INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Do lesa NE!
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Někde v lese,,Pohoř
- Motorka: Momentálně na prodej
- Věk: 15
- Tel: 604519929
6 0
Re: Do lesa NE!
endurista74:
tak že by mě chtěl někdo přetahnout jsem ještě nezažil ..já bych mu asi nic neudělal teda pokud by nebyl v mojí váze
Není ostuda spadnout ,ale zůstat ležet !!!
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Někde v lese,,Pohoř
- Motorka: Momentálně na prodej
- Věk: 15
- Tel: 604519929
6 0
endurista74:
jo dovedu si to představit titulek v novinách _- mladý pár na procházce v lese brutálně umlátil motorkáře byla mu vyplacena odměna a dána medajle za odvahu (tomu páru)
Editoval ktm 350 (11.12.2011 21:40:08)
Není ostuda spadnout ,ale zůstat ležet !!!
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Vjez do lesa je přestupek, ublížení na zdraví je trestný čin. A ani v tom lese namá kdejakej umrdanec pravomoc nikoho zastavovat a zpovídat.
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- endurista74
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Benešov
- Motorka: KTM exc 525
- Věk: 38
- Tel: 603757742
0 0
slugger:
To jo , ale nechat se mlatit klackem zadech , to uz je moc . Az se mi to stane priste tak ten dotycny dostane tim klackem po koulich , aby si to pamatoval
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
No mam namysli to, že Tě nemá co mlátit. To bych řekl, že je normální napadení .
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Paterin
- Motorka: Aprilia RSV 1000 R FACTORY
- Věk: 39
- Tel: 722956627
0 0
a me se kazdej divi,ze prej su agresivni.ale kolikrat to jinak nejde.
Kdo se boji,sere v sini
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
ktm 350 napsal(a):endurista74:
tak že by mě chtěl někdo přetahnout jsem ještě nezažil
A to já jo, i když to nebyl klacek, ale paraple a držel ho starší pán, který šel s vnoučkem po polní cestě. Jak rychle jsem jela, že mne stihnul přetáhnout přes záda, si každý domyslí.... Přes krunýř jsem to sotva ucejtila, ale ta agrese mne fakt zaskočila. Doufám, že si ten parazol aspoň polámal
Ještě k těm koňákům a cyklistům. Jakožto koňák se po lese pohybuju na koni častěji než na motorce a s endurákama ani se 4kolama problém nemám žádný. Zato cyklisti, to je jiná liga. Neuhnou, nezpomalí.... Kolikrát fakt "lituju", že mám tak hodné zvíře, protože jedno malé hození zadkem z leknutí, by té jejich aroganci mohlo dát školu. Nemluvím o tom proto, že jsem NĚKDO, když jedu na koni, ale proto, že né vždy, když chci uhnout já, chce uhnout i můj kůň (když jsou tam kameny, šlahouny ostružin, modrý motýl na růžové kytce atd atd).... Motorkáři uhýbají a často i zastaví a chcípnou motor, chodci uhýbají a chytají psy, ale cyklisti... darmo mluvit. Navíc kdykoli, když mi někdo uhne, tak mu hlasitě a s úsměvem poděkuju, protože to nebyla jeho povinnost, ale projev dobré vůle. Od cyklistů jsem slyšela poděkování nebo viděla kývnutí hlavou tak... čtyřikrát za sezonu.
....jsem líná jezdit rychle....
- YZ426F
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: Yamaha YZ426F,KTM 250 EXCF,Yamaha YZ250F,Honda XR400R
- Věk: 36
- Web
0 0
když vidím kohokoliv při svých projíždkách,zpomaluji až na jedna,projíždím a děkuju...jakmile vidím koně,okamžitě otáčím. Jednou v Mlékojedech kde je soukromá tratička přijel nějakej místní s traktorem a že máme hned vypadnout.Ve slušnosti mu říkáme at neblázní,že jsme ted přijeli a že mu něco zaplatíme.A on že 500 od každýho.Takže smích obrovskej,bylo nás tam 12,ten přiblblej zemědělec chtěl 6.000,- ...no a on v nervech otevřel plechovou bednu,co měl navařenou vzadu u oje traktoru,začal vytahovat kladiva,klíče,hasáky,řetěz,háky a podobný železný hovadiny a metal to po nás...když mu došly náboje a my samozřejmě jezdili kolem traktoru a házeli to po něm zpátky,tak nasedl a jel rychle pryč a my za ním až do vesnice...a tam to mělo ještě dohru,o který raději psát nebudu.
život se mi rozpadá jako čínská motorka :-) www.bebile.cz
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Já do tohoto vlákna moc psát nechci, ale na tom, co píše Klasika, určitě něco asi bude. Bráno z pohledu toho za brýlema zpomalím, nechám kwalt, chcípnu a buď projedu s přátelským mávnutím nebo pokloněním(když nemůžu pustit řídítka). Cyklisty potkávám spíš na asfaltu a tam je to asi takto: Mamina s děckama by zalezla přes příkop až někomu do zahrady, ale čičmunda s dresem a závodním číslem na zádech si jede po prostředku a nesere ho nic. Lidi nechápou, že zvíře je zvíře, nemá to spojku a volant, neposlouchá to na 100% a že se může něco stát velmi jednoduše, to je jasná věc. Splašenej kůň dokáže nadělat takového neštěstí, co ani 10 ryb na mašině.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
Raduz TT600r:
Přesně tak, starosto Abychom (myšleno soustava jezdec a kůň) uhnuli, znamená to, že musím z mé hlavy dát přes systém pomůcek rukama/nohama povel jiné hlavě, aby si ty moje pohyby přeložila a zavelela vlastním nohám, aby ustoupily stranou. Což může trvat buď tři vteřiny anebo se to nemusí povést vůbec, když zrovna ta druhá hlava nemá dobrej den Takže mi vždycky přišlo logičtější a pro široké okolí bezpečnější, když koni uhnou všichni ostatní, kteří ovládají pouze vlastní hlavu a vlastní nohy Přesto uhýbám často a nečiní mi problém nechat komukoli "lepší stopu" třeba na rozbahněné cestě. Proto mne mrzí, že tihle lidi děkovat neumí. A jsou to přesně ti "závodníci", o kterých píšeš. Cyklista na Libertě ve vaťáku je úplně jiná mentalita než cyklista ve značkovém dresu na Meridě.
Jeden zážitek: klusáme po lese a proti mě parta šesti "poděsů" na pinckách, číňanech a Simsonech, každý za sebou dlouhovlásku První zvedl ruku, zastavil, všem naznačil, aby to pozdechali, my jsme kolem nich v klidu prošli a na moje "Díky kluci" odpovídali "dobrej den, není zač...". A řeklo by se puberťáci... Opakuju, v tomhle pohledu zlatí motorkáři. Tímto se omlouvám za OT...
....jsem líná jezdit rychle....
|