Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

NX650 Dominátor problém

#1 13.07.2011 18:42:16

NX650 Dominátor problém

Ahojte, měl sem problém se strartováním, byla v háji volnoběžka (vytahaná pružinka, co drží válečky), tak sem koupil novou, namontoval a při dotahování setrvačníku, jsem dal z druhé strany motoru do převodů od startovací (nožní) páky a ozubeného kola od spojky klíč, abych to celé zablokoval proti pootočení, dotahuju a dotahuju, šlo to dost ztuha a najednou křup.To uzubené kolo ze startovací páky se protlačilo ven z motoru a ulomilo kus stěny bloku (karteru).Fotky http://imageshack.us/g/15/p1000851zh.jpg/
Myslíte, že by ten ulomený kus šel přivařit nebo se to musí vyměnit???
   A jelikož, mě ještě čeká oprava převodovky, 2 hučí a 5 jde těžce zařadit a z 5 na 4 jde taky blbě řadit (možná vadná řadící vidlička??), no a k tomu ještě tohle, chtěl jsem to prodat, ale teď nevím jestli má cenu to zpravovat, tak to asi nabídnu tak jak to je, jestli b yto někdo nechtěl.Jezdilo to dobře.Nový karter stojí přes 12 tisíc a starý asi těžko seženu.Co byste poradili??

#2 13.07.2011 19:23:53

jungen
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: kousek od litovle
Motorka: nx 650,fzs 1000,gsxr-1100,dkw,nsu
Věk: 35
1 1

Re: NX650 Dominátor problém

proc to delas? roll akorat vic skody nez uzitku,zavarit to pujde,stejne to musis rozhodit skrz prevodovku-kolecka jsou palka celkem nebo pak to prodat na dily ne 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů