Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Tak už jsem taky oranžový :)

#61 17.08.2011 07:59:53

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Tak už jsem taky oranžový :)

Tak tedy velká gratulace - ať slouží a jezdí.
A jak jsem vám říkal - .....hlavně opatrně. Ty i Otik.

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#62 17.08.2011 08:15:01

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Pete1985:
Hlavně ať bez problémů slouží ano , jinak jsem bohužel moc chvály od mechaniků na tyto nové motory neslyšel.  Vše je už tak odlehčené, že se to musí někde projevit. Životnost klikovek, ojničních ložisek ve srovnání s motory Racing je mizerná ne  Ty ale závody nejezdíš, tak ti vydrží navěky usch 
Jen se mi nelíbí výskyt těch pilin z převodovky, raděj se poptej někde v servisu. Z něčeho se musely utvořit. Osobně jsem měnil olej na Betě 450 asi po 15, ale zatím tam nic nebylo. Problém byl na klukově 520, ale to je stará vrána z r. 2000 a bylo to špatnou prací předešlých mechaniků, kde někdo nedal na řadící mechanismus malinkatý kroužek a časem to vydřelo mechanismus a odrovnalo dvě kola ne 

#63 17.08.2011 09:33:31

Raduz TT600r napsal(a):

Tak tedy velká gratulace - ať slouží a jezdí.
A jak jsem vám říkal - .....hlavně opatrně. Ty i Otik.

Dík a neboj, opatrnost nadevše. Ale jak se ti zatemni mozek a taháš za plyn ...  a1 

#64 17.08.2011 09:39:46

viteka 32 napsal(a):

Pete1985:
Hlavně ať bez problémů slouží ano , jinak jsem bohužel moc chvály od mechaniků na tyto nové motory neslyšel.  Vše je už tak odlehčené, že se to musí někde projevit. Životnost klikovek, ojničních ložisek ve srovnání s motory Racing je mizerná ne  Ty ale závody nejezdíš, tak ti vydrží navěky usch 
Jen se mi nelíbí výskyt těch pilin z převodovky, raděj se poptej někde v servisu. Z něčeho se musely utvořit. Osobně jsem měnil olej na Betě 450 asi po 15, ale zatím tam nic nebylo. Problém byl na klukově 520, ale to je stará vrána z r. 2000 a bylo to špatnou prací předešlých mechaniků, kde někdo nedal na řadící mechanismus malinkatý kroužek a časem to vydřelo mechanismus a odrovnalo dvě kola ne 

Jj, snad bude. Včera jak se mi na to koukal ten chlapik - dělá v KTM servismana, tak říkal, že ty piliny v malém množství jsou normální.
Fakt je, že mě to samozřejmě se*e a na duši mi to moc klidu nepřidá. Ale borec je zkušený, po víkendu se mi na všechno koukne a všechno pořádně zkontroluje.
Určitě teďka vyměním olej v převodovce po 5mth a kouknu se, jestli se něco na magnet přilepilo. Snad né.  smile 

Co se týká té životnosti... i kdybych se odhodlal k nějakému závodu, nebylo by to ode mě nic brutál. Pochybuju, že se v blízké době dostanu do stavu, kdy budu točit plný. To mě teďka fakt nehrozí.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů