INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
2 takt nebo 4 takt, do lesa??
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Někde v lese,,Pohoř
- Motorka: Momentálně na prodej
- Věk: 15
- Tel: 604519929
6 0
Re: 2 takt nebo 4 takt, do lesa??
Toš co ,neporadíte my někdo??
Není ostuda spadnout ,ale zůstat ležet !!!
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
ktm 350 napsal(a):A jinak všude se píše nebrat starý ktm husaberg a husqvarny ,potřeboval bych vědět čemu říkate starý,,konkrétně od kterýho roku by se daly.vím že vás tady s těma otázkama už seru ,,,ale potřebuju poradit od nekoho kdo o tom neco ví ...
KTM brat od roku 2003 a Husaberga od 04
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Tišnovsko
- Motorka: KTM 530 EXC-R
- Věk: 27
- Tel: Galaxy S4
8 0
ktm 350:
já osobně bych šel do 4T. po zkušenosti kdy se mnou jezdil kamoš na RM250 a každej kopec musel spojkovat bych si rozhodně 2T nepořídil. při spojkování se mu občas stalo, že se mu motorka poplašila a rozhodila ho, zahrabal se bla bla bla. Zkoušel jsem na tom taky jezdit a rozhodně bych si to nekoupil ikdyž mě lákala ta muší váha odproti tomu, co mám já (XR600)
2T je prostě na trať, co si budeme vykládat. Na to ostatní ti stačí nějakej bublák, co táhne pěkně odspodu a neutrhe ti ruce při plným plynu...
drz, crf, rmz, xr, exc-f, WR-f... je toho hodně na výběr...
Co je mi platná moje chytrost, když hloupost světem vládne....
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
ladik164: a tak šel bys do tý 250 4t??? myslím že slabý to nebude a silný taky moc ne.
Editoval ktm 350 (01.10.2011 17:55:33)
- Navrc.WR-F
- Moderátor

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kósek od Olomóca
- Motorka: XT660Z Ténéré , XT660R, Asiawing NC250
- Věk: 33
- Tel: Redmi Note 8 PRO
ktm 350 napsal(a):Co říkate na wr250f to co má navrc ale ve 4 taktu???
Co myslíš tim "WR-F co má navrc, ale ve 4T"? WR-F je vždycky ve 4T a já mám zrovna tak 4T. WR 250 co se dělaly ve 2T skončily už někdy před 15-ti rokama
http://www.youtube.com/watch?v=BnTUk5ZUwdg
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
tak soryy to jsem nevedel:D
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
motohellrider napsal(a):ladik164: nemuzes srovant nejakou krosku 2T s endurem 2T,to je asi jako rozdil mezi naftou a benzinem
nějakej příklad endura 2T by nebyl? tento pojem jsem asi ještě neslyšel
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- skinas
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Paterin
- Motorka: Aprilia RSV 1000 R FACTORY
- Věk: 39
- Tel: 722956627
0 0
ktm,gas gas,husaberg,husqwarna.tech endur ve 2t je hromada
Kdo se boji,sere v sini
- ladik164
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
8 0
skinas:
jo ty myslíš krosku co má místo bílýho štítku světlo... jo tak to jsou endura jak polib mně zadnici....
no prostě je to věc názoru....
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
motohellrider ja taky nikdy na ničem tak silnem neseděl_:D jo sorry to nebylo name ,,,tak nic beru spet,,a omlouvám se:D
Editoval ktm 350 (01.10.2011 21:26:01)
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
ladik164:
Naprosto souhlasim s Motohellriderem. Je jasný že RM250 je do lesa naprosto nevhodná, ale uplně stejně je do lesa nevhodná jakýkoli moderní motocrossový 4T. Pokud teda někdo nepovažuje za enduro ježdění to, že tomu naloží na polní nebo lesní cestě a jeho průměrná rychlost neklesne pod 30km/h. Cca od roku 2000 už je mezi kroskou a soutěžním endurem takový rozdíl, že to pozná i slepec. Dřív byly ty motorky takový víceméně univerzální, ale dnes už ne. Začíná to naladěním motoru, rychlostí převodovejch stupňů, tvrdostí podvozku atd.. Opravdu to neni jen o cedulce nebo světle. Můžu jednoznačně potvrdit, že s mojim předchozim EXC300 se mi po lese jezdilo 100x líp než s nynějším RMZ450, ale na motocrossový trati to je přesně naopak. Ono se nedá moc rovnat ani motorka typu DR-Z a XR se soutěžákem jako je EXC atd. Takže neni 2T jako 2T ani 4T jako 4T. Jestli chce tedy panáček "KTM350" něco koupit ,tak si v první řadě musí udělat jasno jestli chce ostrej stroj jako EXC, nebo klasický enduro jako je DR-Z a to hlavně co se tloušťky peněženky týká, pač údržba ho nemine..
Dej koním pít...
- ktm 350
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
6 0
hele kamaráde ale kdo tady říkal něco o RM250,,,já tedy určitě ne,,,,a co se týče stroje který bych jsi představoval ,navrc my ted poslal asi 4 odkazi na honda xl 350 ,,nebo suzuki dr 350,,,jsou to moc pěkný stroje ale jednak na mě moc silný a těžký,,,,já myslím že to co má navrc je uplně ideální stroj lehkej ,je to 250 4T ,,hlavně daj se na to sehnat díly ,,a neurve my to ruce ,,,na trat to není to by jsem si rovnou koupil stroj jako tady někdo psal rm 250 atp.a myslím že do lesa to je ideální stroj,,,,,taky si myslím že to je věc názoru ,každý o tom ví své.
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
Semis napsal(a):ladik164:
Naprosto souhlasim s Motohellriderem. Je jasný že RM250 je do lesa naprosto nevhodná, ale uplně stejně je do lesa nevhodná jakýkoli moderní motocrossový 4T. Pokud teda někdo nepovažuje za enduro ježdění to, že tomu naloží na polní nebo lesní cestě a jeho průměrná rychlost neklesne pod 30km/h. Cca od roku 2000 už je mezi kroskou a soutěžním endurem takový rozdíl, že to pozná i slepec. Dřív byly ty motorky takový víceméně univerzální, ale dnes už ne. Začíná to naladěním motoru, rychlostí převodovejch stupňů, tvrdostí podvozku atd.. Opravdu to neni jen o cedulce nebo světle. Můžu jednoznačně potvrdit, že s mojim předchozim EXC300 se mi po lese jezdilo 100x líp než s nynějším RMZ450, ale na motocrossový trati to je přesně naopak. Ono se nedá moc rovnat ani motorka typu DR-Z a XR se soutěžákem jako je EXC atd. Takže neni 2T jako 2T ani 4T jako 4T. Jestli chce tedy panáček "KTM350" něco koupit ,tak si v první řadě musí udělat jasno jestli chce ostrej stroj jako EXC, nebo klasický enduro jako je DR-Z a to hlavně co se tloušťky peněženky týká, pač údržba ho nemine..
Tohle zarámovat
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Jestli koupíš 2T nebo 4T, to záleží jen na Tvojem vkusu a na tom, co ti víc sedne. Já bych si vymezil cenovou relaci na kterou mám chechtáky a v tý bych vybíral jednak podle dostupnosti a ceny dílů, ale za sebe bych se hlavně řídil hmotností. Stejně něco koupíš, pojezdíš a budeš chtít měnit, protože tím jak sbíráš zkušenosti, tak vidiš ty nedostatky. Já zarytě tvrdil, že měnit nebudu, a stejně to tak dopadne. V tomhle Ti každej poradí něco jinýho ale budeš na tom jezdit Ty
Editoval slugger (02.10.2011 11:06:13)
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
|