INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Sraz OFFMOTA 2011 II
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
Re: Sraz OFFMOTA 2011 II
B.Stratton:
Hlavně pro příští rok nepodceňuj chrániče
Můj superman dopadl dost podobně, ale díky chráničům mám žebra jenom naraženy
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Report:
Vše začalo pátečním upršeným ránem. Předpověď mě utvrdila o tom, že to bude dobré a světe div se, v 11:00 už bylo vše v pořádku. Byly sice potíže se vstupem na rozbředlou roklu, ale i to se hravě vyřešilo. Páteční pojezd na rokli jsem otevřel já a hned jak jsem dojel znavený do půlky trati, nachvíli jsem si lehl, abych si odpočinul - pokřtil jsem tak hadry a mohl jsem pak již nerušeně pokračovat dál. Pak nějaká vracečka pro ostatní a z5 na roklu. Trať byla už projetá byla v závěru velmi vydařená. A opravdu se neprášilo+padalo se do měkkého Odjezd skoro po tmě bez světla pro mě nebyl zrovna nej, ale ViTTek mě podpořil zezadu vlastním světlem... Večer mytí strojů, česnečka, sekaná na grilu, pivko, myslivec, nějaké šílené lepidla, slivovica, cigára a až všichni odpadli, trochu jsme pouklízeli ten swinčík, dal jsem si s Kukynem pivko a meeting, prošli jsme imaginárně trasu a šli taky do peřin.
Sobotní ráno bylo zase upršené. Musel jsem měnit olej, otáčet gumu a ještě chystat pro tu smečku s mojou papačku, ale než jsme pojedli, bylo už počasí v pohodě. Pak jsem se odebrak k přípravě, ale to víte, než se vykakám, obleču, nachystám si bágl atd., tak to údajně byla skoro hodinka Pak následoval odjezd na roklu, kde se proběhly první pády. A přitom takový malý příkopeček... .. Na rokli si udělal kolečko Libor s XT, pak ho jel podpořit Prďa(ustlal si tam jak já ) Nikdo jiný už nejel(nechtěli si zaflákat stroj hned ze startu) Goloňák píchl, tak jel na pumpu pro antipich a povedlo se mu to opravit. Následoval odjezd na Petrušku. Tam se líbilo asi nejvíc - slušně namotanej ovál, výjezdy, sjezdy, skoky atd. Zde proběhl nejefektnější kousek srazu, o který se postaral Prďa. Do výjezdu se rozjel fakt málo, na konci už mu to nevyšlo, tak vystoupil, dal full Gas a moto TM udělalo krásný BackFlip a dopadlo na vrchol výjezdu rovnou na kola. O 30s později se vyšplhal nahoru nějaký horolezec a hledal své nádobí . Následoval odjezd na další menší trať, ale tu jsme museli předčasně opustit a zajet natankovat. Pak odjezd, změna(velká čára přes rozpočet) v trase a pokračování k trase u Danušky. Tam za námi přijel servisní a tankovací vůz, provedli jsme potřevné a vyrazily k Libušce. Po cca 20min se ale Navrcovi začala valit pára z laufu(asi těsnění pod palicou) a musel jet z5. My jsme pokračovali dál. Od Libušky to bylo kousek k jednomu kamenitému výjezdu, pak nějaké sjezdy, zase výjezd, pak zase nějaké výjezdy a začalo lehce chcát. Zajeli jsme teda na návštěvu k Čendovi, kterého jme museli ze startu objet. Tam se výjezdy asi líbily bo co, ale každý už nevyjel . Následovala kaskáda výjezdů a sjezdů, kde došlo i k pádům a dokonce i ná jsem poslední výjezd zakončil obrácením stroje, který mi ale nemile škubl s pravým ramenem. Bolest ukrutná, ale rameno skočilo hned z5, tak to jen cítím.. Následoval už pak skutečně návrat na základnu. Na večeři byla gulášová polévka, řízek a kaše. K tomu pivko, slivka, zase ten hrozivě vypadající nápoj a myslivec. S Goloňákem jsem to o5 zavíral.
Nedělní ráno bylo takové hodně unavené, všechny navíc předčasně probudil Palec(označen jako strýc Pepin z Postřižin) a už se prakticky (až na 2lidi) nikomu do sedla nechtělo. Proběhl úklid areálu, loučení, odblokování ViTTkovy Fábky(přirostlé obložení zadní brzdy).
Frky akce: Tak pánové, vzali jsme na sraz takového obézního pána, kterej na tom WRku jenom seděl a vozil se, na roklu nechtěl ani vjet(aby si to nezaswinil) následně všechny zdržoval svou extrémně pomalou jízdou, na Petrušce se na ostatní tak akorát díval, v půlce vyjížďky to zapíchl a ještě k tomu všemu byl večer kontrolován od své nebožky a díky tomu zanechal požívání alkoholických nápojů a odebral se k zimnímu spánku No a to bylo siláckých řečí Kdo to asi byl?
Naopak klobouk dolů před Liborem(dal to všechno na XT600 43F), Miyamotem(TT600RE není žádné peříčko, ale nezaznamenal jsem žádné potíže) a nakonec B.Stratton. Ten se s tou svou HQ hodně natrápil a řekl bych, že to byl nevíce unavený člověk na konci srazu.
Závěr: Mám ze srázečku dobrý pocit. Jídla bylo dost, kvalitu zhodnoťte sami, jezdit bylo kde, počasí vyšlo na jedničku, ubytko klasika, co dodat... Kdyžtak mě doplňte.
Kluci a Mončo, díky za pomoc a za super partu - příště zase v menším počtu - je to lepší  Goloňáku, díky za dárek
Stroj po sobotním rajzu:
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Palec
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov/blízko německé čáry/
- Motorka: Honda CRF 450 JPS
- Věk: 50
- Tel: Otravná věc
2 1
Raduz TT600r:až na ty poslední docela dobré fotky
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Paterin
- Motorka: Aprilia RSV 1000 R FACTORY
- Věk: 39
- Tel: 722956627
0 0
Raduz TT600r:tak motorka jde na protiucet,tak na jarnim uz zdrzovat nebudu. muzes byt klidny
Kdo se boji,sere v sini
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
To ale přece není strojem Já ti to tvoje darebáctví pěkně oplatím
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
moc me ty blby kecy nebavi,ale jak myslis,
Kdo se boji,sere v sini
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
HanesRc:ale prdlajs ,jen ze nebudu mit na cem jezdit,necham si jen silnicku. .
Kdo se boji,sere v sini
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Raduz TT600r:ale ne,proto tam je ta figurka,ale ty by ses mel priznat,proc si uskrtil kohouta a jinak,aspon vidis,ze 120 kg hreje
Editoval skinas (10.10.2011 10:26:39)
Kdo se boji,sere v sini
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Raduz TT600r napsal(a):... Na rokli si udělal kolečko Libor s XT, pak ho jel podpořit Prďa(ustlal si tam jak já ) Nikdo jiný už nejel(nechtěli si zaflákat stroj hned ze startu)...
Pokud si dobře pamatuju, tak hned v sobotu po otevření jsem byl na rokli první
Jinak v tydnu bych snad už mohl byt pojizdnej. Nechám ještě zkouknout ventily když už bude hlava dole...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Jóó, soráááč, máš pravdu. Vidíš, taky si už pamatuju akorát to lejno...
Je to tak, jel a jel fakt první
Bylo to to těsnění?
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
Raduz TT600r:
Zkusil jsem nastartovat a hned valila voda z chladiče - přetlak - těsnění pod palicou.
Napadá tě něco jinyho co by tě napadlo? Kromě teda Prďovyho nápadu - prasklej válec / hlava
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Válec - voda v oleji Palice - no, teoreticky ano, ale cítil bys úbytek výkonu nebo by to nejspíš hůře startovalo... Těsnění - vidím to na něj...
|