Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Koupím vozík do 4tis.

#1 23.09.2011 14:29:11

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
Věk: 25
1 0

Koupím vozík do 4tis.

zdar vseckym. tongue  zhanim nejaky vozik s tp a stk do max 4500kč aby se na nej vlezli aspon 2 mota a delka kolem 2m. diky vsem za nabidky big_smile 

Auto se používá jen když nejede motorka.

#2 23.09.2011 14:35:28

Suchman
Administrator
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
Věk: už moc
Tel: 774 817 423

Re: Koupím vozík do 4tis.

jardy:

Tohle, nechat nápravu a předělat:

http://prives-vozik.sbazar.cz/privesny- … 31992.html

Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.

#3 23.09.2011 14:50:31

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Suchman:

a neco z Moravskoslezkeho kraje?? ja vim o nem uz sem prosel uz asi vsechno ale ma na delku jen 140cm

#4 23.09.2011 14:59:29

Suchman
Administrator
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
Věk: už moc
Tel: 774 817 423

jardy:

Délka je ložná plocha, oka na přední kolo můžeš mít klidně až na ojnici...

Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.

#5 23.09.2011 15:03:19

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Suchman:

no jo ale problem když mě nekde zastavi policajti a budu to mit vsechno vyhazene asi dostanu pokutu protže když už bych koupil vozik tak bych snim nejezdil jen 40km a z5 to bych si zajel nekde na pořadnou drahu nejakych 150-200km v jednu stranu takže bych to chtěl mit opravdu vše OK. jinak dneska sem si volal z jednim a  nechal by miho za 5tis. pry je po kompletni go nove desky spodek podvozek nastřikany atd. a ma ještě dlouho platnou stk

http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … -moto.html

#6 23.09.2011 15:13:54

Vojtas
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
Tel: NokiaN8
7 0

pokud na tomhle posledním vozíku chceš tahat 2 motorky, tak tě musím upozornit, že malá kola na tohle nejsou dobrá, a pokud má tu samou nápravu co mám já, tak to už se dvouma motorkama vůbec nepočitej.. to totiž není náprava, to je jekl chycenej do druhýho jeklu přes silentbloky... s malými koly se ti to na českých "silnicích" rozeskače jedna dvě a není to vůbec přijemná jízda... už jízda s tímhle byla docela sranda a31 
E: ale pokud už to má nějakou lepší nápravu, tak proč ne.. ale ty malý kola jsou utrpení... jak to skáče tak to dokáže rozhoupat celý auto, a to na tom byla jenom jedna motorka
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207547_1501439955930_1832157011_829198_6728852_n.jpg

Editoval Vojtas (23.09.2011 15:16:46)

Baseball, basketball and football...
....all require one ball...
...ENDURO REQUIRES TWO!!!

#7 23.09.2011 15:30:06

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Vojtas:

nebo tuten ale to je asi stejnyjak ten tvuj??

http://www.motoinzerce.cz/motorky/ostat … -moto.html

#8 23.09.2011 15:43:43

Jimmos
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Gotham City
Motorka: Gas Gas, ČZ 175/487
Věk: 31
0 0

malé kola fakt nebrat... já je mám na káře pod loď a je to nic moc.. hlavně na delší trasy...    ne  ne 

Editoval Jimmos (23.09.2011 15:44:35)

Harry, jdu do baráku!

#9 23.09.2011 16:03:38

Vojtas
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
Tel: NokiaN8
7 0

jardy:

velikostně je stejnej, ale má uplně jinačí nápravu s klasickým tlumičem, ale jak se už Jimmos ozval... ty malý kola a30 a 150-200km v ucukaným autě není žádnej med... ten můj je na 300kg a motorka má půlku... díky bohu se většina trasy jela po pěknejch silnicích, takže se s tím jelo 80-100, ale jakmile se chytla nějaká menší díra u krajnice, nebo i záplata, tak to bylo o motorku... po okreskách jízda do 60kmh je fakt zdlouhavá... oni ty lidi moc dobře vědí, proč se jich zbavují...

Editoval Vojtas (23.09.2011 16:04:23)

Baseball, basketball and football...
....all require one ball...
...ENDURO REQUIRES TWO!!!

#10 23.09.2011 16:32:59

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Vojtas:

hosi no moc stemě nepotěšily ja už sem si přectavoval jak si v nedělu vyjedu se svím new vozikem na trat kurde a nemate nekdo nejaky tip na vozik? nejlepe olomoucky nebo moravskoslezky kraj u ktereho bych se vlezl max do tech 5litru??

#11 23.09.2011 16:44:12

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

#12 24.09.2011 07:52:38

PETR TTRE
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Yamaha 600TTRE
Věk: 32
Tel: 777219077
0 0

Vojtas napsal(a):

pokud na tomhle posledním vozíku chceš tahat 2 motorky, tak tě musím upozornit, že malá kola na tohle nejsou dobrá, a pokud má tu samou nápravu co mám já, tak to už se dvouma motorkama vůbec nepočitej.. to totiž není náprava, to je jekl chycenej do druhýho jeklu přes silentbloky... s malými koly se ti to na českých "silnicích" rozeskače jedna dvě a není to vůbec přijemná jízda... už jízda s tímhle byla docela sranda a31 
E: ale pokud už to má nějakou lepší nápravu, tak proč ne.. ale ty malý kola jsou utrpení... jak to skáče tak to dokáže rozhoupat celý auto, a to na tom byla jenom jedna motorka
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 8852_n.jpg

do malych kol vubec nechod,kamos ho mel a porad se mu lamaly strdy a odchazelo,vecne nekde visel,pak to predelal na velke a mel pokoj...

#13 24.09.2011 11:49:02

Lasky
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Lišov u Č.Budějovic
Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
Věk: 35
2 0

Jardy:

Je pravda,že ty malý kola stojí za hovno.I když pokud bych netahal nic těžkýho a motorka,nebo 2motorky není nic těžkýho a sehnal bych takovej vozík za velmi dobrou cenu,pak bych to až zas tolik nedramatizoval pokud bych to tahal nějakým větším těžším autem. Co mi je do vozíku,když je poměr hmotností takovej,že auto nerozhodí,tak ať si třeba vzlítne.
Tím ti prosímtě nechci v žádným případě rozmlouvat,co ti psali kluci.To je pravda.Jen kdyby byla cena opravdu velmi dobrá a nic jinýho lepšího by nebylo,tak bych to zas tolik neřešil.
Na univerální použití káry,bych si takouvou ale nekoupil ani zadarmo.Měl jsem jí když jsem stavěl barák a úplně jsem tu káru zničil. Malý kola se taky mnohem rychleji točí a tak ložiska a gumy mizí před očima,když s tím hodně jezdíš. Nic to neuveze a když uveze,tak to je adrenalinovej zážitek,dojedu,nedojedu a můžete si sázet kdy se to rozlomí.
Moc jsem nepochopil za co by ti měli dát pokutu,jak jsi psal v reakci na Suchmanův příspěvek. Ty nejsi povinnej mít na vleku sajtny nebo cokoliv jinýho co tam původně bylo. Musíš se vejít do povolených rozměrů.tzn 18m délka,2.55m šířka a 4m výška. Pokud Ti přesahuje náklad o víc,než 1m dozadu tak ho označíš praporkem. Do 1m nemusíš značit nic. Takže se dvěma motorkama se do to toho vejdeš vždy i kdybys koupil tu nejmenší káru s ložnou plochou 1mX1m.  Známej na takový kárce motorky vozí. Našroubuješ si na ní podélně U profil a motorku naložíš do toho Učka. Policajt ti nemůže nic,protože to učko ti bude přesahovat max 0,5m dopředu a do zadu a kdyby měl nějaký kecy o nelegální úpravě,tak mu řekneš,že ten profil je taky náklad.Kdyby mektal,že je to přišroubovaný na tvrdo,ta ty jsi povinnen náklad řádně zajistit a žádnej předpis nezakazuje,abys náklad zajistil tak,že ho přišroubuješ,nebo hřebíkama přitlučeš k přívěsu. A haleluja pane policajt.
Ale jsou to všechno opravdu jen takový polovičatý řešení,který se dělaj opravdu jen z nedostatku peněz. Opravdu velká kára na velkých kolech je to nejlepší co může bejt.
A nebo pokud bys chtěl tahat fakt jen motorky a jezdil bys opravdu hodně,tak je výborná věc kára přímo na motorky. Ta práce s tím je oproti normální káře mnohem lepší. Ale to tě zas samozřejmě vyjde mnohem dráž,než jsi psal.

Já loni sháněl nějakou lepší káru,protože ta moje původní nevydržela.Ulítlo kolo i s nábojem když jsem na ní vezl 1t.A to už byla předělaná na velký kola,náboje ze škodovky. Samozřejmě technickou neměla šanci projít. Když to kleklo,tak jsem se rozčílil a rozhodl se,že si koupím pořádnej vozík i na větší tonáž. Chtěl jsem aby měl celkovou hmotnost 1300kg a ložnou plochu min.1250X2500mm.
Taková kára se ojetá sehnat nedá. Za 3měsíce hledání jsem našel v republice 2kusy a byly to šroty. Tak jsem se musel plácnout přes kapsu a koupil novou. Řekl jsem si,že je to vlastně už na celej život,tak jsem si vybral to co jsem opravdu chtěl. Kola pod ložnou plochou,otvírání všech 4sajten,ložná plocha 1800X3000mm,1300kg celková, 1000kg uveze oficiálně,dle prodejce by se neměla nějak lámat při naložení 1300kg. Je super,ale ta cena. Koupil jsem jí jako předváděčku z výstavy za akčních 35tis.bez dph. u Autovia v Plzni.Jinak ale u všech výrobců opravdu byla ceníková cena přes40tis.bez dph. Je to sice fakt hodně peněz,ale zatím jich nelituju. Když jsem spočítal,co peněz a času jsem dal do úprav těch různých starých keplů,tak mi taky nebylo z toho nejlíp. Pokud člověk tu káru táhne jednou za čas,tak se to samozřejmě nevyplatí investovat tolik peněz,ale já jí tahám hodně a zatím se zdá,že to bylo to nejlepší co jsem mohl udělat. Vozím na tom od motorek,trávy,dlouhých trámů až po minirypadlo. Uveze i Škodu Favorit. Kolikrát jsem si říkal,že jsem měl koupit rovnou 2nápravovou,ale na to nemám auto. Rumunskej bitevník má co dělat s tímhle.

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1241_p6030002.jpg

Editoval Lasky (24.09.2011 11:57:16)

Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja beer

#14 24.09.2011 12:11:57

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Lasky:

tak nakonec při dnešní poradě s otcem se rozohdnul že koupime pořadny vozik ja dam 4tis a on doplati zbytek takže nějakych 10-12tis budeme investovat ad už to je k nečemu

#15 24.09.2011 12:33:47

Lasky
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 0

jardy:

Já myslím,že to je rozumný. Těhle nebržděných vozíků do 750kg je v inzerci plno.Použitý i nový. Popř.koukat na akce obchoďáků jako Baumax,OBI,Baumarkt atd. Normálně tyhle nový vozíky s ložnou plochou přes 2m stojí víc než 12tis. Ty levný okolo 10tis.bejvají dost malý,ale věřím že se podaří něco dobrýho najít. Buď nový někde v akci,nebo zánovní jen lehce ojetý.

Já myslím že už se tu vozíky v nějakým tématu řešily.Určitě jo.Tak to prohledej a třeba tam něco zajímavýho pro tebe bude.

Ono totiž dávání starýho keplu dohromady vyjde na dost peněz. Já už to dělal. Zadarmo jsem kdysi od táty dostal torzo káry. Zkroucenej rám,ohlá náprava a papíry. Táta to chtěl odhlásit,tak jsem si to vzal. No stálo to dost. Novej závěs 500,světla už nevím,deska na podlahu 1500,barva,nějaký železo,dřevo na sajtny atd.,atd. Dohromady jsem do toho nasypal snad 5tis.a když si spočítám,že bych ten čas co jsem tím strávil,zůstal v práci,tak bych měl vyděláno na novou káru a takhle jsem měl pořád doma starej kepl,kterej se tý nový káře nikdy nemohl vyrovnat.

#16 24.09.2011 12:35:52

miyamoto
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Beroun
Věk: 31
1 0

Ja loni v zime koupil taky poradny vozejk, primo na motorky a mam klid. Nalozim na to motorku hned, sam a drzi na tom pevne. Hlavne je vozik sam o sobe lehky (135kg) a jezdi se s nim fajn. Mam vyzkousene i 3 motorky.

http://www.ninjaperformance.cz/img/voz/voz1.jpg
http://www.ninjaperformance.cz/img/voz/voz4.jpg
http://www.ninjaperformance.cz/img/voz/voz5.jpg

Ať se práší za kočárem!

#17 24.09.2011 14:15:27

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

miyamoto:

to je urcite vyhoda ale taky stoji dost no ale zas nevyhoda mužeš ho použit jenom na motorky no

#18 24.09.2011 14:28:31

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

docela se mi zalibil tuten pry byho nechal za 9-10tis a neni to zase tak daleko delka dobra ale šířka myslite že byse vlezli 3motorky??

http://auto.bazos.cz/inzerat/11374788/P … -VYPOS.php

#19 24.09.2011 14:38:57

Vlk
Moderátor
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: kde jsou dobří lidé
Motorka: KTM EXC 350, KTM 690 R, Triumph Tiger 800 XCX
Věk: jednou přetočený tachometr, skoro důchodce
Tel: mám

Nový jsem měl loni v říjnu z Hornbachu za 10 000 na velkých kolech.

život je pes a my jsme jeho patníky

#20 24.09.2011 14:43:18

Lasky
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
2 0

Já myslím,že 3krosky by se tam vešly. Budou přesahovat řidítka do boku,ale chuj s tím.2krajní popředu a prostřední zacouvat mezi ně. Dělají se šířky vozíků 1150mm,1250mm,1500mm.Pokud chceš širší,tak počítej s vyšší cenou.
Dá se vytvořit držák na motorky místo předního čela. Když povezeš motorky,tak čelo dáš pryč a místo něj dáš takovou konstrukci svařenou z jeklů do který zapíchneš kolo od motorky. Sama stojí a můžeš jí přivázat.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů