. Druhá věc je sehnat kvalitní matroše, třeba na tu přední lyži abys jí při skoku nezlomil. 
Dej koním pít...
Semis: Tak snad by mě někdo nezažaloval za nějaká autorská práva.Přední lyži bych zvolil z hrubšího nerezu- nějaký břit co by fachčil jako hrana u lyže-aby to drželo směr i na ledu.Jenom ty pásy mi dělají starost.Nejlepší řešení je koupit origš ale přijde mi to jako ojeb.Výrobní náklady v sériovce tak 10t.Nepřijde mi to složité jako auto.Kdyby někdo nahodil adresu kde by se daly koupit ty pásy stálo by to za úvahu.
Semis:
kolik penez za to tam chteli
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Tehdá to stálo přes kilo, ale jak už psal Carel, dneska to je za necelejch 75tis.
Smrček: Když už, tak bych tu přední lyži udělal jako to maj oni, ted prohnutý profil trochu ve tvaru U. V zatáčkách to totiž jezdí hodně po hraně a klasická lyže by to neudržela a neměla by téměž vliv na zatáčení. Navíc tím že ten pás je poměrně dlouhej, tak to taky dost drží směr, takže se zatáčí náklonem a plynem 
Dej koním pít...
Renda:V sobotu se u vás jede? Dyť tam máte tak o metr víc sněhu jak my tu u Rožnova.Vem si nabroušenou lopatu. U mě je tak 30 cm a dneska sem si tak dvě a půl hoďky zarachotil.Je třeba zase znýtovat zadní blatník po tom co sem musel párkrát zahodit Betu.Nějaké výjezdy se ale jedou za sněhu paradoxně líp než obvykle.Být toho bílého deště víc tak si to moc neužiju. Do soboty bede třeba obleva a 10°C.Hmmmm Semis:Dám na přední kolo lavor, co ti na to?Já myslel břit do středu lyže a samože prohnout jak lodičku.Ale seru na to radši udělám střechu a koupím origoš Boš.
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
Smrček:
Možná radši kup dozadu lopatkovou gumu na písek a ještě ušetříš 
Dej koním pít...
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 2
renda:
Z jaký firmy přijede? (jestli to není tajný)  Moto Ufo z Jaroměře?
Dej koním pít...
Semis:
z brna
pristi tyden ve stredu prijede borec s firmy explorel na kocaby kdo ma zajem se na tom povozit tak at da vedet prijede ve 2hodiny k tondovi masina kava450ju
Raduz TT600r:
jo jo jdu do toho
Taky se hlasim na testovaci jizdu :-D
Kdo nepadá, jezdí pod svý možnosti.
|