Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Novej nikasil?

#1 19.10.2011 12:01:05

vyhul05
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Reci, Județul Covasna, Ru
Motorka: EC300
Věk: 27
0 0

Novej nikasil?

Tak se kamosovi nejspis podarilo opet zadrit cr80. Mel novej nikasil, cca 1500km najeto, jeli jsme v klidku po asfaltu asi 60 km/h do mirnyho kopce. Z niceho nic mu prestala jet. Pri pokousu o nakopnuti to slo neuveritelne z lehka, ale pist jsem slysel. Kdyz jsme vyndali svicku, vypadala tak, jak je na fotce. Kdyz jsem se snazil zadrzet diru od svicky prstem a nakopnout, nebyl velkej problem to udrzet. Dovnitr jsme se jeste nekoukali, nebyl cas.. Myslim ze nikasil je jasnej, ale zajimala by me pricina, muj nazor je, ze se mu tam dostal nejakej bordel s benzinem, po chvili zkoumani jsem zjistil, ze nema benzinovej filtr..

Chci se zeptat, jestli nemate jeste nekdo nejaky napad, cim by to mohlo byt.
A jeste se chci zeptat, jak moc je to blbej napad, zajizdet tohle 80ku v zime?

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1980_dscn4267.jpg

Co neopravi izolacka, to neopravi nic!

#2 19.10.2011 12:57:51

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Re: Novej nikasil?

vyhul05:

Já bych téměř jednoznačně řekl, že tam byla nacpaná nějaká obyčejná a příliš teplá svíčka. Prostě jí těma otáčkama utavil.
Tyhle motorky mají mít použitou víceméně tu nejstudenější svíčku v rozsahu nabídky.
U CR80 to bývá BR10EG která má ztenčené jiskřiště a jestli tam nacpal nějakou třeba BR8ES, tak to nemohlo skončit jinak.

Dej koním pít...

#3 19.10.2011 13:12:18

HanesRc
Bahnomil - "Manďák"
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kósek od starosty
Motorka: XL 600V Transalp, KTM exc 200
Věk: 37
Tel: taky mám :)
3 0

vyhul05:
To tak zatím vypadá na chudou směs, nebo hodně teplou svíčku (možná oboje).
Jestli ještě není propálenej píst, tak od toho nemá určitě daleko!

Zkontroloval bych osazení karburátoru (velikost trysek), protože níže popsaný problém by mohl být právě ten váš vyk! 

(Needle jet). Tato tryska ovlivňuje nejvíc používaný režim při cestování a to od volnoběhu až do 1/2 plynu. Na tuto trysku se velice rádo zapomíná a pak se stane že upravený motor potupně zadřete při jízdě na dalnici kolem 100km/h na kousek plynu. Nebo při jízdě za náklaďákem.

Navíc ono CR je přece jenom cross a tomu sluší hlavně u takové kubatury (80ccm) plnej a ne nostalgická silniční projížďka na asfaltu.

poc   Louže,bláto,kaluže, ty jsou tady pro muže!   gp 

http://www.farynenduroteam.cz/

#4 19.10.2011 15:04:19

Fru
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Doma
Motorka: Kawasaki KX 250
Věk: 24
Tel: 158
2 0

Pokut to šlo lehce je po válci i pístu. Mě to už taky jednou šlo lehce. big_smile Znamená to že se narušila těsnost válce, ten upadlý kousek prošel a udělal tam pěknou rýhu.  sad 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů